Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaphod Beeblebrox

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a Tv2 és még a Nemzeti Sport is arról beszél, hogy Rácz Félix egyszerűen megunta az ökölvívást, és ezentúl inkább csak a feszített víztükrű medence szélén szivarozgatna, mert hát oda a lelkesedés, meg nem lehet már bírni ezt a nagy hajtást, nos eközben a…..
Zaphod Beeblebrox 2006.10.01 09:09:30
Faszkalapok.

Bővebben: köcsög faszkalapok.

A lényeg (szerintem) hogy mivel a Félix abbahagyta egy rakat sportolónak nincs munkája. Nincs bevétele, legalábbis hosszútávon és nem tudni, hogy miből eteti majd a családját. Ők boxolók. Ezt csinálták hosszú hosszú éveken keresztül. Máshoz nem értenek. (tudom, most az jön, hogy ehhez sem) De könyörgöm. Miért is nem? Ki mondta hogy a Nagy Józsi a világ legjobbja? Sztem sem egy élvonalbeli (sőt...) boxoló, de attól még egy sportember és eddig volt valaki, (persze elsősorban a saját jól felfogott érdekében) aki odaállt mellé és ,,támogatta,,. Mi abban a jó kedves faszkalapok, hogy mindent ami magyar, azt fikázni köll? hogy a Nagy Jani kikapott 45mp alatt? ÉS AKKOR MI A FASZOM VAN?? Nézzetek körül a youtube-on, hogy hány igazi nagy név csúszott meg az első menetben. Annyira fel tudjuk fújni a dolgainkat, hogy az hihetetlen. A magyar ilyen sajna. Amikor a kedvencnek megy, akkor isten, amikor meg nem, úgy hát egy rohadék. Aki egy kicsit épeszű, az nem gondolta, hogy a Félix Promotion-ből és boxolóiból valamikor egy Don King Promotion lehet, vagy arra törekszenek. Nálunk sokkal kissebb országok, nemzetek tudnak örülni, ha valahol a nevük felmerül, eredményeket érnk el, stb... Nektek itt csak a fröcsögés számít.

Hogy a Madár súlycsoportja iszonyú híg??? Ember, te K1 néző félhülye. Roy Jones Jr. meg egy portás ugye? Elég jól szlalomoztak?? Persze és aki eddig meccselt Madárral, az meg direkt nem akart világbajnok lenni az egyik legnagyobb szevezetnél ugyi?

Hogy miért hagyta abba? Egy nyereséges vállalkozást az ember nem ad fel?

Lehet hogy meg kellene próbálkoznotok valamivel az életben, ami 100%-ban a TI SAJÁT felelősségetek, és nem elbújni egy munkahelyen ahol ,,csak,, dolgozni kell, meg tartani a markodat 01-jén. Kipróbálni, hogy milyen érzés másokért felelősséget vállalni, kockáztatni és keresni vele egy rakat pénzt, amit hosszú évekig igazából nem tudsz élvezni, mert ott a cég, az emberek, meg a felelősség.

Aztán feltenni a kérdést, hogy ha nem tudom a millióimat, meg a feszített víztükrös medencémet élvezni, akkor mi a pöcsömnek is csinálom.

Aztán lehet hogy Te/Ti is abbahagynátok és élveznétek a szivart a medence partján. Mondjuk én talán egy kicsit ,,korrektebbül,, fejeztem volna be.

Egyébként megy el lehet húzni alsómocsoládra fradimeccset nézni és örülni, hogy a balfasz zöld verebek kibaszott nagy eredményként felzabálják a mezei tücsköket. Az tuti jobb. Legyetek rájuk büszkék.
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
Ezek a fiatalok olyanokat énekelnek, hogy "Lement Jürgen a diszkóba, belenézett a stroboszkópba. Elővette nagy pöcsét, levizelte pártkönyvét". Ez alapján még jó fejek is lehetnének, de nem azok, hanem művészkedős jampecek, megismerem az ilyet. Ezt a típust egy tizenkét…..
Szar dolog lehet Iggy Pop gitárosaként Vernon Reid után ugyanarra a színpadra lépni. Iggy Pophoz fűződő viszonyomról annyit, hogy sokan dicsérték a legutóbbi Sziget után, én pedig megelőlegezett bizalomból vettem egy Iggy Pop best ofot (Nude & Rude), amit a legnagyobb…..
Aki látta már a Szigetet kora hajnalban az tudja, hogy az első napsugarakkal párhuzamosan szökken magasba a spiritualitás. A fesztiválon, amely "nem üzleti vagy kulturális válalkozás hanem életforma", a hajnali órákban megnyílik az összes csakra és mégse zárnak be a…..