Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leturkish

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képeket nézve azt hinné az ember, hogy egy kellemes (már aki szereti a májat, aki nem az tekerjen) nyári ebédről van szó. Pedig ahhoz képest ami most van, pár hete még vígan tombolt az indiánnyár. De jó is volt.A májat mi szerencsére szeretjük, még nagyobb szerencsénkre meg…..
 A kalács töltelékének szánt bogyók adták az ötletet. Annyira bejött a dolog hogy enni kellett megint de a kelt tésztával már nem volt kedvem szöszölni. Aztán eszünkbejutott a tejberizs, hát így lett.Randa de finom :D   Kellbele (2 főre): Fél bögre rizottó rizs,…..
leturkish 2011.08.14 15:46:43
A múlthét végi kaland nagy dilemmával kezdődött. A következő problémák áthidalásával kellett volna valamit kitalálni, ami mindenki számára megfelel.1) Adél nem ehet lisztes cuccot, mivel lisztérzékeny, tehát tészta, stb. nagyjából kilőve.2) Balázs nem ehet fűszereset.3)…..
leturkish 2010.11.11 19:21:14
 “Cacciatore means "hunter" in Italian. In cuisine, "alla cacciatora" refers to a meal prepared "hunter-style" with tomatoes, onions, mushrooms, herbs, often bell pepper, and sometimes wine. Cacciatore is popularly made with braised chicken (pollo alla…..
 Tavaly októberben döntöttem úgy hogy elkezdem leírni mit is művelek egy ötödik emeleti másfélszobás panel hat négyzetméteres konyhájában. Akkor nemigazán gondoltam hogy lesz valaha is századik bejegyzésem, de úgy néz ki összejött. Néhány hete néztem meg az…..
 Na ezt odadobtam címnek de fingom nincs mit is jelent pontosan, az almát azt értem, de így a szóösszefüggést már nemannyira (apró almatorta talán?). Lehet a fél üveg bor miatt de mindegy. Nemis az a lényeg, hanem hogy ez kb. az  egyik leggyorsabb és legfaszább desszert…..
leturkish 2010.06.10 19:36:53
Na akkor közkívánatra a vasárnapi ebéd.Tegnap Martonvásáron mulattunk, nem is kicsit. Ha azt mondom hogy este nyolckor már inkább másnapos voltam mint részeg az sokat elmond abból hogyan is telt a nap. Balázs és Adél meghívtak minket (engem és Évi) ebédre.Dél körül érkeztünk,…..
fastfood Tonhalas spagetti 2.0 2010.01.16 10:52:00
Minap megint tészta volt. Meg kerítésszaggató pálinka. A végére egész jó állapotban voltam, másnap már nem annyira. Még a nyáron találtam egy Olivér receptet, ami tök egyszerű, hamar megvan és tészta. Egy viszonylag drága összetevő van benne, a garnélarák. Na ez multkor…..
fastfood Bokapiri 2010.02.21 22:32:00
Szóval van ez a díj, nemnagyon rajongok az ilyesmiért meg enyhén szólva nem túl kreatív a logó (elnézést ha ezzel megbántok valakit de nekem nemtetszik), de akkor miértisne:I. Megköszöni: Köszönöm szépen a jelölést bokapiri, jól esett -tényleg!!!- ;)II.…..
leturkish 2010.02.27 10:02:44