Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinga1

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg is folyik Lindauban a Nobel-díjasok találkozója, ahol a világ nagy problémáira keresnek megoldást. Madár István hajnali portfolio.hu riportjában beszámol arról, hogy a tanácskozás legviccesebb résztvevője Robert Aumann, az "amúgy önmagában nem különösebben…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Panzej blogja Informatív 2010.09.09 17:47:00
Jelen híradásom veleje kampányillatú, így csak ide tudom publikálni. De hátha van még kerületi anyuka, aki még nem tud róla, szóval én most valójában Teréz anyát játszom. Meg Kíváncsi Fáncsit, mert a hír végére odabiggyesztettem egy kis szavaznivalót. Érdekes…..
Pár nap és százezer új hallgató lepi el az egyetemeket, főiskolákat. Irigylem őket, mert életük legizgalmasabb és legjobb évei következnek. És sajnálom őket, mert egy nagyon nehéz játékra váltottak jegyet.Azt hiszem a gólyákra lecsapó hihetetlen szabadság az, ami olyan…..
Úgy tűnik, lassan megtörik a jég és lejár a pempők egyeduralma. No persze ez nem jelenti azt, hogy holnap már kenhetem a zsíros kenyeret, és süthetem a rántott csirkét, nem. De legalább felcsillant a remény. Ma ugyanis Palkó érdekődni kezdett egy kakaós keksz iránt, aktív…..
Abraham Neyman, a jeruzsálemi Héber Egyetem professzora a 2002-es csindaói konferencián azzal kezdte előadását, hogy ő pontosan tudja, hogy Argentína miért vesztette el a Foci VB-t. Az történt ugyanis, hogy bár az argentín csapatot az esélyesek között emlegették, már a…..
Panzej blogja Budaörsi sztenderdek 2010.05.21 23:38:00
– Nagyon szeretek Budaörsön lakni! – nézett mélyen a szemembe egy fekete hajú, kopott farmeros, budaörsi anyuka, az egyik a játszótéren fellelhető négyből, természetesen Budaörsön. – Én is imádom! – csatlakozott egy másik, míg a harmadik csak sóhajtozott,…..
kinga1 2010.05.24 21:50:57