Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoyoyo

3 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látogasd meg a világ legöregebb máig álló hídját, kastélyát, állatkertjét, éttermét és szállodáját!  Cochem kastély Németországban - forrás: Pixabay..
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
Yoyoyo 2019.01.09 10:18:18
@Kentetsu: Igazad van nem értem mi a gond a 300 Ft-os bablevessel. Máshol max a házhozszállítás miatt drágább.
Yoyoyo 2019.01.09 10:27:47
@pityókaborsommelier: szép lassan nézd végig az étlapokat, akkor rá fogsz jönni, hogy kb. reális áron kínálják a kaját. Nincsenek pincérek, stb. ezeken rengeteget lehet fogni. Az éttermek nagy tételben veszik a kaját, stb. az mese és az urbán legend, hogy a piacon vesznek három fej fokhagymát.

www.interfood.hu/

delibusz.com/etlap/teljes-het
Yoyoyo 2019.01.09 12:54:07
@kewcheg: Miért szerinted németeknél más megy? Semmivel sem jobb, azt leszámítva, hogy a volt NSZK-s területen a korábbi szociális jóléti politikának köszönhetően magasabb bért kapnak a melósok. Ezért élnek jobban. Amúgy a vadkapitalista mentalitásnak köszönhetően ebből akarnak visszavenni. Ezért is kell a bevándorlás erősítése, hiszen az olcsóért dolgozó munkaerő lenyomja a béreket. A munkaadó simán mondhatja, minek fizessek Jürgennek ennyit ha Umbawulu a harmadáért is elvállalja.
A hozzáférhető adatok szerint Nacsa Lőrinc a huszonkilencedik évében jár, a képernyőn azonban legalább tízzel látszott idősebbnek önmagánál. Tudtam róla, hogy sokáig a kereszténydemokraták ifjúsági szervezetét vezette, és most már országgyűlési képviselő. Ma reggel tűnt fel az egyik tévé műsorában,…..
Yoyoyo 2018.12.14 08:37:01
@BiG74 Bodri: Miért látsz valahol tömeget? Ha a pártaktívistákat levonod, sehol senki..
Szeretem a szeretteim meglepni minden finomsággal, így egy legutóbbi összejövetelre a legújabb beteg alkotásom készítettem el. Éreztem, hogy valami újra vágyom, amit még nem csináltam, de mégis. Nagyjából  receptet gyúrtam össze. Ugyanis mindegyikben megvoltak már a tökéletes alapok, de csak…..
Az egyes mozgások (állás, ülés, járás, futás, biciklizés stb.) elsajátítása során agyunk és izmaink közt folyamatos kétirányú kommunikáció zajlik. Szerencsére ezt a csatornát nem kell minden esetben használnunk, amikor mozgásokat végzünk (képzeljük el, milyen fárasztó lenne, ha viszkető orrunk…..
Yoyoyo 2018.10.19 18:14:01
@kispotzak: Jaja :) Miután levágod bármilyen baromfi fejét, elvágod a torkát akkor az kőkeményen verdes a szárnyával és szaladgál egy ideig. Ezért szokták lefogni vagy beletenni egy olyan lukas vödörbe, amelyből nem tud kiszabadulni egészen addig amíg ki nem vérzik.
Még júliusban adott hírt a helyi sajtó arról, hogy 7 helyi Kairos szervezőt csuktak le a helyi hatóságok. Mint kis hazánkban, Moldovában is 2015 óta van jelen ez a csaló szervezet, és a hatóságok csak ez év januárjában kezdtek el foglalkozni az üggyel, amikor is az első károsultak jelentkeztek - ott…..
  Nem győzzük elégszer mondani, hogy webshopból csak alapos tájékozódás után vásároljon mindenki, különben óriási csalódás és jó sok macera szakadhat a nyakába, az meg kinek kell, ugye. Az alapos tájékozódás pedig az online áruházra ÉS a kiszemelt termékre IS vonatkozik. Ez persze nem egy óriási…..
Felháborodott telefonok tömegét kapta ma a Buckai Szövetség Egyesület, amikor kiderült elkezdődött az, ami minden Szigetszentmiklósi lakost felháborít és minden civilt! Elkezdődött a köztéri kutak leszerelése! Első körben az értesülések szerint a Teleki utca részesült eme rémséges tettbe és…..
Mostanára mondhatni unalmas lett a Kairos sztori. Főleg persze azoknak, akik kívülről szemlélték, és most nem kell a pénzük után futni, vagy a hatóságoktól tartani. Az utóbbi időkben a kifizetési ígéretek és a kifogások rendszeresen követték egymást, amit már nehéz volt komolyan venni, a mostani…..
Kasynets Otokar, a cég "marketing igazgatója", a Kairos álom elsőszámú megtestesítője elhagyja a Kairost, ezt saját facebook oldalán jelentette be videó formájában. Nem meglepő lépés, egyre több ilyennel találkozhatunk majd, ahogy a károsultak haragja és a hatóságok közelsége egyre nő. Emlékeznek a…..
A nagy ünnepi pihenésben és évkezdésben kissé leült a Kairos körüli felhajtás, több hazai partner is parkolópályára tette a dolgot, beismerve, hogy anyagilag nehéz helyzetbe hozta a cég a fizetések helyetti folyamatos ígérgetésekkel, több magasabb szinten lévő beszervező partner azóta eltávolította…..
Az MLM-ről mindenkinek meglehet a véleménye. Kinek jobb, kinek rosszabb, de tény, hogy valamikor egy jó ötlet volt, bár áttörő sikert az ágazat sosem ért el a piacon. Vannak nagy számok, nagyon sok résztvevő, de egy márka sem számottevő a saját piacán, még ha sok is fogy belőle. Ennek ellenére egy…..
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
Nem szeretnénk egyoldalúak lenni, beszámolunk az utóbbi hetek pozitívumairól is. Persze ezek csak akkor lesznek azok, ha valóban teljesülnek, bár egyiket sem először ígérik. Lássuk hát gyors posztban, mit várható a Kairostól a következő 1-2 hónapban, ha ezúttal tartják a szavukat. 1, Kifizetések,…..
Yoyoyo 2016.12.07 21:45:56
@misi,szabo: tényleg fizetnek?
Yoyoyo 2016.12.08 18:09:43
@Tobeornot: nem az életem múlik rajta, hanem pár közeli rokonom, barátom kva sok pénze. Akiknek hiába szóltam ne tegyék, megtették. Most fel lett jelentve a Kairos, amit lehetett meg lementettünk. Ha lesz belőle vmi per, legyen a kezükben vmi. Ők még most is hisznek a Kairos-ban.... Az, hogy páran itt összegyűjtünk infokat az nem örültség vagy betegség. Csak az én szűk körömben összesen 5-6 millát buknak.
Yoyoyo 2016.12.10 00:21:44
@stikasz_1: Figyu nem az AGC volt a Kajrosz saját vállalata?
Kevés jó hír éri ebben a hónapban a Kairos partnereit. Azon felül, hogy már 3. hónapja a legtöbben nem kapják meg a kifizetéseket, a mainstream média is felkapta a témát majd a Cseh Nemzeti Bank is közleményt adott ki arról, hogy AGC-nek semmiféle engedélye nincs pénzügyi tevékenységet…..
Yoyoyo 2016.12.03 19:03:23
Kelemen Ádám - számomra eddig is ismeretlen Kairos propagandista két hónappal ezelőtt még buzgon tolta a Kairos melletti érveket, de mára már eltűnt.

