Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meis (törölt)

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Nagyfaterom borzasztóan kemény ember volt. Igazi szikár, szíjas, büszke parasztembert képzelj el. Ott a vasárnapi ebéd alatt egy pisszenés nem sok, annyit sem lehetett hallani. Úgy lapátoltak anyámék, mint a kisangyalok - meg se mertek nyikkanni. Szegény nagyanyám... ha nem volt…..
meis (törölt) 2010.04.13 15:42:27
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
meis (törölt) 2010.04.13 14:47:48
A választási eredményeket látva derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik, ahogy a kannibál gyerek születik: rágta magát bentről kifelé. A gazdatest hiába igyekszik palástolni szenvedését optimista nyilatkozatokkal, a ded minden igyekezet ellenére…..
- Minél frissebb a hal, annál jobb - diktálják az ösztönök és az elmúlt évtizedek alatt agyunkba ragadt rémtörténetek a súlyos gyomorfertőzésekről. Nem szívesen piszkálom meg ezt az ősigazságot, de finomítani azért muszáj rajta: a mélyhűtött hal is lehet friss. Sőt, a…..
A lengyelek tegnap úgy viselkedtek, mint egy nemzet. Ezért igazán irigyelhetjük őket. (Kép: gazeta.pl) Tegnapi írásunk a lengyel katasztrófáról: Nincs még veszve a lengyel-magyar barátság Ahogy egy haláleset egy családot, úgy egy tragédia egy egész országot összehozhat.…..
meis (törölt) 2010.04.13 12:08:24
@idiesel: szerintem te beszélsz hülyeségeket, mégpedig nagyokat. Mi a fasz köze van ennek ahhoz, hogy csak magyarországon kérdés az állampolgárság, máshol meg egy tollvonással megadják??? Mi a fasz köze van ennek a te nagyanyádhoz, meg konstancához??? Milyen történelmi különbslégeket vízionálsz, amelyek nem tehetnék lehetővé az említett gyakorlatot?? Mi köze ennek a románosításhoz??? Ott a mai napig él másfélmillió magyar. Pont. Mi a faszról beszélsz, te szerencsétlen? Ez egy bizonyos politika által gerjesztett közhangulat eredménye, ami itt van. Az ember esze megáll, hogy egyeseknek milyen katyvasz van a fejében. (a "naH"-ért meg még külön menj a francba :)))
meis (törölt) 2010.04.13 12:19:44
@idiesel: "Sajnos ez az ország sok mindent kapott a történelem folyamán és nem valószínű, hogy a friss magyar állampogárok, akik kapnak (kaptak volna)egy papírt, attól sokkal boldogabbak lennének."

de igenis valószínű, csak te olyan lelkiszegény vagy, hogy ezt el se tudod képzelni.
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
gg.blog.hu A kampánycsend halála 2010.04.12 16:46:00
A vasárnap este 7 óra után történt, egyszerre vicces és botrányos események halálos csapást mértek a kampánycsend intézményére. Nem maradt más választás, el kell takarítani ezt a hullát az útból, minél hamarabb. Az internetes tartalomszolgáltatók egyesületének soros…..
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
meis (törölt) 2010.04.12 17:02:40
@Jacques de Molay: én ezt valahogy nem egyes emberek életútjához kötném, hanem inkább valamiféle általános "töltéshez", ami ha van, akkor a lebvegőben is ott van.
meis (törölt) 2010.04.12 17:14:06
@Jacques de Molay: szerintem az már valamivel 2000 előtt megszűnt. a38, gödör már csak ócska tömegcikk, mindegy, hogy ki játszik ott. már más időket élünk, hiába nyomja a balaton, az már nem ugyanaz, csak alibizés..
meis (törölt) 2010.04.12 17:16:12
@fgiorgio: imággyad gecau :)
[TKO] Európa magyar szemmel 2010.01.11 11:04:21
Blame It On The Voices-ról van, természetesen a sztereotípiákból építkezik, de nem gondolom, hogy bármely nemzet megsértésének céljából készült volna.készítette: Szabolcs SándorKatt a nagyításért ..
meis (törölt) 2010.04.11 19:04:35
UPDATE2: Aki nem tart igényt a szavazófülke magányára, az miután megkapta a lepecsételt lapokat, és arréb megy pár métert, a térdén, vagy barátja hátán megtámasztva a papírt is behúzhatja az ikszeket.68. § (1) A szavazólap kitöltéséhez szavazófülke áll a…..
FASZKIVAN! blog Kampánycsend 2010.04.10 16:44:00
Hosszú idők óta először fordult elő, hogy a déli híradó gerincét nem a politikai pártok acsarkodása adta. Nehezen is sikerült kitöltenie az RTL Klubnak a rendelkezésére álló műsoridőt... Pedig annyi érdekes dolog történik a világban, ha pedig nincs fél órára elegendő…..
