Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diamondagi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző posztban azt igyekeztem bizonyítani, hogy a bankok a bedöntött kölcsönök után, a ténylegesen  devizában kapott kártérítést  átadták a Magyar Államnak, és részben ennek köszönhető a deviza államadósság felére csökkenése. Most egy  másik oldalról fogom bizonyítani a bankok és az állam,…..
Azzal kezdem, hogy ebben a részben is a véleményemet írom le. És ha ez a vélemény részben, vagy egészben megegyezik a valósággal, arról nem tehetek.Eredetileg a biztosítókról akartam írni a IV. részben, de kénytelen vagyok a kamatparitásról írni, és kénytelen vagyok újra a kockázatkezelést is…..
diamondagi 2017.06.18 08:32:59
Elképesztő, amit az Olimpián művelsz...minden magyar ember csak erről beszél, a boltban, a strandon, az orvosnál...tényleg a csapból is ez folyik. Pedig semmilyen kampányt nem folytat orbánviktor és bandája, nincsenek kék vagyonokat érő óriás plakátok, nem hallani a televízióban 3 percenként a…..
Bejött a Fidesznek a menekültpara – írja az Index. Az emberek kétharmada csontra benyalta a habonyi gyűlöletpropagandát és retteg a menekültektől. Mert azok majd felrobbantják/elveszik a munkáját/kultúráját. Mindezt úgy, hogy az országban gyakorlatilag nincsenek menekültek. Nem voltunk, nem vagyunk…..
diamondagi 2016.08.07 16:32:47
Ez így nem teljesen igaz! Elöljáróban hozzáteszem, hogy én is gyűlölöm ezt a kormányt, és a rendszert, a megelőző összes kormányokkal együtt, és harcolok is ellenük a saját módszereimmel. Azzal egyetértek, hogy szítják a gyűlöletet, de nem teljesen alaptalanul. Igen ... ha tényleg a háború elől menekülő szerencsétlenekről lenne szó, akkor én magam is befogadnék egy családot!!!! De...nem mind a háború ellen menekül, és nem is menekült, hanem illegális bevándorló, csak a menekültek közé lettek keverve! Menekülteknek álcázott terroristákat küldtek Európába, hogy ott terror cselekményeket hajtsanak végre, legyengítve ezzel az országok védelmét, és utána az Amerikai hadsereg már egy legyengült Euróbába jönne be. Ez egy előre eltervelt haditerv. Ezt összességében kell látni, nem csak kiragadni egy-egy problémát. Látjuk mit követtek el Franciaországban, Németországban, és még ki tudja hol fognak elkövetni terrortámadásokat. Köszönöm szépen én nem kérek belőlük, nem csak a kvótarendszert utasítom el, hanem hogy egyáltalán az országba menekültnek álcázott terroristák jöjjenek. Nem szeretném azt hallani, hogy a magyar nőket, gyerekeket molesztálják, megerőszakolják, és megölik. Tehát nem jó a kérdés felvetés, én már azzal sem értek egyet! Mi az hogy ennyien jöhetnek, a többiek meg nem! Ennyien se jöjjenek! Nem! Elég volt! MO amúgy is egy leszegényített ország, a saját állampolgárait nem képes normálisan eltartani, az emberek létminimum alatt élnek, és akkor más ország más kultúrájú nép állampolgárait hogy lennénk képesek eltartani??? Itt van egy cikk, ezt érdemes elolvasni: hir.ma/kulfold/elkezdodott-europa-megszallasa-amerikai-strategiaval/542232?utm_source=HIR&utm_medium=HIR&utm_campaign=HIR
Jelen pillanatban fűhöz-fához kapkodnak, de hitükben mégis megrendíthetetlennek tűnnek Borbély József, saját magát kormányzónak, magyar és világkirálynak kinevezett egykori asztalos követői. A szektajeleket mutató és a hatályos törvényeket sem ismerő Apostoli Magyar Királyság hívei nem csupán a…..
diamondagi 2016.05.13 22:43:26
@Tamás Bartók: Hát elég szomorú, hogy még ennyit se tudsz?????? Ezt már az ovodás is tudja !!!!!! Mondom én, hogy nem jutott még be hozzátok a világosság !!!!! Na de se baj, ez nem az én gondom!!!!

