Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DELI

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónig Péter 1952. január 11-én született Budapesten. 1971-től 1976-ig járt a Budapesti Műszaki Egyetemre, ahol 1976-ban szerzett gépészmérnöki diplomát, majd szintén a BME-n ergonómiai szakmérnöki posztgraduális képzésen vett részt 1982 és 1984 között. Diplomájának…..
TOP 3 - a leghülyébb emberek ma kategória:#1 Bolgár György, ismert pornókönyv-író a maga megszokott, naivan rácsodálkozó szavaival suttogó propagandált a független Klub Rádión, szájbarágósan megismételve az interjúalany Szanyi Tibor állítását, miszerint az éppen aktuális…..
Vastagbőr Választási körkép 2010.03.17 17:15:00
Nézzünk körül, mi hír a pártok háza táján. MDF, LMP: Versenyt futnak a kopogtatócédulákért, az LMP egyelőre jobban áll a fővárosban, mint Ibolyáék. Még két nap! Nagyon izgulok, hogy összejön-e bármelyiknek is. MCF Roma Összefogás, Kolompár Orbán: A "mentelmi jogért…..
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
Miután az ellenfelek gyengébbek, Viktor nem változtatott a vesztes csapaton. Így, aki 2006-ban nem kellett, azt ellenjelölt híján választhatják most az emberek. A Fidesz ugyanis egyéni jelöltjeinek kétharmadát megtartotta. (Az MSZP 1998-as egyéni jelöltjeinek felét lecserélte…..
Kosztolányi Dénes neve ismerős azoknak, akik képesek egy-két választási ciklusnál többre emlékezni. Képviselőként elismerésre méltó elszántsággal védett minden lehetséges és lehetetlen állítást az ún megfigyelési bizottságban. Sokak számára azért felejthetetlen, azért…..