Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mentat

23 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engem ez annyira nem hatott meg, egy faszi meghal, és a kisvárosban mindenkinek vannak titkai. A szereposztás miatt érdekel egy kicsit, de majd nyári dara lesz belőle szerintem. ..
Úgy tűnik, ez a nagy bejelentések hete, bár ez a mostani közel sem annyira meglepő fordulat. Már korábban is volt róla szó, hogy Harrison Ford elolvasta A szárnyas fejvadász folytatásának forgatókönyvét, tetszett is neki, de akkor még nem bólintott rá, hogy újra magára öltse Rick Deckard gúnyáját.…..
Ha esetleg már elfelejtetted volna, hogy mi történt a harmadik évadban, ha már nem emlékeznél arra, hogy feküdtél magzatpózban a kanapén és szűköltél, amikor a Vörös nász kezdődött, na akkor ez a videó neked fog nagyon jót tenni. Minden amit tudni kell és illik a negyedik…..
Egy szemfüles olvasó vette észre, hogy a Tv2 új török szappanoperája promótálásához egy, az itthon is méltán híres vámpíros-farkasemberes-megpocsíkolt tinilányos regényfolyam, a Twilight azaz Alkonyat egyik kötetének borítójához kísértetiesen hasonló képet használnak,…..
Evan Rachel Wood színésznő nemrégiben azt találta mondani Ryan Goslingról, hogy ő a korunk James Deanje. Bár egyelőre ez a kijelentés kissé túlzásnak tűnik, de az tény, hogy lazaságban, kisugárzásban és színészi kvalitásokban simán felér az ikonikus legendához. Nem mellesleg…..
Hihetetlenül életszerű film arról, hogyan ér véget két ember között a szerelem, ami régebben az egész kapcsolatot mozgatta. Igazi modernkori anti-love sztori bravúros alakításokkal és hibátlan hangulattal. Anélkül, hogy behatóbban ismerném Derek Cianfrance – eddig nem…..
Utoljára Nikita személyében ismerhettünk meg egy tinilány bőrébe bújt vérbeli gyilkost, azonban Hanna letaszítja őt a trónról. Az, hogy Joe Wright rendező a romantikus regényadaptációk szirupos mezsgyéjéről a lélektani akciófilmek terepére vándorol, legalább olyan…..
Amerika szegénységtől sújtott peremterületein egy fiatal lány küzdelme a család összetartásáért és az igazság felfedéséért. Kietlen, szikár erdős táj, csontig hatoló hideg, lepukkant platós kocsik és düledező verandák. Nem éppen az a közeg, amit az Amerikai Álom…..
A sci-fi műfaj már-már klasszikusának számító Philip K. Dick egy újabb műve került filmszalagra, melyben a sors és a szabad akarat örök ellentéte feszül egymásnak a vásznon.Lassan Philip K. Dick hivatalosan is megkaphatná posztumusz a legtöbbet adaptált író címet Hollywoodban,…..
 Egy mindennapi hős története a mindent legyőző élni akarásról és rendíthetetlen optimizmusról, mely olykor a kulcs is lehet a szabaduláshoz.Tavaly szinte egyszerre mutatták be az Egyesült Államokban és a világ filmfesztiváljain a hozzánk csak a jövő hónapban érkező…..
A helyzetet súlyosbítandó paródia készült az Alkonyat első részéből, amit most már DVD-n is megvásárolhatnak a műfaj rajongói. Erősen szubjektív beszámoló következik. Hollywoodban az a jó, hogy öngerjesztően működik. Ha egy történet sikeres és felkapott lesz, akkor…..
Időközben már a legjobb drámai színésznőnek járó Golden Globe-ot is bezsebelte Natalie Portman A fekete hattyúban nyújtott alakításáért, mely a művészi tökéletességhez vezető meghasonulásról és önmagával vívott ego harcról szól.Út a Tó feléDarren Aronofsky azon kevés…..
