Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hdzs

59 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha esetleg valaki unná a mostani borongós szürkeséget. Tavaly, nyár végén készítettem a felvételt a Margit-szigeten" - írta nekünk a gyönyörű kép készítője, É. A tegnapi napsütést pedig kérjük vissza...
Nem könnyű a Relay-nek megfelelni, volt már náluk baj a nagy címlettel is, most meg 600 Ft-nyi apró csapta ki a biztosítékot a kedves újságárusoknál. A mai este folyamán történt meg velem, hogy cigarettát szerettem volna vásárolni a Blaha Lujza téri aluljáróban található…..
Aki frissen is kapható csomagolt terméket vásárol, az ne lepődjön meg, ha kálium-szorbátot tolnak le a torkán. Volt ugye a palacsintánk, régebben még egy extradurva pogácsánk is, most meg itt van még egy veleszületett tartósító. Pogácsát sütni egyébként nem olyan nagy cucc,…..
Első szerelem, szüzesség elvesztése, 18. születésnap és a lány miatt sokat síró fiú, aki nem érti mi történt, úgyhogy kérdez, a válaszokat pedig a kommentekbe várja. 2008 május 7. Magyar kisérettségi, és találkozó egy győri csajjal:) én budapesti vagyok, és elsem hittem,…..
Szegény kiscica nagyon betojik a plüsskutyától, ezért hosszasan tipródik a gazdi védelmező ölében, hogy aztán 00:58-nál egy félelmetes rányávogással próbálja megoldani a helyeztet...
Egy nem kispályázó nemkislány, aki nem érti, miért nem rakják meg az első randin és egy menőkocsis pasi, akinek baj van a gatyájában. Nem szeretnénk ítélkezni. Szilveszter éjszaka történt, hogy a barátaim leléptek fél kettőkor, de az év első napján nem akartam visszafogni…..
"Kolléganőm, Viki találta ezt a bűbáj csöppséget ma, (február 21-én) a 3-as villamoson. A sporttáskába befért még egy kikaparással azonosíthatatlanná tett oltási könyv (!), egy csont, meg egy játék. Már van új gazdája, de nem értjük a régit: ilyen cukit hogy rakhatott…..
Vladimir 9 éves fiának vette meg ezt a fenti Révai lexikont CD-n, de túl sokat nem tudott kezdeni vele. A telepítést nem tudta befejezni, mivel a gyártó/forgalmazó cég elérhetetlen és sem online, sem sms-ben, sem pedig telefonon nem lehet aktiválni a szükséges kódot. Ha az összes…..
Gertrúdot azzal találta meg a gas.hu, hogy mostantól átveszi a gázszolgáltatást és ezentúl neki kell fizetni. Gertrúd alá is írta velük a szerződést, de valami gyanús lett neki, ezért utánakérdezett a helyzetnek Fővárosi Gázműveknél. A helyzet pedig az, hogy a…..
Érzelmileg sérült, mocskos szájú férjes asszony, aki a szakítás után hisztérikussá válik és üldözi az őt elhagyó Pétert. "Akkor nekiállt jelölgetni és pocskondiázni, hogy miért nem ismerem. Na, akkor ment a jelentés a gépháznak." Lerázási ötleteket várunk.29…..
A Homár nem ért a tartósítószerekhez, de ha valamire az van írva hogy nincs benne,akkor ne legyen benne semmilyen, még olyan sem, amire azt mondják az ezzel foglalkozó okosok, hogy nem ártalmas. Papplaciék ugyanis épp azért vásárolták meg a Pesti Reform Konyha termékét, mert nem…..
"Vasárnap végre kisütött a nap, és az én drága panelcicáim - jobb híján - a 7. emeleti erkélyen élvezkedtek. Bömbike arckifejezése alapján egy tízes skálán szerintetek mennyire szeretne kertet?" - tette föl nekünk a költői kérdést Házisárkány...
Balázsék telefonon foglaltak asztalt a Wang mesterhez, de sajnos sem akkor, sem később nem jelezték nekik, hogy ők biztony csak tesztelik ezt a Torkos Csütörtök dolgot, és hiába a szábályzat, 5 után már nincs akció. Kedves Homár!   ott kezdődött, hogy ültem az étteremben,…..
Metroszexuális, önző fiú, akinek csak gyakorlatozni kellet a lány, akit utána persze eldobott, mint egy szál gyufát, amelynek nincsen lángja már. A következő történet nem egy hatalmas szerelem vége, semmi világvége-hangulat vagy soha-többé-más-nem-kell agonizálás nincs benne,…..
"Én a család kedvenc képét küldeném be, amin hugim, Zsófi és a cicánk csendespihenőzik" - írta nekünk Bogi.  ..
"Ő Aladár, aki, mint minden cicc, cukibbnál-cukibb pózokban tud aludni, csakhogy a gazdik olvadjanak el a látványtól. Íme egy példa, ajánlom figyelmetekbe azt a fekete nózit és a rózsaszín, kikandikáló nyelvet" - ajánlotta nekünk Brigi...
Eltelik két hét, és azon kapjuk magunkat, hogy bő két és fél év után megint bőröndökkel a kezünkben állunk a küszöbön. Egy érzelmes fiú fájdalmai a második szakítás után. Hol rontjuk el, ha látszólag sehol? Mókuskerék Szakítás után az ember sok mindenre rájön.…..
"Gondoltam elküldöm nektek négy hónapos keverék kutyusunk, Brian fotóját. A kép akkor készült, mikor életében először ugrándozott a hóban. Az első pillanatokban ugyan meg volt illetődve, de nem kellett sok ahhoz, hogy rákapjon az ízére. Brian azóta szinte hófüggő,…..
A fiú utólag azt mondta, nem is gondolta ezt komolyan, csak olyan nehéz volt az elszakadás, hogy muszáj volt valami durvát modani. Az ilyen fiúknak se eszük se lelkük, csak merevedésük, de reméljük már az se sokáig. Kép innen. Sziasztok! Nem olyan rég óta vagyok olvasója a…..
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Ha ismerősek a címben szereplő helyzetek, akkor van egy nagyon jó tippünk: Ágy, asztal tv! Mármint a remek ágyasztaltv blog, aminek bloggere az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben készült fotókat várja szeretettel. Mert ahogy írja: "...saját tapasztalatból írom, bizony…..
A legdurvább, amit csak egy szerelmes szívnek mondhatunk. Zavaros tinikapcsolat, érthetetlenül reagáló fiúval, akiről nem tudni hogy most szeret vagy nem szeret, és az emiatt jó sokat síró lánnyal. Ilyesmin mindenki átesik, de mit is kell ilyenkor csinálni egy ilyen fiúval? (És…..
Már a könyökünkön jön ki a feltöltőkártyás csalás, de amit és V. és L. végigcsinált, azt mindenkinek hallania kell. Hosszasan szívatták a két idiótát, akik félelmetes alapossággal próbálták elhitetni a hülye picsát játszó csajjal, hogy ők a T-mobile emberei és még azt…..
"Csatolva küldöm a kiskutyánk képeit. Ő Csucsu a kis mopsz és szombaton érkezett hozzánk. Nevét a kis csúcsfeje után kapta. Nagyon játékos vagány kiskutya. Kicsit csúnyácska szegény de mi annál jobban szeretjük" - írta nekünk Kati. Kattintás után további képekkel…..
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..