Hoztam nektek valamit ! Egy kis csemege!!!!!!!! Na ezt hallgassátok meg !!!! Utána lehet fröcsögni !!!! www.youtube.com/watch?v=IKcT_7EcBBU
PoliPraktika Elrendeltetett? 2016.02.20 12:48:06
Apostoli Magyar Királyság és Szent Korona Bank. A magyar politikai élet zagyvaságának lakmuszpapírja az a Facebook-csoport, amely közel 3 ezer taggal rendelkezik, egy magát kormányzónak kikiáltó pártelnök irányítja, a tagok pedig elhiszik, hogy adósságaikat "virtuális" pénznemben, egy állami…..
diamondagi 2016.02.21 20:10:06
Éljen a Kormányzó úr! Végre valaki, aki tesz is valamit az emberekért, nem csak a szája jár!!! Köszönjük a sok segítséget, áldozatkész munkáját a pereskedésekben, amikor szinte önköltséges áron járja az ország bírósáait, hogy segítsen a rászorulókon!!! Aki elolvassa ezt a cikket komolyan elhiszi ezt a sok ostobaságot ? idézem "Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy Magyarország köztársaság, melynek élén köztársasági elnök áll, miniszterekből álló kormánya, illetve általános, egyenlő és titkos alapelvű választásokon legitimizált parlamentje van, s ezért senki sem lehet kormányzó, pláne úgy, hogy magát nevezi ki, mert egy reggel arra ébredt. Borbély Józsefet ez nem zavarja, hiszen bankot hozott létre és folyamatosan rendeleteket alkot. Az általa „alapított”, de természetesen PSZÁF-engedéllyel nem rendelkező Szent Korona Banknak."

Milyen köztársaság??? A köztársaságot 1949-ben külföldi nyomásra helyezték rá a Királyságra, úgy, hogy azt meg sem szüntették, tehát azóta illegitim módon működik, mint ahogy illegitim minden azóta felállított hivatala is !!! Milyen legitimizált parlamentről beszél??? Mikor csalással "nyerték" meg a választásokat!!! És minek kellene egy illegitim köztársaság illegitim "Pszáf"-jának bejelenteni egy máig is életben lévő és legális államforma, az Apostoli Magyar Királyság jegybankját!!! Gondolkozzatok már!!! Ez olyan lenne, mintha pld. Csehország bankját be kellene jelenteni a Pszáf-nak!!! Nem röhej ??? De!!! Úgyhogy sok sikert nekünk!!! Reméljük eléri célját a fotelforradalom, és akkor minden magyar ember fellélegezhet, mert megszünnek az adósságok, megszünik a nyomor, jólétben, gazdagságban, boldogságban fogunk élni!!! Aki ezt szeretné az csatlakozzon hozzánk !!! Itt lehet regisztrálni a Szent Korona Bankba!!!
www.apostolimagyarkiralysag.hu/stk/reg.php
  Csoknyai László a hétvégén egy bronzérmet, és mellé számtalan új rajongót szerzett. // //   Múlt hétvégén kolozsváron rendezték meg a European Judo Open olimpiai kvalifikációs tornát. A versenyen tizenhat magyar dzsúdós lépett szőnyegre, közülük…..
diamondagi 2015.06.08 00:03:18
Múlt-kor 10 tény a jászokról 2014.11.28 14:03:07
1. A jászok egy indoiráni nyelvű nép, nevük a Belső-Ázsiában élt, kelet-iráni nyelvű ásziktól ered, rokonaik pedig a kaukázusi Oszétiában élő oszétok. 2. Hajdanán a jászok voltak Európa legdrágább katonái: a Római Birodalom egyes provinciáinak határait és Bizáncot is…..
Tisztelt Pszáf és tisztelt rendőrség! Egyre népszerűbb Magyarországon egy piramisjáték, melynek lényege megegyezik a Dt Diamond néven elhíresült és végül 2004-ben lekapcsolt csalás sorozattal.A Canadian Diamon Traders (CDT) rendszer a társadalom kevésbé képzett tagjaira…..
diamondagi 2010.05.10 17:14:13
@carl badog:

