Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KrE

8 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai elnöki autó 1,5 millió dollárba került és természetesen tele van a hétköznapi ember számára elképzelhetetlen extrákkal. A Cadillac sokkal inkább tank, mint autó. A Beast (azaz Szörnyeteg) becenévre hallgató autó alighanem a világ legbiztonságosabb elnöki…..
KrE 2013.10.26 09:27:42
@doggfather: Úgy lett volna pontos, hogy saját erőből szinte lehetetlen. Értelemszerűen van beépített rásegítés, valamint valószínű, hogy megoldott az általad vázolt helyzetben is nyithatóság.
KrE 2013.10.26 10:23:34
@doggfather: Azt láttam, hogy már a kérdés felvetésednél is világos volt számodra, viszont a szerző számára érzésem szerint még most sem az... :D

Alapvetően szívesen nézegetem ezen a blogon házak képeit és mivel nincs azon a terülten jártasságom, általában még a szöveges résztől sem kapok idegállapotot Maunika.
Viszont eddig ahány autóval kapcsolatos bejegyzés megjelent itt, nagyjából annyiszor illet Sas kabaréba az írott rész.
Nem tudom, hogy csak autókhoz nem ért a szerző (ebben az esetben lehet, hogy nem kéne erőltetni az ilyen írásokat), vagy az összes többi bejegyzés is az autósokhoz hasonló színvonalon fordítódik (akkor azt hiszem nekem nem kéne erőltetnem a blog rss feedjét)

Kérem, aki nálam nagyobb rálátással bír (a hektár fogalmi zavarán túl, mivel azt a szerzőkön kívül mindenki tudja) a luxus/celeb ingatlanpiacra, világosítson fel, hogy az rss listámból töröljem a blogot, vagy az autós bejegyzéseket ignoráljam!
Az nem túl meglepő, hogy Gordon Ramsey és Nobu Matsuhisa ott van a legmenőbb és legnagyobb bevétellel rendelkezők listáján, ám az összeállítás talán meglepetést is okoz majd. Például a hiányzók miatt... Gordon Ramsay (38 millió dollár) Az élen a televíziózás…..
KrE 2013.02.11 12:23:15
@copyRight: Gordon élőben nem jó fej!
KrE 2013.02.11 18:46:35
@copyRight: Pedig élőben nem kedves és közvetlen volt...
:D
Van egy utca, ahol az átlagos házár 8 millió font, és ahol nemrégiben egy négy hálószobás családi házat 12 millióért adtak el, ami éppen a 74-szerese a brit átlagáraknak. Az utca hol máshol lenne, mint Londonban, azon belül is Kensington és Chelsea-ben. 8 millió 136 ezer…..
Magyarországon tavaly összesen 800 ezer okostelefont értékesítettek a szolgáltatók, ezt a mennyiséget azonban idén már az első 10 hónapban túlteljesítették, így év végéig átléphetik az 1 milliós darabszámot, olvasható a legfrissebb eNET – Telekom: „Jelentés az…..
KrE 2012.11.29 10:59:25
@gyuriakien: igen, ezt az enyhe cinizmusba hajló poén én is éreztem, viszont pont azért írtam le konkrétabban, mert én, mint kommentelő ezt bátran megtehetem, míg te, mint szerző csak finom utalásokkal operálhatsz :)

Mellesleg, mint mind a két területen érintett, rendszeresen sírva röhogök azon, amikor a fentihez hasonló módon, a tech szektorhoz nem értő elemző, vagy az elemzéshez nem értő tech szakember megosztja a fantazmagóriáit a nagyvilággal. Sajnos napjainkban az ehhez hasonló elemzések, számokhoz nem értő másodelemző interpretációja dívik az online újságírás területén...

