Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sp..

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A filmtörténet tele van jobbnál jobb háborús filmmel, így nem könnyű feladat a 12 legjobb kiemelése. Mi mégis megpróbálkoztunk vele azzal a kitétellel, hogy értékelésünk és rangsorolásunk kettős: egyrészt az 1 -től 12 -ig terjedő listán kifejezetten a "háborús kategórián" belüli helyezést adtuk meg,…..
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
sp.. 2015.09.01 20:05:24
Habár idén nyáron csupán nettó egy napot tartózkodtunk Amszterdamban, egyértelmű volt, hogy újhullámos kávézó kívánságlistával érkezem. A szervezett Budapest Coffee Tour, majd a privát prágai és berlini kávétúránk saját köreinkben aratott sikerén felbuzdulva ismét…..
sp.. 2015.08.29 22:13:19
jók azok, ezt is kávézónak hívják, de inkább söröző. www.papeneiland.nl/en/ van vagy 400éves... te is elnézhetnél arra "don be such a jew" légy inkább puritán és nem lesz még vége. :)
Lauren Blog Luxus két keréken 2015.05.18 08:08:30
Rég elmúlt az az idő, amikor már nem feltétlenül azok bicikliznek, akik nem engedhetik meg, hogy autót vásároljanak. Íme 5 példa, mely alátámasztja a fenti állítást. Ezekből a kerékpárokból akár agy autót is vehetnánk. Jócskán benne vagyunk a bringa-szezonban - ezzel nem…..
sp.. 2015.06.03 23:48:16
@Zsigmond Kis: szerintem az, hogy egy bringára ráírják hogy maserati, az nem ad többet ahhoz hogy az egy frankó BMC. Vegyünk egy másik gondolatot: mondjuk lenne egy Longiness nevű autó, ami mondjuk Mercedes lenne 1:1 ben, csak nem a merdzsó jele lenne rajt hanem a Longiness jele, meg olyan furcsán lefestenék... no. ez nem ad semmit a dologhoz, csak azért lenne 2x drágább mert mittudomén mit írnak rá. Tehát a Longiness/Maserati nem csinálna semmit csak ráírná a nevét. Ellenben az AMG/Brabus stb... tuning cégek hozzá adnak valamit a merdzsóhoz. No most egy BMC hez mit tud hozzá adni a Maserati?
No ez az a gap, amiről beszélek.
Persze vegye meg bárki, lehet vele boldognak lenni, az természetesen szabad - ki milyen hülyeségre cseszi el - ő dolga. (ebből csupán a butasága látszik)
bocsi.
sp.
törökgáborelemez 514. A tét 2014.12.04 02:11:12
Orbán Viktor természetesen nem újfasiszta és nem is diktátor. Az elkötelezett antikommunista, konzervatív és korábban a magyar jobboldallal kifejezetten jó viszonyt ápoló republikánus amerikai szenátor mégis ezt gondolja. S amit mond, az legfeljebb árnyalatokban, jelzőkben tér el…..
sp.. 2015.02.03 21:02:55
@tölgyes: jajaja, mert nem ilyen helyekre írtam a hülyeségeimet. Már bánom, hiba volt. Elméletileg törökgáborelemez érdeket volna, no de mindegy.
De azért jó látni hogy mindenki liberális :) csak nem tud róla, vagy elfojtja (->ez esetben forduljon pszichológusához vagy pszichiáteréhez), hiszen, ír, hozzászól, néha anyázik, de él és szabad - még nincs karóba húzva oly illiberális uralkodó által, mint pl. Szápolya János vala.
sp.. 2015.02.03 21:55:51
@tölgyes: dehogy baj, hogy leliberálisozott. Köszönöm, hogy leliberálisozott, ugyanis az lennék. Látom Ön is az, hiszen megenged, "oda szól ahová akar"stb...
sp.
ps.: no mostmár tényleg kussban leszek.
Azon gondolkodom mostanában, mennyire nem értik az emberek a sajtószabadságot. Ami különösen megdöbbent, hogy még azok sem, akik a sajtóban dolgoznak. Először a Heti Válaszos Szőnyi Szilárd írta azt, amit, most meg Sebestyén Balázs fejti ki véleményét a rádióban: „miért…..
A Nemzetközi Fasiszta Futballhuligánok Szervezetének küldöttsége elégedetten távozott az Üllői úti építkezésről. A lelátókon biankó molinókat tároló rekeszeket helyeztek el, amelyeket az üzemeltető minden mérkőzés előtt feltölt. Negatívum azonban, hogy a…..
BRÉKING: lemond Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora, akinek vezetésével - miután a miniszter visszapasszolta neki az ügyet - az Egyetem doktori tanácsa majd Szenátusa is az álamfő doktori címének visszavonása mellett szavazott. Mint elmondta, jogi értelemben biztos abban,…..
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
addict Bazi nagy cigány lagzi 2012.02.29 11:50:00
A Bazi nagy, görög lagzi című film óta nagy divatja van a lakodalmas filmeknek és műsoroknak. Ezek között nem egy egészen furcsa is van a nemzetközi mezőnyben, köztük a Channel 4 egyik érdekes műsorával, amelyben látványos cigány lakodalmakat mutatnak be félig dokumentarista,…..
Vasárnap az enyhe átvonuló felhőzet ellenére is megkíséreltünk pár fotont gyűjteni a vödörrel. Sajnos ismét sűrűsödött a felhőzet, így ott néztünk, ahol volt egy kis derülés. Pár tapasztalattal ismét gazdagabb lettem: - az aznap délelőtt eporapiddal megragasztott műanyag…..