Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babavaro

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy kattintás a bal oldalon látható numero7 könyvesbolt linkre és már rendelheted is a kedvező árú könyveket.Mit egyen a gyerek?- Dr. Zoltán Zsófia-1579 FtGyermekjóga- Csíki Mariann- 2792 FtGyermekjátékok az első évekre-Friedl Johanna-1964 FtA terhesség és a…..
Csak egy kattintás a bal oldalon látható numero7 könyvesbolt linkre és már rendelheted is a kedvező árú könyveket.Most akár 20% kedvezményt is kaphatsz a bolti árhoz képest:Mosó Masa Mosodája- Varga Katalin-1368 FtMisi Mókus kalandjai-Tersánszky Józsi Jenő-1863 FtÓvodások…..
 A támogatásokhoz szükséges űrlapok letölthetők a http://www.magyarorszag.hu portálon az állampolgár dokumentumoknál. Az űrlap pontos címe: Igénybejelentés családtámogatás ellátásokra.Otthon kitöltött, az anya/ igénylő aláírásával ellátott űrlapot bárki…..
Születési anyakönyvi kivonat:Ez a gyermeked első okmánya. A kórházad szerinti Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Hivatala állítja ki. Legtöbbször kiküldik az illetékes kórházba és már ott megkapjátok, de az is előfordulhat, hogy vissza kell menni érte a kórházba vagy a…..
A policisztás petefészek szindróma ma az egyik leggyakoribb meddőséget is okozó probléma. Kialakulásának genetikai és életmódbeli okai vannak. Inzulinrezisztencia alakul ki, a sejtek egyre kevésbé érzékelik az inzulin jelenlétét így egyre több és több termelődik,…..
 BCG: Tuberkulózis elleni oltás. 0- 6 hetes kora között kapja meg a pici. Rendszerint már  a kórházban beadják.HiB: 2 hónaposan esedékes az agyhártyagyulladás elleni oltás.DPT IPV HIB: A 3. hónapban adják be ezeket. DPT a torokgyík, tuberkolózis és a szamárköhögés…..
Hajhullás: A terhesség alatt a hajhullás normális ciklusa megáll, így a szülés után fokozott hajhullás tapasztalható, ami sajnos normális jelenség és hónapkig is eltarthat. Sokat nem tehetsz ellene, de ha kímélő sampont használsz, nem teszed ki vegyi kezeléseknek,…..
Anyának:-hálóing (érdemes többet vinni)-köntös-eldobható bugyik-egészségügyi betét-szoptatós melltartó-szoptatós párna-mellvédő krém-mellbimbó kiemelő, ha kell-fogkefe, fogkrém, tisztálkodószer, testápló- papucs 2 db. egy kell a zuhanyzáshoz- meleg zokni-hajkefe, hajcsat,…..
Alvás:-kiságy , ha nem szabvány méretű lehet hogy nehezen találunk hozzá megfelelő matracot.(szabvány méretek: 60X120, 70X140)-matrac: fontos hogy kemény legyen, a legjobb a habszivacs vagy a kókusz matrac-gumilepedő 1db.-lepedő 1-2 db.-ágynemű v. hálózsák v. könnyű takaró.…..
vérzés:A vérzésnek nagyon sok oka lehet. Vetélés, méhen kívüli terhesség, szeretkezés miatti vérzés, hormonális vérzés. Jelenthet méhfalrepedést vagy méhlepényleválást. Ha a vérzést fájdalom, vagy görcs kiséri haladéktalanul menj be a kórházba! Abban az esetben is…..
Most akciós áron, ajándék fotókönyvvel!!!portrefoto.blog.hu..
Alkohol: Igen. Már kis menyiségű alkohol rendszeres fogysztása is növeli a koraszülés és a születési rendellenességek kockázatat. A legtöbb szakember a terhesség és szoptatás alatt az alkohol tejes elhagyását javasolja.Dohányzás: Igen. Ha cigarettázol azzal növeled a vetélés…..
Pasztőrözetlen sajtok, penészes sajtok, márványsajtok, nyers ételek( sushi, tatár beafsteak, osztriga), pástétomok, főtlen tojás, tiramisu, alkohol, mosatlan gyümülcsök, zöldségek, kecsketej, feta sajt.Ezen ételek, italok elfogysztásával olyan fertőző betegségeket…..
Ödéma: kerüld a sok állást, a szűk ruhákat és fogyassz elegendő folyadékot ( leginkább víz formájában).Hátfájás: Figyeljünk az egyenes tartásra, ülés közben is! Sokat segítenek a speciális hátizomerősítő gyakorlatok. Ne hajolj, inkább a térdedet rogyaszd be ha valamit…..
28 napos ciklus esetén az utolsó menstruáció első napjához 280 napot adunk. Ha a ciklusunk nem 28 napos annyival több vagy kevesebb napot adunk a menstruáció utolsó napjához amennyivel a ciklus hossza eltér. Pl.: ha a ciklusod 30 napos 282 nappal, ha csak 26 278 nappal kell…..
Mikor célszerű elvégezni?Már a kimaradt vérzés első napján megcsinálhatod.Muszáj a reggeli első vizeletet használni?Nem, de célszerű, mivel ez a legkoncentráltabb.Mennyi idő kell az eredmény megjelenéséhez?A teszt típusától függően ehhez 1-3 perc szükséges.Hogy néz ki egy…..
-havi vérzés kimaradása-érzékeny , feszülő mellek-hányás, rosszullét-hangulatváltozások-kimerültség, fáradtság- szagundor-fémes íz a szájban- gyakori vizelési inger..