Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tonsur

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LG 84 hüvelykes csúcsmodellje a televíziózás evolúciójának legújabb lépcsőfokát képviseli   A televíziós iparágban a szolgáltatások bővülése mellett leginkább a tévék felbontásának megsokszorozódásánál érhető tetten a technológiai fejlődés. Mára…..
BDXL támogatást nem, viszont FLAC fájlok lejátszását biztosítja a karácsonyi piacra szánt BDP-450 A Pioneer bejelentette, hogy Európában is piacra dobja az ősz folyamán, konkrétan szeptember végén október elején a BDP-450 elnevezésű, sokoldalú asztali…..
Korábban már szó esett a formai kialakításról, a képminőségről, a helyes beállításokról, a Smart TV rendszerről, a mozgásérzékeny vezérlésről és persze a passzív-polarizációs 3D rendszerről. Most jöjjön a médialejátszó, a digitális tévé tuner, az extrák, és persze…..
Első körben öt speciális, direkt háromdimenziós megjelenítőkre tervezett játékkal indítja exkluzív szolgáltatását az LG. Mostanra már egyre világosabban látszik, hogy miért is volt elkapkodott dolog a 3D televíziók és projektorok 2010-es bevezetése. A kényelmetlen,…..
Az előző részben átnéztük a médialejátszó funkcióit, kipróbáltuk magát az optikai meghajtót, és vetettünk pár pillantást a dizájnra. Most jöjjön a kezelés, a Smart rendszer, az extrák és persze az értékelés. Kezelés A főmenüben az egyszerű kék háttér előtt…..
Tonsur 2012.07.28 08:10:41
@gabesz19821006:
Mivel irtad, hogy még nem tudtál regisztrálni, feltettem a kérdést a fórumon és a következő választ kaptam : "Nem, nem a szoftver frissítést jelzi. Ha a földecskéd színes, akkor van internet kapcsolatod, ha fekete-fehér, akkor megszakadt. Tehát nézz körül az ethernet kábel, router, stb. környezetében és próbálj stabil hálózati kapcsolatot adni a masinának. Ha nem meg 'auto' beállítással, adj neki IP-t manuálisan."
Ezt próbáld ellenőrizni!
Tonsur 2012.07.29 09:15:06
@gabesz19821006:
Szerintem is hibás, tényleg jobban jársz ha visszaviszed.
Kezdhetünk spórolni a négy Alien részt magába foglaló Blu-ray kiadványra, amely október 25-től érhető el hivatalosan az Egyesült Királyságban és 26-tól az USA-ban...illetve reméljük idehaza is, hiszen nem kevésbé nagy filmtörténeti durranásról van szó, mint például a…..
Szerintem sokan – megkockáztatom, szinte mindenki – emlékszik még a Ponyvaregény azon jelenetére, melyben Vincent Vega arról beszél Jules haverjának, hogy Európa azoktól a bizonyos kisebb különbségektől jó. Na pont ez jutott eszembe az LG BD 660-as, 3D-s Blu-ray lejátszó…..
Tonsur 2011.07.24 09:35:51
@Mr. Ray: Ezzel ellentmond az LG BD 570-el itt elvégzett teszt eredménye :
"Az mkv-ban lévő HD hangsávokat sajnos nem kezeli le a készülék, a kép és a hang is szakadozni kezd. Erre a 370-es képes volt, igaz PCM Multichannel-re váltott HDMI kimenet esetén. Szintúgy nem tudja megfelelően lejátszani a DVD lemezre írt BD struktúrát, pedig ez sem a korábbi LG modelleknek, sem a nemrégiben tesztelt Onkyo 807-esnek nem okozott gondot.
"Mkv file-ok esetében gyakori fagyás"
www.avforum.hu/index.php?showtopic=5666
Ezekre a dolgokra lennék kiváncsi az új modellel kapcsolatban is.
Az LG a jól bevált gyakorlatot követi és a 2010-es Blu-ray lejátszókat hasonló sorrendben jelenteti meg, mint korábbiakat. A sort a most is középkategóriás BD570-nel nyitják és a BD370 helyére szánják, aztán majd jönnek a drágább és olcsóbb változatok a BD390 és BD350V…..
Két olyan eszközt vettünk górcső alá, amelyek kiválóan együttműködnek, de mégis külön-külön megvásárolható termékek, ezért aktív szemüveges 3D tesztünket két részre bontottuk. A későbbiekben így könnyebb lesz kiigazodni a cikkek között. MorGorilla nemrégiben…..
A megjelenése idején és a teszt során ódákat zengtem a BD370-ről, ami egy-két apróságtól eltekintve nem volt hibátlan, de az árával és tudásával, mint az első BD Profile 2.0-t támogató eszközök egyike nálam bekerült a halhatatlanok csarnokába -- mint az ex-NBA-s Michael…..