Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz.ta

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pelsológia Áteveztük a Balatont 2012.08.26 10:12:07
Nem akarok a dolgok elébe szaladni, de nem volt nagy tett, mert nem hosszában tettük, hanem keresztbe. Ettől függetlenül kaptunk hideget-meleget a barátoktól, amiben az elmeállapotunk felemlegetése volt a legenyhébb jelző a megmérettetés előtt. Utána már inkább arról esett szó, s…..
Amikor a Prius nálunk járt teszten, kipróbáltam az automatikus tolató rendszerét, de csúfos kudarc lett a vége. Aztán később Évával a Toyotától beszéltünk a dologról, és valaki a háttérből megjegyezte a vonal túloldalán, hogy egy hét szerinte is kevés ahhoz, hogy a Prius…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
sz.ta 2009.10.29 08:08:52
Igen, nagy igazság van benne. Én pl. utálom a gyereket videózni, mikor szerepel, mert ahelyett, hogy látnám élőben, egy vacak, kicsi LCD-n tévén nézhetem. Nem véletlenül teszem le egy állványra a kamerát, és hagyom egyedül dolgozni.

Két további példa, amely Árpád igazát szerintem remekül alátámasztja: Iskolai műsor, édes gyerekek a színpadon, szépen berendezett nézőtéren ülnek a szülők és egyéb érdeklődők. Akik a műsorból semmit sem látnak attól a 10-12 zombi apukától, aki fényképezőgéppel, kamerával a kezében a sorok előtt állva szarakodik.

A másik, szintúgy nagyon idegesítő mulatság. Adott egy gyönyörű templom, értelemszerűen gyatra megvilágítással. Állvány nuku, egy székre lerakott géppel 10 másodperces expozíciós idővel lehetett normális képeket készíteni. Csináltam párat, aztán megcsodáltam a templombelsőt úgy teljes egészében. Kicsivel később kezdődött ott egy koncert. Kellemes gregorián ének. Közben sorra érkeznek a látogatók, akiknek feltétlenül fényképezni kell egy kézben tartott mobillal vagy automata vacakkal ott, ahol az SLR gépnek is állvány kellett volna. Ez önmagában még nem baj. De mi a fészkes fenének kell az összes ilyen sz.rnak csipognia, bippegnie, vinnyognia az exponáláskor? Két ütem gregorián, 1 csipogás. Két ütem gregorián, 3 bííííp. Egy ütem gregorián, 1 csipogás. Két szám után felálltam és elmentem, pedig gyönyörűen énekeltek, csak a sok idióta élvezhetetlenné tette.
Bervas egy veszélyesnek kikiáltott hétvégi napon találkozott autózás közben az indexelő rémmel, aki környezete figyelmeztető jelzéseivel mit sem törődve csak indexelt, indexelt és indexelt és... A vasárnapok mindig veszélyesek. Előbújnak a hétvégi papák és mamák, az is…..
w Kockázatok és mellékhatások 2007.07.19 16:24:00
Az Erste reklámjában megénekelt bácsi, aki büszkén újságolja, hogy nem képes eldönteni, hova menjen nyaralni, de azt már tudja, hogy miből – na ennek kellene kötelezően bekarikázni a fejét, és kiírni, nem apró betűvel: SZERENCSÉTLEN HÜLYE. Mint mindenki, aki effélékre…..