Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dress obsession

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
              Az ÖRÖK (sikkes) NŐ, Catherine DeneuveA sikk, nem a divat, vagy az aktuális divattrendek szinonimája. Még csak nem is kor függő. A sikk, olyasmi, ami keveseknek adatik meg. Fura, de nincs sok köze a…..
               Lassan karácsonyi díszbe öltözik a város.., készülünk az ünnepekre.A bevásárlások során érdemes arra is gondolni, mit veszünk majd fel Karácsony este, vagy szilveszterkor. Ne gondoljuk, hogy…..
                                          A két legfontosabb…..
dress obsession 2010.06.21 20:09:30
Márpedig az igényes megjelenés és öltözet szerintem is több komponensből áll: egyik az ízlés és igény, másik a (nem feltétlenül sok) pénz. Való igaz, hogy turkálóból, a Zara kínálatából stb. is lehet kevés pénzért stílusosan öltözni, bár nagyon sok embernek erre sem telik, a munkanélküli hajléktalannak meg pláne nem. Utóbbi csoportnak még a testi higiéniára való ügyelés is gondot jelenthet, hiszen adott esetben szappanra sem telik neki, ha pedig telik, nem biztos, hogy tudja hol használni, főleg nem kellő gyakorisággal. Ez persze szélsőséges eset, de az utcaképet a tömegek határozzák meg és ebben az országban nagyon sok ember él nagyon szerény körülmények között. Nyilván a blog elsősorban nem nekik és nem róluk szól, de szóljuk meg inkább azokat, akik szerényebb vagy bőségesebb anyagi lehetőségeik ellenére nem igényesek, ízlésesek és nem gyakorolnak kellő önkritikát! Félreértés ne essék, én is jobban örülnék, ha itthon is több, a képeken látható öltözetet látnánk az utcákon. Nem számítom ide a Beckham házaspárt, az ő esetükben két agyatlan divatmajomról van szó, akik látszólag kétségbeesetten keresik a feltűnést (szerintem legalábbis a megjelenésük túlmutat az önkifejezésen és egyedi stíluson). Persze alapvetően dicséretes, hogy adnak magukra, csak sokszor sajnos önmaguk karikatúrájává válnak megjelenésüknek köszönhetően és nyilatkozataikból kiderül, hogy belül üres, sajnálatra méltó emberek.
 Három éve halt meg az olasz divat egyik legnagyobb tehetsége GIANFRANCO FERRÉ. A milánói tervező aki aszimmetrikus vonalairól,gazdag anyaghasználatáról , mérnökien megszerkesztett meghökkentő ruháiról,óriási masniiról és nem kevésbé arról lett híres, hogy betörve…..
                             Ha Párizs, akkor Lagerfeld.Ha Lagerfeld, akkor CHANEL.Ha CHANEL, akkor divatbemutató, ha divatbemutató, akkor Fashion Week…..
dress obsession 2010.03.29 18:05:09