Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istenszéke

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kérdések a probléma beazonosításához:Tette Ön már fel ezeket a kérdéseket magának? - Miért van az, hogy a gazdagok és szegények közti különbség egyre nagyobb?- Miért kell a gazdaságnak állandóan növekednie?- Miért hiányzik mindenhonnan pénz, ha a gazdaság…..
A XX. század két nagy elnyomó rendszerének, a nemzeti és a kommunista diktatúrának a hatalmát az ellenőrzés alatt tartott tömegkommunikációs műsorszorás (akkoriban TV és rádió) garantálta. A rádiót Goebbels – a német fasizmus „marketing igazgatója“ -…..
Cui bono? (Kinek használ?) Az igazságot ebben valószínűleg a történelem fogja kimondani, de mikor erre sor kerülne, akkor ez már senkit sem fog érdekelni. Mint, ahogy ma is teljesen irreveláns, hogy a katolikusoknak vagy a protestánsoknak volt-e igazuk a vallásháborúban.Én nem vagyok…..
Tudtok róla, hogy az East Anglia egyetem szerverét még a tavaly összel meghekkelték?http://blogs.news.com.au/heraldsun/andrewbolt/index.php/heraldsun/commen... A hekkerek olyan emaileket és dokumentumokat (1079 emait és 72 íratot) szereztek be, amik azt bizonyítják, hogy az IPPC-ben…..
Istenszéke Monetáris reform 2010.10.28 13:05:00
Azt mondják a pénz irányítja a világot, de ki irányítja a pénzt? Mindannyiunk használjuk a pénzt, de müködése sok furcsaságot rejt magában. A "frakcionális tartalékrendszer" vagy a "multiple pénzteremtés" értetlenek számunkra és ez a bankok érdeke.…..
LMPlakát Banánsokk 2010.09.15 23:39:00
 ..
LMPlakát Út a jövőbe 2010.09.15 18:18:00
                          :)..
Az interneten mindenféle megjelenik. Ha egy portálon azt olvassuk, hogy a föld lapos, és az emberek a szélén ülve a semmibe lógatják a lábukat, akkor vigyorgunk, és továbbklikkelünk. Ám nem érthetünk mindenhez, a legtöbben például híján vannak a pénzelméleti és a pénzügyi…..
istenszéke 2010.06.07 14:26:48
@HátNemTudom:
Kifejtenéd ezt jobban:
"8. Joób Márk által előhozott köz-pénzelmélet illeszkedik az általa vizsgált világkormányzási, etikai, igazságossági kérdésekhez, viszont nem illeszkedik az emberi természethez, így véleményem szerint megvalósításra alkalmatlan"
istenszéke 2010.06.07 14:33:37
@valaki76:
A Ludwig von Mieses egy liberális, neokonzervatív intézmény. Én nem hiszem, hogy az az elmélet, ami a falnak vitte a rendszert ennek müködésére jobban (hitelesebben) rávilágítana.
Reblog innen: http://hircsarda.hu/politika/3067-lmp-aktivistakat-porszivoztak-fel-fideszesek/Zseniális bejegyzés az öniróniára éhes hazai közönségnek. :DAzért csak hajrá LMP a cédulagyűjtésben!..
LMPlakát Lépj Most! 2010.02.24 22:25:00