www.youtube.com/channel/UCyeyV2GARhF7bn9o1Gmus8w

Az alábbi videónál van egy érdekes hozzászólás, és sokat elmond a Kairos beszervezőiről:
"János Kelemen3 hónapja
1 pénzforrás (kérj kölcsön és ne add meg!) Utána még neked álljon feljebb, ha 3 év után visszakéne adni! Legjobb"

www.youtube.com/watch?v=I-pyLiiSZWA
Yoyoyo 2016.12.06 00:52:07
@stikasz_1: Santa Claus Salary? Eddig azt hittem a bérleti díjat fizetik ki, amivel lógnak.
@Fanto: Az oldal adminnak valami ilyen címmel kellene írnia erről: "A Kairos világában akkora a fagy, hogy még Fagy apó (Дед Мороз) is késik a Kairos partnerek pénzével". . Szóval Jézuska vagy a nyuszi vagy talán jövőre a Mikulás, stb. hozza a lovét. Konkrétan, most mindenkit ennyire hülyének néznek?
Vezércikként hozta az index.hu - Magyarország legolvasottabb hírportálja - a Kairosról szóló cikküket. Az egyébként remek, csalókról és csalásokról szóló cikksorozat legújabb része eléggé összefoglaló jellegű, elsősorban "kívülállóknak" szólva, de mégis tartalmazhat olvasóinknak is pár új infót. A…..
Napi olvasóink és kommentelőink számára talán nem sok újdonságot fog tartalmazni az alábbi poszt, itt ugyanis pontokba szedtünk olyan eseményeket, aminek egy részét korábbi posztok alatt már kitárgyaltunk, de azok sokasága és kuszasága miatt sok fontos információ veszhet el és bizonyára nincs is…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
A korán érő gyermekek     Július 17-én a Hezbollah elérte a Castello utat és ezzel gyakorlatilag bezárult az Aleppó-i gyűrű.  Július 28-án Bassar el-Assad szíriai elnök amnesztiát, ajánlott fel azoknak a felkelőknek /terrroristáknak/ mérsékelteknek, akik leteszik a fegyvert  Ezzel egy időben az…..
Middle East Miért indult a blog? 2016.08.04 20:40:53
    Miért indult?  A blog indításának legfőbb oka a szíriai polgárháború és a migráns válság. Az ország tele van jobbnál jobb szakértőkkel, kik kívülről fújják miről szól az iszlám, a palesztin-izraeli kérdés, stb.  A jó szakértő mindenhez hozzá tud szólni, de csak egyvalamiről feledkezik meg:…..
Brüsszelben november óta rendkívüli biztonsági készültség van. Ennek ellenére dzsihádista terroristák két merényletben megölnek 34 ártatlan embert. Mit tesz erre Magyarország?..
Yoyoyo 2016.03.23 00:45:41
@Bogyó 2: Nem robbantották fel Párizst, csak párszor szétverték.www.hetek.hu/kulfold/200511/zavargasok_parizsban
Kakukkfészek Kunyhók 2014.02.27 12:48:07
Olvasom, hogy a bíróság első fokon összevonta a szemöldökét a zuglói önkormányzatra azért, mert 2011 őszén az ripsz-ropsz ledózerolta a hajléktalanok kunyhóit. Kilenc ember hét éve élt ott, életvitelszerűen. A kunyhókat a MÁV területén húzták fel, nyilván bármiféle…..