Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LordCsipisz

493 bejegyzést írt és 425 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit megcsúszott írás, amit úgy 2019 ben, vagyis 2 éve hordtam össze az akkor új speci rönkugróról. Végül is a bicaj nem olyan régi, az idei modellek nem sokban különböznek tőle, és főleg nem is nagyon kaphatóak a c19 miatt, meg a Suez canal drift miatt, meg ki tudja még mi miatt, éppen mikor…..
Üdv újra!Nemrég Korcs posztolt egy képet saját magáról, és ennek apropóján felhívtam. Persze hogy részeg voltam, többnyire józanon nem hívok fel senkit, kivéve anyukámat. (őt viszont részegen soha. Fura.)Na szóval mire az a jégermester lement, fel is merült hogy végül ís miért ne írjak, attól még…..
A héten mentem egy "egyéni szabadidős sporttevékenység"-et itt a halápi dűnéken, a piros jelzést követve Martinkától egészen a Halápi csárdáig. Imádod   Kiváló alkalom volt ez arra, hogy "edződjek", valamint, hogy az új lánc kenőanyagomat is próbára tegyem. Az ígéret így szólt a tubuson:•…..
Az aluminium halott...
Múltkoriban belekóstoltam végre újra a svéd erdei bicózásba, és amíg tehetem, ez nem fog változni. Saját bicóm még mindig nincs (ha így folytatódik nem is lesz. :D ) de a méretemben akadt még egy hiánypótló darab, amit mindenképpen meg kellett kaparintanom egy karikára. A kollégám csak 3 dolgot…..
Beköszöntött végre ideát, skandináviában is a tavasz. Aki még nem járt a hideg és szeles északon, az nem is tudja milyen az, amikor valaki egyszercsak bekapcsolja a napot, ami egy csapásra oszlatja el a szürke téli mélydepressziót, és a nappali 2-3 fokok ellenére is mindenki vigyorog az utcán.Én…..
A múlt hét vasárnapjára elérkezett a tirpák cross utolsó, sok mindent eldöntő fordulója!A szokatlanul gyenge tél kicsit belehúzott ugyan a két futam között, azonban vasárnapra valahogy mégis hó és jégmentes, ellenben legalább sáros pályát kaptunk, nagyon enyhe köddel...
A hétvégén elérkezett végre a nagy nap, amiért az elmúlt 2 hétben keményen küzdöttem! Helyesbítve illett volna kimenegetni tekerni kicsit edzés jelleggel, de az az igazság, hogy eléggé nem akaródzott. Helyette egy kis zabálás, némi ivászat tarkította az ünnepek környéki edzéstervemet. Néhányat azért…..
Úgy esett, hogy idén én (is) átálltam az egytányérra. No nem kell semmi komoly invesztet érteni ez alatt, maradt a "narrow range" 11-34 hátul, előre meg felugrott egy narrow/wide 32 es bbb lánckerék, azt kalap. Azért, mert erős lettem? Nyet. Azért, mert a svéd bicajozásaimhoz bőven elég volt.…..
Egy vasárnapi verseny, ami nem szombaton van!Egy utólagos komment szerint röviden ilyen volt a verseny:"Megint egy szuper, kemény és végre hideg verseny volt!Köszönjük!!!!"Minden szava igaz szóval a): a verseny jó volt ésb): nem vagyunk teljesen normálisak.A debreceni bandát kicsit legyakta…..
Itt az ősz. Vitathatatlanul, kegyetlenül, sárosan-lucskosan, szelesen, színesen, lélekemelően-akárhogy, de megérkezett. Elő lehet vakarni a szekrény mélyére száműzött átmeneti, vagy téli cumókat azoknak akiknek nincs "szezon", el lehet tenni, vagy rászegelni a görgőre a bicajt azoknak, akiknek van.…..
Tegnap egy éve indult a Mária maraton. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, igazából viccesnek is tartom hogy ez csak egy évecske volt, annyi minden történt azóta. Nézegetem a fotókat, tegnap a maraton első, ma a maraton második napjáról. A zárt csoportban meg megy a baromkodás, főleg részemről, pl…..
