Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnonymUS

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
AnonymUS 2010.02.26 23:39:16
Kedves Blog - Hozzászólók!

Szeretném tisztázni a CDT-vel kapcsolatban blogon megjelent sok félreértést.
Jogotok van a véleményformáláshoz, bár jobb lenne egy olyan vélemény, mely tényeken alapszik, nem pedig valótlan állításokon.

Először is, egy zseniális program segítségével - melyet arra fejlesztettek ki, hogy a nyilvánosság számára értékesítsék a gyémántokat -, a CDT sikeresen „párosította” a kiváló termékét (a gyémántokat). A CDT dinamikus Gyémánt Kereskedelmi Programja arra lett tervezve, hogy olyan lehetőséget kínáljon a Független Gyémántkereskedőinek, melynek segítségével extra jövedelemhez juthatnak a CDT magas minőségű termékeinek értékesítésén keresztül.

Gyémántjaik felbecsléséhez és osztályzásához, a Nemzetközi Drágakő Vizsgálat és az Amerikai Drágakőtudományi Intézet (GIA) gyémánt-becslőit foglalkoztatja a CDT. A Drágakő Vizsgálatnak világszerte 3 központja van (Toronto, Dallas, Mumbai) és maga a GIA is világszerte ismert.
A CDT egyáltalán nem bújik értéktelen termékek mögé, mivel ezen szféra legjobb becslőit foglalkoztatják a gyémántok felbecsléséhez.

Mit fogok tenni azzal a rengeteg gyémánttal? Wow, ez aztán a kérdés! Csinálhatok belőlük ékszert, elajándékozhatom, eltehetem nyugdíjas éveimre, eladhatom őket vagy amennyiben szükség van rá, zálogba is adhatom. A CDT a gyémánteladási üzletben van benne; az már az én dolgom, mit kezdek a gyémántokkal. Azért az mégsem akkora probléma, ha valakinek sok gyémántja van! 

Mivel nagyon sok embert könnyen átvernek amiatt, mert nem járnak utána dolgoknak, nem végzik el azt, amit rájuk bíztak, ezért könnyű azt gondolni, hogy az olyan cégek, melyek lehetőséget kínálnak pénzszerzésre, átverések, csalások. A CDT teljesen más. Soha nem hirdetik, hogy könnyű volna pénzt keresni, azt is megmutatják az embereknek, hogy az üzlet nem egy befektetés. A Független Gyémánt Kereskedőiket mindig úgy mutatják be, akik betartják a jogszabályokat és etikusan járnak el minden üzleti tranzakciójuknál. Ez pedig teljesen egyértelműen látszódik az üzletpolitikájukban, amennyiben áttanulmányozzátok.

Az üzlet annyira kreatív és szokatlan, hogy nem illeszkedik bele az MLM vagy a Közvetlen Eladás képébe. Még a tulajdonosok sem abból a szokványos fajtából valóak, ők valódi emberek, akik valódi feladatot teljesítenek azért, hogy az emberek pénzt keressenek, és azt akarják, hogy az üzletük hosszútávon is sikeres legyen. Ezt persze csak akkor fogjátok megérteni, ha lehetőségetek lesz a torontói irodát meglátogatni.
A CDT-t hamis állításokon alapuló viták miatt jelentették fel, és az országotokban lévő megfelelő hatóságokkal kapcsolatban is állnak.