Hát íííííígyy !!!! Lerajzoltam, hogy teljesen világos legyen....!

Lerajzolom, hogy jobban szemléltessem a dolgot...

Tehát a csúcson ott vannak az...

Igazgató

/\

Főkönyvelő, Főosztályvezető

/ \

Művezető, Műszakvezető, Osztályvezető,

/ \

Csoportvezetők, megbízott csoportvezetők

/ \

Dolgozók. dolgozók, dolgozók, dolgozók,

Nicsa....csak nem egy piramis ????!!!

Had kérdezzem már meg, Te melyik csoportba tartozol...?

Te ugyanannyit dolgozol, és keresel, mint a vezetőid...?

A vezetőid mind azért dolgoznak, hogy te az ő beosztásukba kerülhessél ???

Ugyanannyi jutalmat kapsz mint ők ???

Had kérdezzek már valamit...

Miért akarod te a főnököd üzletét, és karrierjét építeni a sajátod helyett???

Miért más zsebelje be a jutalmakat, és a nagy fizetést helyetted ???

Neked nem jönne jól az a pénz, amit a főnökeid zsebre raknak???

Miért mások gazdagodjanak meg TE munkádból ??? Miét nem te gazdagszol a saját munkádból???

Nem szeretnél inkább olyan helyen dolgozni, ahol...

...Nem kell reggel korán a munkahelyre rohanni...?

...Ahol a saját üzletedet, és karrieredet építheted...?

...Ahol akár többet is kereshetsz a vezetőidnél...?

...Ahol a munkádból TE saját magad gazdagodhatsz meg...?

Ebben az üzletben mindenki olyan arányban részesedik az anyagiakból, amennyit dolgozik. itt a vezetők mind azért dolgoznak, hogy TE egyre fentebb kerülj a ranglétrán, ez az ő érdekük is, és ezzel téged is segít. Itt egymásra vagyunk utalva, ez csapatmunka. Itt mindenki segít mindenkinek.

Egy idő után már elérhetsz olyan passzív jövedelmet, amikor már akkor is jön a pénzed, ha éppen alszol, vagy nyaralsz a Kanári szigeteken, vagy éppen a gyerekeiddel játszol...

A mostani fizetésedből hol tehetnéd meg ez ???

Na ezen kell egy kicsit elgondolkodni, és utána véleményeket irni.

Szia Ági
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
diamondagi 2010.02.27 10:47:00
@Mlmjoc:

Szia!

Már annyiszor elküldték nekem ezt a szemetet!!! Eddig nem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam a CDT van olyan komoly cég, hogy meg tudja magát védeni a semmi ellen is, ha kell.

De végigolvasva az úgynevezett kommenteket, egy kicsit felforrt az agyvizem, és úgy gondoltam, hogy hozzá kell szólnom. Én már régóta ismerem ezt az üzletet, és láttam, hogy a szponzoraim, hogyan futnak ki szinte egyik hónapról a másikra, ezért úgy döntöttem, hogy én is belekezdtek, és két hét alatt annyi embert tudtam behozni, hogy már ugrottam is egy szintet.

