Regisztráció Blogot indítok
Adatok
javított állomány

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Levélírónk rájött, miért kell néhány kapcsolatban lévő pasinak folyamatosan leállni más nőkkel, korosztálytól és kinézettől függetlenül: az önbizalomtuning miatt. Fordított esetben, ha mindezt egy nő teszi, mindennek elhordják. Hogyan kaphatná meg egy férfi azt a…..
Tízből hat fiatal külföldön képzeli el a jövőjét egy friss felmérés szerint, de ami ennél egy fokkal durvább, száz megkérdezettből mindössze hat mondta, hogy semmiképpen sem menne el Magyarországról.  ..
                       Posztolónk sok csalódás után szeretne végre tisztán látni a nők terén, és bár erősen általánosít, annak okát keresi, miért fut bele mindig ugyanabba a nőtípusba? Esetleg ő szúr el valamit, csak nem veszi észre?                                   Fedezd fel és használd!…..
javított állomány 2023.10.08 10:56:17
@Lorrh: Nyilván való hogy hülyepicsák nem léteznek. Már mint rajtad kívül. :-)
                        „Nem számítottam rá, hogy visszamehet, de arra főleg nem, amilyen aljasan ezt lebonyolította. Önbizalom hiányos, visszahúzódó lányként ismertem meg, ezért is ütött meg a dolog” – Az, hogy a csajod mindenfélének elhordja az exét neked, még nem jelenti azt, hogy nem érez…..
javított állomány 2023.07.15 16:22:39
@body_andras: S mind ezt Bunkó Banditól. :-)
Pilu Izland-Izland! 2010.09.12 21:35:00
 Szívem mélyén mindig is erősen szimpatizáltam Izlanddal. Gyakorlati okát nem tudom megfejteni, de nyilván a „legkisebb királyfi” iránt táplált rokonszenv pszichológiai tényállásról van szó. Kevesen vannak, földrajzi értelemben a periférián…..
                       A pasi olyan rejtélyes dumákat tol, mintha törné a magyart, vagy mintha egy szlogengenerátort ültettek volna be neki. Posztolónk ahhoz már valamelyest hozzászokott, hogy amikor meglátogatja őt, mindenét megpiszkálja, de a titokzatos szólamaihoz nem sikerült még. Azt sem tudja…..
javított állomány 2023.06.02 21:32:19
Sok pasi elég könnyen rávágja a barátnők bizonyos reakcióira a hiszti kifejezést, anélkül, hogy tisztában lennének vele, mit is nevez a népnyelv annak. Akinek csak általános fogalmai vannak róla, olyan helyzetekre alkalmazza, amiket nem ért, vagy amik kapcsán ellenkező véleményen van. Posztolónk nem…..
  Valami hasonló érzés egy megcsalást követően az adott kapcsolatban maradva élni. Az ember próbálkozik, küzd, ahogyan és ameddig csak tud, a végeredmény azonban minden esetben kétesélyes. Pontosabban, inkább csak egy. Érdekes, ahogyan visszagondolok a múltra, annyira távolinak…..
„Mindig pedzegette, hogy elég nagy a házam, elférne itt ő is. Ekkor már szólt bennem egy vészjelző, és nemet mondtam” – Egy meg nem adott kölcsönt nem ellensúlyoz az, ha a pasi halk szavú és alapvetően kedves.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
javított állomány 2022.01.14 11:58:12
@Puerto Prince: Főleg ha akkoriban olyan tudatmódosító szert használtál amitől olyanokra "emlékszel" ami soha nem történt meg. Amúgy a az öreg bejárónőről és a kedves nagyiról nem sejlik fel némi emlékkép? :-))))
Lestár Ferenc a doktornő munkatársát is fojtogatta, mert nem adott neki bianco lepecsételt recepteket, elítélt bűnöző. A visszaeső, már egy 2014-ben elkövetett esetért büntetőeljáráson tettlegességért elítélt álorvosról törvényszéki megerősítéssel a Bors, a lejárt működési engedélyéről a cikkem…..
„Ha valaki maximálisan öntelt, önfejű és egoista, és mindig biztos az igazában, és úgy hiszi, csak ő látja jól a dolgokat, az szerintem nem anyatípus.” - A csaj előhúzza a gyerektémát, a pasi pedig még mindig keresi azokat a szavakat, amikkel lebeszélheti róla.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
javított állomány 2021.12.06 18:19:53
@Peni a Valdes: Mondjuk aki képes legalább egy pár évre leszállni a f@szkörhintáról. Vagy ez már túl nagy kérés lenne. :-)
Igaz ugyan, hogy a közvélemény-kutatásokkal meglepően elegánsan lehet trükközni - s bizony vannak, akik ezzel élnek is -, néha mégis kifejezetten hasznosak lehetnek. A napokban mégis egy régi tréfás megállapítást juttattak eszembe, mely szerint a közvélemény-kutatások tökéletesen feleslegesek,…..
Nem értem, de arra tudok legalább a formállogika szabályainak megfelelő magyarázatot adni, hogy miért lehet az emberek többségének torkán lenyomni egy új atomerőmű építését, a nap, a szél, a földhő-energia korában. Azt is belátom, hogy miként vezetik meg közpénzmilliárdokból - különösen…..
javított állomány 2021.04.27 15:35:29
@Boar.: De csak kapszulás lattét szójatejjel. :-)
avagy hol a helye a magyar népnek a náci fajelméletben?   Kiegészítés a FelszabadÚlás című bejegyzéshez   A különféle mai fasiszta szervezetek felismerték, hogy kicsit is komolyabb tömegbázis megteremtésének egyik legjelentősebb akadálya, hogy a náci fajelmélet súlyosan degradáló…..
