Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flea

0 bejegyzést írt és 391 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember- és polgárjogi mozgalom lényege, hogy az emberek minden körülmények között egyenlők emberi voltukban -- éppen csak az vitatott máig, az ember voltunk pontosan mit jelent ebben a kontextusban, azaz milyen mély és átfogó legyen a társadalomnak előírandó egyenlőség koncepció. Volt, amikor…..
A beilleszkedés, hazatérés témája adja a mai blogajánló gerincét, megnézzük egy személyes példán és a szakember szemével is a kérdést. Majd ellátogatunk egy fülöp-szigeteki börtönbe, ahonnan kis túlzással csak a pláza hiányzik. Tényleg hiányzik? (A poszt végén pedig egy…..
Mesetrendek jönnek, mennek, a csacsi öreg medve nem tud kimenni a divatból. Milne klasszikusából (ha valaki veszi magának a fáradtságot, és kér belőle egy könyvkritikát, boldogan újrázom gyerekkorom kedvencét, ha nem előbb-utóbb akkor is) rengeteg feldolgozás született, így…..
A kormánypárt elmúlt hatévnyi tevékenysége nyomán a pénzügyi kultúra amúgy sem nívós szintje jelentősen csökkent, annak ellenére, hogy a fejlett országokban éppen az ellenkező trend figyelhető meg. Magyarországon is elengedhetetlen lenne, hogy a lakosság minél szélesebb köre megértse az alapvető…..
Bár itthon is egyre több a minőségi étterem, még mindig akadnak olyanok, amelyek piszkos trükkökkel próbálkoznak, hogy lehúzzanak minket. Ennek azonban most vége, mutatom, mire kell figyelni. Kisadag vagy nagyadag? A legtöbb étteremben választhatnak a vendégek a kis- és a nagyadag között. A…..
[Supernatural Movies] Mátrix 2016.03.10 14:30:00
Az ezredév végéhez közeledve volt valami a levegőben. Az Y2K miatt az emberek között felütötte a fejét egyfajta pánik: sokan valós problémának hitték, hogy a 2-es dátumválasztótól a számítógépek leállása világvégéhez fog vezetni. De még ha el is tekintünk ettől a…..
A miniszterelnök javaslata a cafeteriáról két óriási sebből vérzik.  A cafetéria mostani rendszerét az unió miatt úgysem tudjuk fenntartani, a legjobb az lenne, ha ezt készpénzben adnánk oda, de a cafetériához tartozó adókedvezménnyel – mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK)…..
Forgatókönyv nélkül nehéz filmet készíteni, ezt mindenki tudja, és éppen ezért önmagában nem is csoda, hogy a Spectre félkész szkriptjéből és eleve költségvetési problémákkal küzdő producerei keze alatt végül meglehetősen gyenge végeredmény született. Ez azonban…..
 Sokat beszéltek és sokan írtak a válogatottról. A közvéleményformáló szakmai kommentárok már a Románia elleni mérkőzést lezáró közvetítés blokkban utalnak a "minőségi futball hiányára" az "erőltetett, első és a teljesen hiányzó másod- harmadszándékú futball"…..
Az ezredforduló egyik legnagyobb filmsikere a 103 millió dolláros költségvetésből készült „Gladiátor” (Gladiator) volt, ami több mint 457 milliós bevételt termelt. A film az öt Oscar-díj és a két Golden Globe-díj mellé a Brit Filmakadémiától is bezsebelt négy díjat. A rendező, Ridley Scott – aki…..
CA/CD (AC/DC tribute), Gozsdu Manó klub, 2015.09.05 Eljutottunk hát ide is, a poros és lármás, hömpölygő és lökdösődő néppel teli fesztiválok után végre újra eljött a hűvös és kellemes, mondhatni civilizált klubkoncertek szezonja. Amit természetesen a GMK-ban indítunk. A…..
Az biztos, hogy a Robbie Williams-koncert már a kezdés előtt nagy hullámokat vert a magyar sajtóban. Voltak hírek arról, hogy ez lesz a fesztivál történetének legdrágább eseménye, aztán arról…..
Flea 2015.08.11 23:11:18
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
...méghozzá Fa Nándor sajtóirodájától. Ebből közlünk most egy bekezdést, változtatás és szerkesztés nélkül. Jelige: nagy ívben teszünk a disclaimer-re.         Ezúttal informáljuk Önöket, az érdeklődő média képviselőket, Fa Nándor nevében,  hogy a Fa…..
"However, it was not yet written at the time, and Nolan determined that rather than writing it as an assignment, it would be more suitable to his working style if he wrote it as a spec script and then presented it to the studio whenever it was completed. So he went off to write it, thinking it would…..
Verrasztó Dávid egy 26 éves, az életét a sportnak szentelő fiatalember, aki 2003 óta versenyzik és igyekszik sokat tenni önmagáért, a sporttársaiért és az országáért. A nevét nem sokat lehetett hallani, holott számos nemzetközi versenyen is részt vett, ahonnan egyre több…..
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
Nemrég jelent meg az angol Classic Rock Magazine 200. lapszáma. Ebből az alkalomból a lap szerkesztői a magazin 1998 novemberi indulása óta megjelent dalokból összeállítottak egy 200-as listát, melyből itt az első 20 helyezett. Azért tudnánk vitatkozni velük :-) 20. Heaven And…..
Flea 2014.07.22 05:00:05
A dánok nagyon tudnak valamit: a főváros, Koppenhága számtalan listán szerepel előkelő helyen, amikor tisztaságról, fenntarthatóságról, zöld energiáról van szó. 2014-ben Európa Zöld Fővárosává választották, 2025-re pedig a világ első szén-dioxid-mentes fővárosává akarják tenni. És mindezt hogyan?…..
Újabb albumkritikát hoztam! Ezúttal is egy kommentelői kérésnek teszek eleget, a Red Hot Chili Peppers hetedik nagylemezét ugyanis The Pretender ajánlotta még a Going To Hell-posztnál. Nem vagyok túl nagy ismerője a bandának, úgyhogy azt hiszem, éppen időszerű foglalkozni a…..
Telik az a mocsok idő. Kellett néhány másodperc, amíg a Noé előzetesében az ősz szakállas bácsiban felismertem Maximust. Egyszer minden bálvány ledől, és persze tudom, hogy a színész, mint mindenki más, megöregszik, de ez akkor is hatalmas sokk volt. Rémes, hogy lassan már…..