Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nudlee

0 bejegyzést írt és 385 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dallas étterem egyértelműen hihetetlenül népszerű, erre több dolog is utal: 1) a múltkor odamentünk szombat délben, és nem volt egy szabad hely sem 2) ott volt Fluor Tomi és Istenes Bence is, bárki is legyen ez utóbbi 3) előbb-utóbb minden beszélgetésben előjön a téma, és…..
Magyar a magyarnak addig barátja, amíg tud hasonulni vele... Észrevettem, hogy a magyar azokat az embereket kedveli, akik az övéhez hasonló házban laknak, hasonló ételeket esznek, hasonló helyekre járnak szórakozni, hasonló javaik vannak. Azokkal az emberekkel, akik másféle házban…..
nudlee 2012.06.13 21:40:44
@pernahajder Campbell: +1

Nade nekem is van saját lóvéból autóm, diplomám meg nyelvtudásom, dolgozom és keresek is sokat, de nagyon sok barátom van és főleg régiek. És hát ezzel vagyunk így nagyon nagyon sokan még errefelé. Asszem nem értem a problémádat.
nudlee 2012.06.15 19:30:00
@keptelen kepkeret: totally agreed
nudlee 2012.06.15 19:30:55
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
Tisztelt Mt!   Röviden leírom, miért távolítottak el legutóbbi munkahelyemről. Irodai munkáról, főként adminisztrációról volt szó, én voltam, aki utolsónak érkezett a céghez és aki elsőnek volt kénytelen menni, ráadásul olyan dolog miatt, amit egyrészt nem csak én…..
Interjú Sárival. Kisvárosból származó huszonéves lány, Budapesten él. Diplomás, három nyelvet beszél, jelenleg másoddiplomáját csinálja – jogot hallgat levelező szakon az egyik megyeszékhelyen. Idén fog végezni, júniusban megkapja a doktori címet. Munkát keres, de nem…..
91. évében lévő Édesanyámat idén január közepe táján kényszerültem beadni a pécsi ÖK. „un” szociális otthonába, miután fizikailag nem bírtam már fürdetését, kiültetését, járatását, sajnos öregkorú végelgyengülés és bizonyos fokú szellemi leépülés…..
8ker Sétatér? 2012.02.22 15:56:00
A Mátyás tér átalakításánál fontos szempont volt, hogy ne az autók legyenek túlsúlyban, hanem a játszó gyerekek, a sétáló felnőttek. Ezért aztán korlátozták is az autók behajtását, díszburkolatot raktak le, padokat tettek ki és zöldítettek. Sétálóutca lett - nevében…..
Pinceblog Egy multi polcképe 2012.01.16 17:13:00
  Különös szeretettel szoktam nézegetni a nagy multik borsorait és mindig kivételes élményt nyújtanak az újonnan megjelenő borok, mivel így bepillantást nyerhetünk abba, hogy egy-egy borászat mire helyezi a hangsúlyt és hogyan képzeli el potenciális fogyasztóit. Hogy miért…..
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
nudlee 2012.01.07 23:02:53
@SPU: +1

a posztoló nem látott még minimálbérből élő családot...
Minőségi férjcsere  Koszovó teljes szerb neve Kosovo i Metohija (Koszovó és Metóhia). A két tájegységből álló országban(?) a délnyugati Metóhia rész nem sokkal kisebb, mint az északkeleti Koszovó, és a lakosság 40%-a is Metóhián él. A túlnyomórészt muzulmán albánok…..
nudlee 2011.12.12 23:11:35
Egy I. kerületi lakos küldött tegnap felháborodott levelet, mert az önkormányzat újabb bőrt szeretne róla és sok másik helyiről lehúzni, természetesen az autótulajdonosokról. Mert ugye régi recept, hogy az autó luxus, akinek autója van, az gazdag ember, úgyhogy annak a zsebében…..
Az alábbi levél beküldőjét a névrokona el akarja tiltani a saját neve használatától, illetve megkülönböztető jelet szeretne belerakatni. Mikor kötelezhető erre valaki? Kedves Zugügyvéd! Tanácsot szeretnék kérni a blog nagy tudású olvasóitól.Először is kérem,…..
nudlee 2011.12.01 22:28:00
@Kovács János3:

A kérdező helyében ezeken a felvetéseken azért elgondolkodnék. Nem esne nehezemre felvenni legalább egy betűt, pl. Kis D. János a Kis János helyett, ez a problémát is megoldaná.
nudlee 2011.12.01 22:55:35
@glinolid:

A nevem a nevem és nem több. Ha a "márkát" félteném, még elgondolkodnék azon, hogy ne tegyek eleget a kérésnek.
Mivel az idősebb kolléga szakmai hírneve is részt vesz a játékban én azt mondom, hogy már csak a saját tisztességem miatt is megtenném, amit kér.
Ahogy írtam elég egy betű is és nem az anyakönyvben, csak a szakmai anyagokban és az interneten közzé tett irományokban.
Újabb négy menyasszonnyal támad a műsor, és négy, elméletileg merőben más esküvővel: lesz köztük angol-magyar vegyesválogatott, fétismennyegző, királylányos, meg még egy, arra már nem is tudom, milyen jelzőt használt az egyébként néhol elég idegesítő narrátorhang. Kiss…..
Régóta izgatott a kérdés, hogy vajon mi a férfiak véleménye a sminkelésről, és főleg az, hogy mit utálnak ezen a téren. Meg is kerestünk egy sor ismerőst, akik közül 26-an segítettek nekünk a véleményükkel. A minta persze nem reprezentatív, hiszen az ismerőseink közé…..
A legújabb farokméret-helyettesítő mérőszám cégeknél a Facebook oldalukat követők, a Like-olók száma. Ez bizonyos határok között teljesen érthető, hiszen egy-egy cég esetében egyfajta sikeresség mérés az, hogy hányan szeretik, hány rajongójuk van. Igaz, nagyon sok múlik…..
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
A Való Világ győztese álomvilágban él, mintha meg se hallaná az őt érő kritikákat. Az EFOTT-on kiderült: azon kívül hogy pálinkázni tud, túl sok okosat nem tud hozzá tenni produkciójához. Andy Vajna, aki korábbi ígérete ellenére, az utolsó pillanatban írásban lemondta a…..
Szar lehet hakni sztárnak lenni, azért rohadni a meleg turnébuszba, hogy odaérjen az ember időben egy jól fizető piahaknira. Gondolom Vastag Csaba nem nagyon örült hogy a Balaton Soundon az egyik vodkát kellett népszerűsítenie. Horváth Éva és Dukai Regina rutinos, iszapszemű…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
nudlee 2011.05.18 13:07:04
@jewel79bp:

Az életképesség nem olyan baromi nagy vasziszdasz, nem kell hozzá még diploma sem, annyi a lényege, hogy csinálj valamit, amiben jó vagy.
Nálunk két roma faszi dolgozott most a burkolással, azóta az ismerőseim is ajánlgatják egymásnak őket, mert gyönyörűen dolgoznak. SIKERESEK, maximum tiszteletet és nem kevés pénzt kapnak mindenhol.

Mondhatod, hogy nincs kézügyességed, te nem tudnál csempézni, de most frankón akkora feladat kideríteni magadról 23 éves korodra, hogy miben vagy a legjobb? Baromi nagy ügyesség kell ahhoz, hogy megnézd, hogy 2000 óta nincs szükség kommunikáció szakos diplomásokra, erre nézd meg, hogy hány ökör tanul mégis. Szerintem te eléggé félre értesz, ehhez nem kell se hátszél se olyan bazi nagy fifika...
nudlee 2011.05.18 13:21:55
@jewel79bp:

Jó rendben tényleg elbeszélünk egymás mellett, én azt gondolom, hogy mindenki jó legalább egy dologban, amiből meg lehet élni.

Az átlagos átlagbért átlagmunkával szerető ember fogalmát nemigen tudom értelmezni.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
nudlee 2011.04.29 15:14:53
@protkova:

Na annál a résznél én hápogtam kb. hát hogyazistenbe lett beválogatva egy meleg pasi a nagy édenbe???
De még ha nagy csavar lenne és kiderülne, de hát egy szót nem szól a HorváthÉva arról, hogyhogy csak haverkodik a lányokkal? Nem volt egyetlen olyan pillantása sem a játékban, hogy megnézett volna valakit vagy csettintett volna hogy hohó, cicik, vagy bármi. Tuti más csapatban játszik...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Gyerekszoba Fényév távolság 2011.04.06 20:08:00
Zseniálisan egyszerű ötlettel teremti meg a végtelen éjszakai égbolt illúzióját a  brooklyni Joanna Gulik által megálmodott csillagfüggöny. A lenvászony függönyre applikált, 60 csillagból álló  mesebeli csillagképet nem is akármi, hanem a Tejútrendszer egyik…..