Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roadwarrior

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap egy konferencián beszélgetek pár emberrel arról, hogy mi történt az IRC-korszak kezdete és a lájkolás kultúra között. Az igazat megvallva, az IRC annyira régen volt, hogy nekem elsőre ez ugrott be a témáról:  Randall Munroe érdekes kísérletbe kezdett. Megfigyelte…..
Programajánló a hétre ..
roadwarrior 2011.06.06 23:36:39
Tök jó, messziről úgy néznek ki mint valami különleges sövénysorok, pedig dehogy: Karoly koruti irodankbol kiralyi kilatasunk van az egesz epitkezesre, ezekben a pillanatokban pakoljak ki a fakat az alexandra elott Udv KT Pár napja még csak tankcsapdákon keresztül bukdácsoltam…..
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
roadwarrior 2011.04.13 09:32:24
Appdroid Leaf Screen 2011.02.14 13:00:00
Bejövős a minimal, a szöveg Windows Phone 7 utánérzésű, de attól még szép. Homescreen nyáladzás rovatunkat olvasták...
roadwarrior 2011.02.18 15:52:15
  Volt ugye az a rongyosra posztolt, reblogolt, forwardolt kép, ahol egy neogótikus korlát kőcsipkéin át szép szabályos péniszeket fest a fény. Na itt a magyarországi párja. Igaz, a Lánchíd korlátjának árnyékai azért ennél jóval stilizáltabb vulvaszimbólumok, de nem kell…..
Ennek a bejegyzésnek a témája annyira kézen fekvő volt, hogy még most is meg vagyok döbbenve azon, hogy nem nekem jutott ez eszembe, hanem egy témaajánlás alapján vágok bele a témába...Először is, azt mindenképpen le kell szögeznünk, hogy én elismerem napjaink egyik leghíresebb…..
 A mai éjszaka során számos remek nem mai gyermek zeneszámot sikerült meghallgatnom, és rá kellett döbbennem, hogy nagy részük egész egyszerűen zseniális. Filmek terén továbbra is fenntartom a tételem, miszerint bármely 1980 előtt készült gyakorlatilag nézhetetlen mai…..
roadwarrior 2010.12.05 02:14:23
Hogyan kommunikál ügyfeleivel a T-mobile, ha egyszer összeomlik a mobilhálózatuk? A kérdésre ma reggel, a Nagy T-offline idején tudtuk meg a választ: az MTI-n keresztül és... Twitteren. Szerintem ez egyrészt jó dolog, másrészt viszont nagyon aggasztó, hogy egy rengeteg…..
Olvasónk a minap az 55-ös buszon utazott. Amikor felszálltak az ellenőrök az utasok egy része lyukasztani kezdte a jegyét. Két ember nem lyukasztott, hozzájuk odament az ellenőr, de nem büntette meg őket, eltekintett a büntetéstől. A beszélgetésük végén megjegyezte: „Ezért…..
Nem plakáton láttam a hirdetést, TV-spot hatott rám annyira sokkolóan, hogy kényszert éreztem arra, hogy megírjam.A Garnier haj- és arcápolási termékeit, testápolóit már jól ismerhetjük. Most azonban egy olyan termékcsaláddal áltak elő, ami eddig nem keltette fel más cégek…..
5,5 millió forintba került a Parlamenti Diákinfó néven futó új, fiataloknak szóló információs honlap, melyet az Országgyűlés indított. A portált Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke mutatta be pénteken a parlamentben.A parlamenti honlapon kívül most elkészült egy olyan…..