Kemény ez a tél gyerekek. Na nem mondom, a 85-86-os biztos keményebb volt, meg kilencvenvalahányban is emlékszem egy keményre. Azok előtt még Stark (nem Howard vagy Tony, hanem Ned) is azt mondta volna hogy közeleg. Persze ez ahhoz képest fittyfene, mert ez most van. De igaz ami igaz, az…..
BringaBuzi™ Tech-gányolás: Slx4 2017.01.29 19:56:00
Először is Búék minden követőnek!A múlt évi (illetve ma már azelőtti! Ahahaha!!!) Tirpák Cross sokak számára megmaradt pillanata az volt, hogy BZs kiröhögött, hogy dolgozok, ezért nem vagyok ott. Ez idén (vagyis már tavaly-és ezzel befejeztem az ÉVődést...) már nem jött össze, sikeresen eljutottunk…..
 Ha nem voltál eddig, gyere, valami őrület van Nyíregyházán! (Első mondatnak, mert van aki csak ennyit olvas:) Kicsit megcsúsztam ezzel az írással részben lustaságból, részben pedig egyéb okok miatt (még több lustaság) de azért csak pötyögök valamit, mert úgy érzem, ennyi tisztelet jár azoknak,…..
BringaBuzi™ Összkerék..... 2016.11.16 21:51:19
A következő post alanyai egy igen ritka klubot alkotnak. Nem sok gyártó lát fantáziát a szegmensben, mondhatni rizikós dolog. Személyesen sajnos soha nem volt alkalmam kipróbálni, de még csak élőben látni sem ezen bicajok közül egyet sem, egyetlen tesztet olvastam anno még egyikükről egy Autó-Motor…..
Nahát, Korcs jó rég nem írt!Van aki nem tudja, (az ismerőseim szerintem mind tudják) de sorozatfüggő is vagyok. Szeretem a jó, kevésbé jó, és néha még az egészen szar sorozatokat is. Úgy gondolom, ez valami kényszer az emberek egy részében, hogy nehezen hagyják félbe azt amit elkezdenek. Vannak…..
Pedelecre ültem.Olyan téma ez, amit ha felütnek egy vérbicajos fórumban, jön a sűrű keresztvetés, fújás, szexuális párhuzamok (viagra) és társai, megfűszerezve némi ostobázással, dilettánsozással és bannolással. Szerintem amúgy egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az ilyen megmondó kapitányok közül…..
Az éves "versenyszezon" utolsó nagyobb állomása már évek óta a Jahodna síközpontból induló Kassa maraton, vagy ahogy az utóbbi évek keresztsége szerint ismerjük, a Kassa singletrack maraton...
Végéhez közelít a 2016 os Mária úton végig terepkerékpározós hebrencskedés (via: Korcs) írásainak utólagos feldolgozásának publikálása. Aki még itt van, annak köszönöm a figyelmet, aki csak most csatlakozik be, az bátran olvasson vissza a post valamelyik linkjén, ígérem, a többi nap leírása jóval…..
A tegnap esti kis bónusz bicajozásnak hála ma együtt mentünk a többiekkel kb 10 kilométeren át. Van abban valami flash, hogy felvezetéssel, néhányad magaddal mész egy főúton. Nem critical mass andalgás,-topogás, hanem közlekedés céljából. 10km aszfalt után kimanővereztünk egy…..
Statisztikailag is könnyebb, kb 40 kilométeres biciklizés, ezer alatti szinttel jutott mára. El is döntöttük hogy nem loholunk, megnézünk mindent ami utunkba kerül, ez főleg Marosvásárhelyre vonatkozott. Erősebb mászással kezdtünk, ahol mivel az utóbbi napok során érezni kezdtem…..
Reggel kikecmeregve az ágyból egy kis villa nekromancia után bekezdtük egy friss köves dózeren, ahol még kicsit kereste az utat néha a 3 barra fújt kerék. A road mezőny útvonalán néztünk rá a terepre, az előző napi eső miatt óvakodva a termőterületekre jellemző ragasztótól...