Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Witcherman

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Witcher-blog 2010.03.05 11:43:00
Martin ajánlotta nekem az "Anakonda 2" nevű gigászi filmhez készült promóciós játékot, amely engem kissé meglepett, mert azért nem gondoltam volna, hogy egy no-name folytatáshoz veszik a fáradtságot, hogy készítenek egy nem is annyira gagyi kis programot. Mert kinézetre…..
 A ravasz dolgozók rejtettkamerával lekapták a gamplay videót(jó trükk) ..
  A nagy sikerű Witcher folytatásában szebb grafika, kiegészített dialógus rendszer és pörgősebb, látványosabb harcrendszer várja a kalandvágyókat.         ..
Witcher-blog 1.5 Patch magyarra... 2010.03.02 18:35:48
 LeírásVégre elérhető a The Witcher 1.5-ös patchben található öt kaland magyar nyelvi csomagja. A csomag telepítése előtt szükség van a hivatalos angol 1.5-ös patch telepítésére (ez letölthető a hivatalos honlapról). Ha eddig nem éltél vele, most itt a lehetőség, hogy…..
  TelepítésA folt csak az angol, német, lengyel és francia nyelvi verziók mellé telepíthető! LeírásA legújabb folt tartalma: Másolásvédelem eltávolítvaA játék indításához nem szükséges az eredeti lemeznek a gépben lennieFixálva pár EAX-probléma, és…..
 LeírásAz 1.4-es patch a sima The Witchert alakítja át egy sokkal jobb és kibővített verzióvá. A javítások között szerepel a több mint ötezer sornyi átírt, és újra felvett szöveg, a 200 új animáció, egy új „karakter-megkülönböztetési” rendszer a nem…..
Witcher-blog 1.3 patch 2010.03.02 18:24:00
 Újabb adagnyi bugfix a legyen RPG-hez.FileTheWitcherPatch_1.3.exeMéret322,8 MB  ..
Witcher-blog 1.2 patch 2010.03.02 18:22:00
 TelepítésA patch minden korábbi verziójú játékkal kompatibilis és minden nyelvi változatra telepíthető. LeírásAnnyi várakozás után végre elérhető az év egyik legjobb RPG-jének 1.2-es javítása. A patch sok fontos dolgot javít a játékban, melyek közül kiemelném…..
Witcher-blog 1.1 patch 2010.03.02 18:02:00
 LeírásJátékmenetbeli, valamint szövegjavítások:Javítva a karakterfejlesztésnél jelentkező pár hiba.Javítva a történeti szál megtörését okozó pár probléma.Javítva a druidák napszakváltása az ötödik felvonásban.Javítva egy szexjelenet az ötödik…..
       Andrzej Sapkowski Lengyelországban rendkívül híres, ismert és elismert fantasy író. Varázsa abban rejlik, hogy bár hagyományos alapokon nyugvó világot teremtett Wiedzmin (The Witcher) novelláiban, azonban ezt XX-XXI. századi problémákkal,…..