Saját gyémánttal még nem rendelkezem, mint ahogy irtam, még két hete vagyok benne, de már rég óta gondolkodtam, hogy belépjek-e. Most jöttem rá, hogy nem kellett volna, mert ha már korábban beléptem volna, már nem itt tartanék. Én is figyeltem, hogy a többiek mit érnek el. Volt olyan kollégánk, aki 8 nap alatt futott ki a rendszerből. Nos ez már azért nem rossz kereset. Hol, melyik cégnél keresne valaki egy hét alatt 500 eft-ot ??? Kérdem én a kétkedőktől ??? És melyik bank adna egy hétre 500 %-os hozamot ??? Na jól van ez egy kiugró eset, de a többiek is egy két hónap alatt kifutnak a rendszerből, és megkapják a pénzt, és a gyémántjukat.

Hadd kérdezzem már meg a szkeptikus kommentezőktől, hogy miért is baj ez ??? Miért is baj, hogy ennyi pénzt lehet itt keresni ??? Ők nem szeretnének ennyit keresni ??? A helyett, hogy itt fröcskölődnek, inkább lépnének be ők is, és ők is kereshetnének !!! Inkább fröcskölődnek havi 60-70-80-90 ezer forintos keresettel alkalmazottként. Ugyan már ki mondja nekik, hogy ők nem kezdhetik el ezt az üzletet??? Ha már ők is keresnének vele ennyi pénzt, biztos vagyok benne, hogy nem fröcskölődnének tovább. De hát nekik könnyebb a lelküknek. Az ilyenekkel szívesen elbeszélgetnék mondjuk fél év múlva, hogy na gyere csak és hasonlítsuk már össze a jövedelmünket !!! Te mit értél ez a fél év alatt, és én mit értem el a fél év alatt !!! Ha te azzal a felfogással, és azzal a munkahellyel, és azzal a fizetéssel túl tudod szárnyalni a CDT által nyújtott fizetést, akkor le a kalappal!!! De ha nem...!!! Akkor be lehet fejezni a kommentezést...és a feljelentgetést !!!

Nos a kérdésedre visszatérve, én szivesen segítek neked, hogy ezek az alaptalan, rágalmazó nótórius feljelentgetők elnyerjék a méltó jutalmukat !!! Egy ellen feljelentéssel kellene élni, hitel- és üzletrontás miatt. Ez olyan, mintha én bemennék egy boltba, és ott hangosan becsmérelném az árujukat, úgy, hogy minden vevő hallja, és másnap egy vevő se menne be a boltba. Akkor ott engem jogosan feljelenthetnének. Na itt is ezt kellene tenni, mert a sok névtelenségbe burkolózó "bátor" feljelentgetők azt csinálnak, amit akarnak büntetlenül. Ha rágalmazásért beperelnénk őket, és megbüntetnék őket több mill. forintra, majd elmenne a kedvük az ilyenektől. Így könnyű, felelőtlenül, megalapozatlanul, bizonyítékok nélkül névtelenül, arctalanul feljelentgetni akárkit!!!

Ezt csak olyan irigy, begyepesedett agyú emberek csinálják, akik az életben nem értek el semmilyen komoly eredményt, és úgy gondolják, hogy a másik embert is vissza kell húzni a saját szintjükre. Nehogy már a másiknak több legyen, mint nekik ?!?!?! Nemhogy Ők is tennének valamit azért, hogy kimásszanak abból a posványból, ahol vannak, isten őrizz, hogy a kisujjukat is megmozdítsák, hogy egy kicsivel több pénzhez jussanak, mint amiből, épphogy eltengetik az életüket egyik napról a másikra!!!

Na az ilyeneknek jönne jól egy kis pár millió ft-os büntetés, majd akkor kapnának a "víztoronyhoz", hogy mit is csináltam !!!

Tehát találni kell rá bármi megoldást, hogy az ilyeneket fel lehessen jelenteni. Én arra gondoltam, hogyha lezárul az ügy, ismeretlen tettes ellen kellene feljelentést tenni, és a rendőrség majd kiderítené ki volt a feljelentő, még ha nem közölte az adatait, akkor is. Ne félj Ők meg fogják találni!!!