Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dj.Janga...

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága kommentelőink, akik szerint mindig minden tévés produkció fosadék, ti is elkészíthetitek a tökéletes filmet és jelentkezhettek július 16. 24 óráig a 3. AXN Filmfesztiválra. Pályázni 1-7 perces rövidfilmmel, minden 18. évét betöltött amatőr és profi rendezőnek lehet. A…..
Dj.Janga... 2010.06.23 15:16:14
A MacGyverrel híressé vált, és a Csillagkapuval befutott, szarkazmusáról és fapofával elsütött poénjairól híres Richard Dean Anderson pár éves kihagyás után ismét nagyobb lélegzetvételő tévészerepet vállalt. A Csillagkapu-franchise első sorozatának utolsó évadaiban már…..
Dj.Janga... 2010.06.22 17:43:08
Mucsi Zoltán meets Formula 1. Engedjék meg, hogy fetrengjek a nevetéstől. Köszönjük a készítőnek, BlackDuck781 -nek és Oroszi Attilának, aki Facebook-oldalunkra belinkelte...
Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozat főszereplője eddig sem keresett rosszul a nevettetéssel, hiszen epizódonként 850 000 dolláros fizetést kapott, amivel a mostanában legjobban fizetett tévészínésznek számított. Új szerződése értelmében mostantól…..
Dj.Janga... 2010.05.19 14:42:10
@Fanyuvo:Szerintem leszarja magasról!Sheen nél van egy pár száz milla,szerintem nem érezné meg a ha perkálnia kéne!
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..