Russel Crowe ezúttal a mindennapi hős szerepét magára vállalva próbálja kiszabadítani asszonyát a börtönből. Megunhatatlan történet, de ezúttal más szemüvegen át követhetjük végig a kálváriát.A börtönből szök(tet)ős zsáner egyszerűen kimeríthetetlen ötletforrást…..
Abszurd és véget nem érő poénokkal védekezhetünk a januári fagy ellen, ha a Pancser Police inkompetens rendőrpárosának történetét választjuk DVD-n.Egészen biztosan sokak számára ismerős baráti összejövetelekről vagy házibulik alkoholgőzös hajnali véghajráiról az a…..
Bruce Willis még mindig kemény, mint a faláb. Na nem csak pejoratív értelemben, hiszen az ex-CIA-s ügynök és csapata, hajlott koruk ellenére simán leiskolázzák a cég jelenlegi zöldfülűit. Könnyed nyári akciózás – télre időzítve.Ha két hónapja azt írtuk a The…..
Immár 13 éve, hogy Ben Affleck a Good Will Hunting forgatókönyvéért megosztott Oscar-díjat kapott képességeit elismerendő. A rossz nyelvek mégis azt rebesgették első rendezése, a Hideg nyomon (Gone baby gone) esetében, hogy ugyan elsült a kapanyél, sikerült összehoznia egy jó…..
Anno a Tarantino-Rodriguez vértestvérek dupla múltidéző matinéjának szünetében, ál-trailerként láthatta először a nagyérdemű a Machete-t. Akkor mindenkinek megemelkedett a pulzusszáma; bosszúállós, kaszabolós-robbanásos gagyi akció, kell-kell, pláne a kötelező rosszarcú…..
Akik anno John McClane vérfoltos trikóját és Van Damme tüdőig húzott gatyáját csodálták az ezerarcú Steven Segal-i tekintettel, és néha megpróbálkoztak a Rambo féle ajak lebiggyesztéssel, azok valószínűleg pontosan érzik mitől tökéletes az Expendables.Stallone egy olyan old…..
Na ezeket kell a kéménybe krétával felírni, már ha hozzám hasonló sorozatfüggő a kedves olvasó. Lesznek visszatérők és búcsúzók, újoncok és kaszavárományosok, vígjátékok, drámák és realityk, no meg sportesemény és gálaműsor is dögivel. Téli tévés naptár,…..
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
mentat 2010.07.07 12:43:48
Hirtelen az egyetemi témák kimerülni látszanak így a szakdolgozat leadása utáni nihilben, úgyhogy most a közhelyes kérdések non plus ultráját fogom feltenni, amelyet csak lehetséges a nyár közeledtével. MELYIK NYÁRI FESZTIVÁLRA FOGSZ KILÁTOGATNI? (hát ez nem top5-ös lesz)…..
Bár szinte mindegyik egyetem minden szaka rendelkezik levlistával, közös maillel vagy hírlevéllel, pont a legjobban felkapott közösségi médiafelületet nem használják ki az intézmények, ahol a diákokat a legkönnyebb lenne elérni. Hajtás után elmélkedés. Igen, a Facebookról és…..
Mivel a szakdolgozat – írásának vagy leadásának – finisében vagyunk, ezért most csak egy rövidebb toplistás posztot rittyentettem, nehogy hosszú időre elvonjak bárkit is imádott szellemi termékétől. Kissé fiktív, alternatív jövőbe mutató lista, de természetesen…..
Reviczky4 Hírmondó Reklám7 2010.04.06 15:24:00
Nekünk kommunikációsoknak majdhogynem munkaköri leírásba kéne, hogy tartozzon az április 19-24-ig tartó Reklámhét.A rendezvény 5 napos - ha nem számítjuk ide a szombati squash versenyt - ám ezalatt az 5 nap alatt a szervezők és előadók megpróbálják lefedni az aktuális…..
Sokszor, és sokféleképpen utaltunk már arra, hogy a tévésorozatokból nem lehet úgy pénzt keresni, mint mondjuk a kismacskaalakú vérnyomásmérőkből vagy porcelán csikóskalapokból, mert a gyártó és a vásárló közötti út egy fokkal bonyolultabb a…..