Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfato

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Bioetanol? Biodízel? 2012.03.22 16:15:00
Péter, aki annak idején segítségünket ill. segítségüket kérte lassan, de biztosan halad doktori címe felé. Időközben kiderült, ki nyerte a pöpec kis traktort, valamint egy rövid szösszenet erejéig még egy kis biodízel-bioetanol-oktatást is kaptunk. Tanulni pedig sosem késő.…..
Végre megérkezett a tarifatáblázat, nem kell tovább találgatni. A pesszimistáknak nem lett igazuk: úgy tűnik, senkinek sem kell többet fizetnie jövőre a kötelezőért, még a kisköbcentis turbósoknak sem. Öt példa alapján megnéztük, hogyan változtak a díjak az eddigi…..
Alfato 2010.11.02 23:09:50
@Devil2:

Nem nem érted.... a lényeg az, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy milyen szolgáltatása van a KGFB biztosítónak, mert azt nem magának köti az ember, hanem másnak, vagyis a díjon felül édesmindegy minden....az, hogy a károsult megrántja a banánt....kit érdekel... No ezt próbálta leírni...vagyis maga a káresemény rendezése ne a károsult feladata legyen a károkozó biztosítójával történő egyeztetés...bla bla...

Tamás
Nehéz időket élünk, ez kétségtelen. A világgazdasági válság után maradt romokon éppen csak éledezik az ipar. A kiesett, megszűnt cégek (és munkahelyek ezrei) után támadt űr és piaci rés tartja most életben azokat, akik idáig kihúzták valahogy. Az autóiparban - amelyik…..