Ezt a blogot azért olvasom amióta rátaláltam, mert itt ez nem jellemző, bár jelen írásban lehettél volna karakteresebben kritikus. ;)
Az igazán gazdagok nem vacakolnak: saját szigetet vesznek. Ezt az alapvetést gondolta tovább egy osztrák cég, amely úszó szigeteket gyártásába kezdett. A luxusszigeteken van minden, ami a kényelemhez kell, kiköthetők és környezetbarátak. Az ötlet, azaz mesterséges, úszó…..
Nicole Kidman egészen kikupálódott. Hogy ez most tényleg így van, vagy csak a gondos utómunkálatoknak köszönhető? Szerintem mindannyian sejtjük a választ, de mivel úgysem teadélutánozni készülünk Nicole-lal, maradjunk annyiban, hogy egészen jól néz ki a képeken. Öööö... a…..
KrE 2012.10.11 13:08:48
Nem Jeremy Clarkson birtokolja többé a Top Gear jogait. A BBC ugyanis úgy döntött, teljes tulajdonrészt akar, ezért 5 millió fontért megvásárolta a műsorvezető részesedését. Jeremy Clarkson mindig is a BBC egyik legjobban fizetett sztárja volt. Miután sikerre vitte a Top Geart,…..
KrE 2012.10.03 20:39:47
@DnP: Jobb volt, mivel eleinte ott tényleg olyan emberek voltak, akik tudnak autót vezetni. Aztán sajnos jött a vicceskedés a valakit megtanítunk vezetni baromkodással...
Ezzel szemben a TG sosem volt jó. Öncélú, értelmetlenül romboló és pazarló talkshow háttérben néhány autóval.
Sajnos az utóbbira indul be a nyálelválasztása a szerencsétlen néző jelentős részének, így ez termel több pénzt és épp ezért ment el ebbe az irányba a 5th Gear is. :(
Én tényleg sajnálom. Azt pedig végképp, hogy a Totalcar is lekövette ezt a trendet. :(
Miután Oszama bin Ladent sikeresen elkapták és megölték, így az USA kihúzta a terrorizmus egyik fullánkját. Ám nem szabad azt hinni, hogy ezzel mindennek vége, sőt! Bevetik a csodafegyverüket, a Hummert, amelyet eddig a legnagyobb titokban fejlesztettek, hogy mindenkire, kortól,…..
Immár negyedik alkalommal köszönthetjük a magyar kézműves sörfőzők legjavát a Mikszáth Kálmán téren és környékén a Főzdefeszt keretében. Aki az elmúlt két nap még nem kóstolta meg az Angry Beast-et, a Keserű Mézet, a Hammurappit, a Grabancot és társait, az ne…..
A 21. Budavári Borfesztivál hangulata képekben. Még nem késő, ma még tart a Budavári Borfesztivál, aki még nem látogatott ki az ma sürgősen pótolja ezen elmaradását! Kedvcsinálónak a szerdai nap…..
A TükeZoo ebben a hónapban ünnepli negyedik születésnapját. A kiscsoportos kor elérésének alkalmából tegnap a Tarajos Gőte Leitató Központban zenéltek, amit az alábbi fotók szemléltetnek.   Fodor Balázs felkonf performansza    Gimpel Tomi, a házigazda vendég…..
Miután senki sem tudott hitelt érdemlő információval szolgálni arról, hogy mi a helyzet Magyarországon a McDouble szendvicsekkel (releváns postok Salzburgból és az éjszakából), arra jutottunk, hogy a leginkább illetékeshez fordulunk: magához az étteremhez. A következő válasz…..
A kérdőjelet akár el is hagyhatnánk, mert a Bugatti 16C Galibiernél erősebb, elegánsabb és exkluzívabb autót mostanában nem nagyon kezdenek forgalmazni. Hivatalosan jövő év elejétől kapható. Megelőzve a kommentcunamit, természetesen mi is tudjuk, hogy ízlések és…..
A II. Budavári Sörfesztivál pénteki napja…..
  A II. Budavári Sörfesztivál szerdai napja…..
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
  Két extra kép még a Fishing on Orfűről.     Intim Torna Illegál           Még több…..
Drazsé(s) Lángos helló világ! 2011.11.22 21:13:00
Mostanában furcsálva figyelem önmagam. Valamiféle átalakuláson megyek keresztül. Eddig nem igazán álltam oda a tűzhely mellé csak, ha már nagyon muszáj volt. Gourmet boltokat is kívülről figyeltem, de ez változni látszik. Két okot tudnék indokként mondani: az egyik, hogy…..
KrE 2012.06.26 15:14:24
:)