Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PIF73

12 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
egyzsirsejtnaploja AYCM kártya 2017.05.15 16:54:48
Már megint valami készülödik a vezetési szinteken. mi élehet ez AYCM. pedig megúsztuk a STRAVA-zást, s még Junk food is van néha néha. De ez már megint miiiiii ....... aggódók.   barátotok   a ZsírSejt    ..
Sziasztok   Még jó hogy készültünk, s betámasztottuk a raktáajtókat. Megtudtuk mi a Strava. Egy kerékpáros alkalmazás, amit mindenféleéket mutat ha valaki kerékpározik. S igen Szervezet kerékpározni ment GyermekSzervezettel hétvégén, mindkét nap. Elsőre vagy 7km-t mentek, második nap meg…..
egyzsirsejtnaploja Éberség 2017.02.28 10:15:17
Éberség testvéreim éberség! Gyanús, hogy az irányítóközpontban megint forralnak valamit! S nem csülkös babalevest, az biztos. Szervezet telefonjára új alkalmazások kerültek fel. Úgymint Strava ??? és BodyWeight ??? bár ez a második jól hangzik lehet hogy a munkaverseny eredményeit fogjuk itt…..
egyzsirsejtnaploja Egy év után 2017.02.23 12:55:56
Sziasztok   Az elmúlt egy évet pozitiv döntetlnere hoztuk ki. Persze voltak hullámvölgyek, bár szerencsére nem olyan mélyek, s azért voltak csúcsok is. A raktárból kiadnom sosem kellett, sőt néha még betárolásra is volt szükség. Bár a Vezérlőközpont sokszor próbálkozott valamiféle változással, de…..
Szevasztok! Már régen irtam, de a munkaverseny sok energiámat elviszi. Igen, újra van munkaverseny, s emiatt nem sok időm van irogatni! Tárolok, mert tárolni kell! Hogy kerültünk ilyen jó helyzetbe? Mikor még korábban úszott, diétázgatott. Jött a karácsonyi szezon. Már előre reménykedtem mert…..
egyzsirsejtnaploja Ha depis 2015.10.13 18:10:16
Megvan a megoldás! Ha Szervezet depis, rossz kedve van, nem mennek úgy a dolgok ahogy kellenének vagy hasonló akkor eszik! Még JunkFoodot is! Zsír! Így volt mit tárolni a héten! Bár próbálja visszafogni magát, de ez több esetben is kimaradt. Éljen! Nemsokára újraindíthatjuk a…..
egyzsirsejtnaploja Őszi kezdet 2015.10.06 17:31:52
Hát nincsenek valami jó híreim, így ősszel. Szervezet diétázik! Ilyen még nem fordult elő ha nem beteg. S most tuti nem az. Hát ez elfogadhatalan. Az a rohadt irányítóközpont az tehet róla, biztos. A múltkor is egy prezentációban mutogatták, hogy mennyire sok felesleget viszünk…..
egyzsirsejtnaploja Szünet után 2015.10.06 17:05:08
Hát sok szünetet tartottam, ez már igaz. De teljesen lefoglalt engem (minket ZsírSejteket)  az irányítóközponttal való hadakozás. Valahogy az az elképzelés ütött be az irányítóközpontban, hogy vissza kell fogni a bevitelt. De ha visszafogjuk, mit fogok mindennap eltárolni -…..
Kis szemetek, utálom öket! Idejönnek bemásznak a Szervezetbe és összezavarják azt! Ezt nem hiszem, hogy hasmenést, hányingert okoznak. Szervezet így nem tud enni rendesen, s én meg nem tudok rendesen betárolni. Ráadásul vigyáznom kell, nehogy a kis szemeteket is betároljam. Szóval…..
egyzsirsejtnaploja Őrület úszás 2015.02.17 18:18:30
Sziasztok!   A Szervezet megbolondult, ilyen kemény hétvégém már régen volt. Kicsit meg is ijedtünk a haverockkal, de szerencsére nem eszik olyan forrón a hamburgert. Szóval az történt, hogy GyermekSzervezet (GySz) jár úszni tanulni már egy ideje.De most Szervezet is elhatározta,…..
Jó reggelt! Nagyot nyújtózom, ilyenkor olyan jól kikerekedek. Szeretem a reggeleket, ilyenkor látom, hogy éjszaka mennyi anyagot sikerült magamba építenem, s milyen ügyese raktáros is vagyok. Persze nem vagyok egyedül, jó néhány társammal vetélkedünk ki tud jobban…..
unixOS Start és Stop 2015.01.14 18:22:16
Sziasztok Ebben a blogban a munkám során felmerült UnixOS eseteimet foglalom össze.   De átváltok a blogspotra.   https://unixlayer.blogspot.com   Üdv PIF  ..
Írott anyag hiányában magáért beszél a videó:) ..
                                            A szörny       …..
Péntek estét írunk…már  mindenki szuszog…ma megérkeztek a Szülők:) Kicsit az előzményekről: a csütörtök sűrűre sikeredett! 5-ig németem volt, Boldi hazaért, elmentünk bevásárolni, edzeni, hazaértünk… 21:30: Még egy utolsó gyors S.O.S hívás…..
  "Természetesen ami mindenkinek járt: PEREC utalvány:)" Stuttgartban szerveztek állásbörzét, pont amilyenek otthon is szoktak lenni. Sok céges stand, ingyen toll, sok frissen végzett emberke keresné a helyét a nagyvilágban. Itt azért kicsit komolyabban veszik,…..
PIF73 2011.12.08 16:35:54
... katt-katt. Pont.- Na végre! Ez a poszt most végre jól sikerült. Mentsük is el szépen. Töltsük csak be újra... most hol van? Mi??? Áááááááhhh neeee. Elveszett, hogy r***djon meg az egész.Kb. ez a monológ hangzott el otthon 3 hete. Igen, jól gondolja, Kedves Olvasó. A…..