Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ppbkok

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
ppbkok 2010.04.15 19:29:03
@Suraki: Hát én ebben nem vagyok olyan bíztos!
Kivülről nézve ez még lehet igaz is.
bodoky No Man Left Behind 2010.04.08 14:16:00
Megint hypothetical, megint kiemelem. Hypo for president :) Családján keresztül támadják Tollner JózsefetA napokban "ismeretlenek" alaptalan és hazug, rágalmazó szórólapotkezdtek el terjeszteni Tollner József pátyi képviselőről.A szórólapban Tollner képviselőt…..
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
ppbkok 2010.03.02 13:42:13
@A Nép - Te vagy!: Ne fogd vissza más érzelmeit,
menjen csak el szavazni, megfogja találni, hogy kire kell. Ez a legrosszabb tanács amit adhatsz.
ppbkok 2010.03.02 14:46:10
@A Nép - Te vagy!: Bocsánat, baj az, hogy a állítólagos rendszerváltás után az értelmiség megosztotta önmagát. Az értelem csak egy oldalon állhat, nem jobb és bal. Ezek után a politikusok kinevezték önmagukat ember feletti lénynek addig a dolog nem fog változni, mig a két szekértábor nem adja meg az igazi irányt. A Politikát az értelmiségnek kell irányítania és ma nem ez van. És úgy egyébként nem azon kell rágódni, hogy mi történt hanem előre kell menni. Én az itteni olvasmányokból azt szűröm le, van aki több név alatt ossza az észt és ezek sehova nem vezetnek. A tények azok kemény tények, számon kell kérni az ORSZÁG vezető politikusaitól az elmúlt 20 évet. De ezt csak az ÉRTELMISÉG teheti meg józan ésszel.
az nem müködik, hogy az iskolában egy tanuló nem bukhat meg. Ebből lesznek a "bológató jánosok" és a Nagytökének és az Öket kiszolgáló politikusoknak ez kell. És ma ebbe az irányba halad az élet.
Más az élethez pedig kell érzelem is természetesen racionális én azért ebben is hiszek.
ppbkok 2010.03.08 10:59:33
@figyel-lő: Látom kezd érdektelen lenni a történet, pedig van mögötte jocskán összefonodás. Na erre várhatsz, nem az a fajta. Úgy mellesleg az apjának köze volt egy szervezethez, mely az Andrássy úton székelt 56 előtt. A Fő utca - Halász utca sarkán Övék volt a Halászkert akkor amikor másnak semmije sem lehetett 56 után. Mellesleg úgy egy szilveszteri bulin betévedtem az éttermébe szintén az Andrássy úton, és úgy néztek rám a vendégei a magamfajtára, mi a szart keresek én itt. Ha nem tévedek akkor még a Kárpátia is az ővé az álláshalmozás mellett. Fől kéne már ébredni Hölgyek - Úrak, mert eltünik az Országotok, eddig csak 600 milliárdot loptak el, és nem bíztos, hogy a maradéknak is lába kell keljen, mert nincstelenek leszünk.
Pesti Központi Kerületi Bíróság1055 Budapest, Markó u. 25. postacím: 1887 Budapest, Pf. 28. Tisztelt Bíróság! Alulírott Dr. Bodolai László ügyvéd ezennel feljelentést teszek Kovács Bence János ellen a Btk. 179. § (rágalmazás) és 180. § (becsületsértés) alapján…..
ppbkok 2010.02.27 12:13:49
@jozicsenko: Mi történt megváltozott a véleményed kedves "nandorr" ilyen hamar. Amerikát nem kelett felépíteni, mert le sem rombolták. Magyarországot most úgy tűnik már harmadjára, mert a komcsik a háború után elvettek mindent, békekölcsönből építették fel a szüleink az Országot, aztán ötvehat után mi folytattuk azzal, hogy minden a milyenk, és most ami a milyenk volt az most az ővék.
Úgy mellesleg a "gyurcsányok", "bajnaik", és "kókák" és "rokonaik" rendesen lepusztították az Országot és segítőik az ilyen "kovács bencék" a másodvonalból,
és az öket segítő általunk megválasztott képviselők sem különbek, de sorolhatnám pld. "demján és társaikat". Amikor szarba vannak kirúgják azokat akik megtermelték mindazt a pénzt ami az adakozáshoz és a vagyonosodáshoz kellett, amúgy meg Seychelle-en a volt börtön szigeten építik a nyaralójukat.
Egyébként meg minket fenyegetnek, hogy nem adózunk
ŐK meg Cipruson mossák tisztára a mi pénzeinket amit elloptak.
Bocsi
Röviden ennyi és gratulálok Bodoky Tamásnak, hogy felvállalta mindazt ami ezzel jár és folytatódik Páty-on és ki tudja hol áll meg.