Nagyon érdekes sorsot és embert ismerhettek meg ma. Főhősünk édesanyja magyar, édesapja egyiptomi származású, ő maga gyerekkora óta Ausztriában él, de egész jól beszél magyarul és a mai napig otthonának érzi Budapestet is. Ismerjétek meg El-Nagashi Faika Annát!..
javított állomány 2021.04.21 00:20:36
@blaubner: talán a társtalanság keltette frusztráció miatt.:-))
  " Tegyük hozzá, ők többnyire magyar nemesek voltak, akik erősen kötődtek a nemzethez, ellentétben az ideiglenesen hazánk területén állomásozó momentumos politikusokkal, akik külföldi egyetemről jöttek, külföldre házasodnak."   Ezt 2021-ben tudta leírni Pogrányi Lovas Miklós. Róla a Kossuth…..
Próbáltam, de egész egyszerűen nem bírtam szó nélkül hagyni Bódi Ábel és Vona Gábor vitáját, ami a külföldön élő magyarok levélszavazásáról szólt: https://www.youtube.com/watch?v=X-wd_RsUXJ8 A helyzet ugyanaz, mint Berki "Büntetőfékező" Krisztián feleségének magyarázó videója esetében. Van egy…..
javított állomány 2021.03.25 22:57:10
@Gyulimali: EGÉSZSÉGEDRE.
Az elmúlt hetekben több olyan levelet is kaptunk, amelyben a hölgy levélírók a partnerük, férjük merevedési gondjairól számolnak be. Természetesen minden levelet egyénileg is megválaszoltunk, Zsuzsa pedig hozzájárult a története és a tőlünk kapott válasz nyilvános közléséhez is. Íme : "A férjem 67…..
javított állomány 2021.02.28 19:38:11
@Ahogytetszik: Ha nőnemű vagy(jelentsen ez ma már bármit is) Akkor irigylem a pasidat (férjedet stb)
Hozzászólásod ritka érzelmi intelligenciára utal. Respekt.
javított állomány 2021.03.01 20:23:28
@horrorpornó bábszínház: Az érzelmi intelligencia (EI) az intelligencia vagy a képességek azon fajtája, ami a saját és mások érzelmeinek érzékelésével, kezelésével és pozitív befolyásolásával kapcsolatos.
( Wiki) :-))
Aki viszont egy véleménye szerinti tévedésre ily módon hívja fel a hozzászóló figyelmét, az szerintem egy önértékelési zavara miatti frusztrációtól szenvedő büdös tűrhő prosztó.
javított állomány 2021.03.04 11:09:03
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Köszi nem tudtam. Most ott tart hogy megismétli a mások által írtakat. Mint az oviban a kiscsoportban. " Te vagy a csúnya nem én". SZÁNALAMAS. De mindenki úgy élvez ahogy tud. :-))
Japán történelme során számos alkalommal tettek kísérletet idegen hatalmak a szigetország feletti uralom megszerzésére, de mindannyiszor kudarcot vallottak: a felkelő nap földje soha nem lett gyarmat, vagy megszállt terület, s az átlagos japán ember számára elképzelhetetlen volt, hogy ez valaha is…..
javított állomány 2021.03.02 16:39:35
@lmlm: Ráadásul egy normális hetero nő szerint az a vége ami felé néz na az a jobbik vége. :-)
Ha szolgáltató vagy, akkor te szolgáltatsz. Ha terméket adsz el, az eladás pillanatában akkor is. Amikor előkészíted az eladást, akkor is. Szolgáltatsz, vagyis kiszolgálod mások igényeit. Persze nem csak azért, mert ő kéri, hanem azért, mert ez neked is az érdeked. És minél jobban szolgáltatsz,…..
javított állomány 2021.03.01 16:15:03
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: És mint kiderült a dán király sem dán.
Mondán izé mondám. :-)
    Egy hete jelent meg Vági Márton Miért nekem kell fizetnem azt, ha te gyereket akarsz? című véleménycikke az Azonnalin. A jobboldali sajtó azóta is epét hány. Vajon mennyire jogos ez a felháborodás?   "Biztos, hogy a partnerem a megfelelő személy erre a célra? Nem csak azért akarunk…..
javított állomány 2021.02.12 18:21:56
@G. Nagy László: Na de hát nem te bizonygattad ahogy a magán nyugdíj pénztáraknál nincs jobb.:-)))
Nyugaton, főleg a tengeren túl viszonylag új szokás terjed: harmincas, negyvenes éveikben járó, jól szituált szinglik már eleve úgy keresnek partnert, hogy nem szerelem, összeköltözés, házasság és közös vagyon jár a fejükben, csak egy dolog: a közös gyerek...
Egy nagyon jó barátnőm kevésbé optimális helyzete adta az ötletet ehhez a cikkhez, amin már egy pár napja rágom magamat. Flörtölni, bókokat kapni egy másik embernek tetszeni jó érzés, ezt senki sem tagadhatja. De belefér-e ez az ártatlan játék, ha valaki vár otthon, akinek mi vagyunk a…..
javított állomány 2020.11.06 17:36:55
@István Torma: És valszeg kúrva sok szenvedéstől kímélted meg magad.Respekt.
Egy kis önreklám... Szerencsére az első fordításomnak, Laurent Obertone Gerilla című regényének elég nagy sikere lett, így a kiadó felkért, hogy fordítsam le az időközben megjelent folytatást, a Barbárok idejét is. Megtörtént, és mától a boltokba is kerül a mű...
javított állomány 2020.11.03 18:10:31