Varga Zoli meghalt. Egy jó ember ment el közülünk.Egyszer találkoztam vele. Egy barátom édesapja hívott annak idején focizni egy öregfiúk csapatba. Általában húsz, de inkább harminc évvel fiatalabbakkal játszottunk, akik közül a jobb szándékúak mosolyogtak rajtunk, a…..
  Itt a vége, fuss el véle! Semmi TV vita, semmi MSZP nagygyüli az Andrássyn, semmi 14. havi nyugdíj. Sehol kétmillió ember a Kossuth téren, sehol Kovács Pisti, sehol egy szerver-ügy. De még egy jó médiahack sem volt. Sehol a nemzetközi média. Néhány gerillavideó, meg egy…..
meis (törölt) 2010.04.09 15:37:43
Ez az a kérdés, amire maga Mike Patton, a tavaly a Szigetet is megjárt zenekar frontembere sem tud válaszolni. "Nem tudom miért pont tavaly álltunk össze megint. Azt sem, hogy a Faith No More egy fontos zenekar-e most, vagy csak egy nosztalgiabuli a rajongóknak. Van valami az emberi…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
meis (törölt) 2010.04.08 15:41:26
hiába erőlködnek a náci-elvtársak, vihar a bilibe. az mszp-nek - amelyik márcsak a szolzsenyicin által leírt magyar.wordpress.com/2006/03/25/alekszandr-iszajevics-szolzsenyicin-a-kommunistakrol/ szép baloldali hagyományokból kifolyólag is a leggátlástalanabb banda - kb. 100x ennyi listája van, de az is lehet, hogy a választások napján megint állati nagy demszky-féle ítéletidő és vihar várható, vagy esetleg újra jönnek a baráti-testvéri szlovák titkosszolgálat által kibebaszottul megfigyelt terroristák.. :)
A Soundgarden legutóbb akkor bolygatta fel a zenei világot, mikor hirtelen feléledt a weboldaluk. Utána viszont csend lett, egyik tag sem nyilatkozott a fura mozgolódás ügyében (sőt, volt aki tagadta az egészet közeli forrásokra hivatkozva) és, ha ugyan el nem is felejtették az emberek…..
Az éppen aktuális, tömény és ömlesztett Palik-féle marhaságból ocsúdva próbálok most valamennyire értelmes mondatokat összelapátolni ide. Egyszerűnek tűnhet, de nem az, hiszen OT Expós Totalcar standunk hetedik - kiállított - tagja megfoghatatlanul, csodálatosan kretén,…..
meis (törölt) 2010.04.05 07:46:12
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
Öngyilkos lett Daróczi Dávid, az eddig legfontosabb kormányzati pozíciót betöltő cigány értelmiségi. Megdöbbentő és felkavaró ez a hír. Mi a fene történt? Daróczi csak 2 évvel volt idősebb nálam, élete teljében lévő, sikeres ember, azon ritka példaképek egyike, akit a…..
meis (törölt) 2010.04.03 18:01:01
Pörzse Sándor annyival indokolta, hogy a korábban "népirtónak" nevezett MSZP-nek kampányolt: apolitikus volt és "elvállalt ezt-azt". De nem Pörzse az egyetlen a Jobbikban, aki elvállalt "ezt azt", amikor kellett a pénz. Szavazzon, hogy melyiküknek…..
meis (törölt) 2010.04.03 10:17:41
Hypotheticalfriend remek kommentjét megint kiemelem :)Ez van. A lotyaszájút lecseréljük a labdabubusra. Legalább nem lesz bonyolult dolguk a kenőpénzeseknek. Nem kell kinyomozni, hogy milyen szivart, konyakot, autómárkát szeret a főnök, szőkét, vagy a barnát csiporássza. Elég neki,…..
meis (törölt) 2010.04.02 16:17:03
@A Nép - Te vagy!: természetesen morvai is, meg a fidesz is, meg révész máriusz is a bekötött fejével (az a sztori is rendőröstül, térf.kamerástul, egyszerűen hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténhet) de ezeket direkt nem említettem, mert ez olyan nyilvánvaló. És természetesen volt a tömegben egy rakás briganti, akikkel kapcsolatban nem kell túl élénk fantázia, hogy egy bonyolultabb és nehezebben tisztázható helyzetet sejtsünk (egész fotósorozatok bizonyították, hogy egyesek felváltva a randalírozók és a rendőrök között is felbukkantak), pedig így lenne kerek a téma.
Akik egy jó kemény kis neoliberális pártot szeretnének látni a parlamentben, azoknak minden reményét lerombolja, ha az MDF bejut.Kire szavazzanak a neoliberálisok? Ha ezt a kérdést feltesszük, fel kell tennünk azt is, hogy mi szolgálja a neoliberalizmus eszméjének ügyét…..
meis (törölt) 2010.04.02 10:59:56