Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoyoyo

3 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látogasd meg a világ legöregebb máig álló hídját, kastélyát, állatkertjét, éttermét és szállodáját!  Cochem kastély Németországban - forrás: Pixabay..
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
Yoyoyo 2019.01.09 10:18:18
@Kentetsu: Igazad van nem értem mi a gond a 300 Ft-os bablevessel. Máshol max a házhozszállítás miatt drágább.
Yoyoyo 2019.01.09 10:27:47
@pityókaborsommelier: szép lassan nézd végig az étlapokat, akkor rá fogsz jönni, hogy kb. reális áron kínálják a kaját. Nincsenek pincérek, stb. ezeken rengeteget lehet fogni. Az éttermek nagy tételben veszik a kaját, stb. az mese és az urbán legend, hogy a piacon vesznek három fej fokhagymát.

www.interfood.hu/

delibusz.com/etlap/teljes-het
Yoyoyo 2019.01.09 12:54:07
@kewcheg: Miért szerinted németeknél más megy? Semmivel sem jobb, azt leszámítva, hogy a volt NSZK-s területen a korábbi szociális jóléti politikának köszönhetően magasabb bért kapnak a melósok. Ezért élnek jobban. Amúgy a vadkapitalista mentalitásnak köszönhetően ebből akarnak visszavenni. Ezért is kell a bevándorlás erősítése, hiszen az olcsóért dolgozó munkaerő lenyomja a béreket. A munkaadó simán mondhatja, minek fizessek Jürgennek ennyit ha Umbawulu a harmadáért is elvállalja.
A hozzáférhető adatok szerint Nacsa Lőrinc a huszonkilencedik évében jár, a képernyőn azonban legalább tízzel látszott idősebbnek önmagánál. Tudtam róla, hogy sokáig a kereszténydemokraták ifjúsági szervezetét vezette, és most már országgyűlési képviselő. Ma reggel tűnt fel az egyik tévé műsorában,…..
Yoyoyo 2018.12.14 08:37:01
@BiG74 Bodri: Miért látsz valahol tömeget? Ha a pártaktívistákat levonod, sehol senki..
Szeretem a szeretteim meglepni minden finomsággal, így egy legutóbbi összejövetelre a legújabb beteg alkotásom készítettem el. Éreztem, hogy valami újra vágyom, amit még nem csináltam, de mégis. Nagyjából  receptet gyúrtam össze. Ugyanis mindegyikben megvoltak már a tökéletes alapok, de csak…..
Az egyes mozgások (állás, ülés, járás, futás, biciklizés stb.) elsajátítása során agyunk és izmaink közt folyamatos kétirányú kommunikáció zajlik. Szerencsére ezt a csatornát nem kell minden esetben használnunk, amikor mozgásokat végzünk (képzeljük el, milyen fárasztó lenne, ha viszkető orrunk…..
Yoyoyo 2018.10.19 18:14:01
@kispotzak: Jaja :) Miután levágod bármilyen baromfi fejét, elvágod a torkát akkor az kőkeményen verdes a szárnyával és szaladgál egy ideig. Ezért szokták lefogni vagy beletenni egy olyan lukas vödörbe, amelyből nem tud kiszabadulni egészen addig amíg ki nem vérzik.
  Nem győzzük elégszer mondani, hogy webshopból csak alapos tájékozódás után vásároljon mindenki, különben óriási csalódás és jó sok macera szakadhat a nyakába, az meg kinek kell, ugye. Az alapos tájékozódás pedig az online áruházra ÉS a kiszemelt termékre IS vonatkozik. Ez persze nem egy óriási…..
Felháborodott telefonok tömegét kapta ma a Buckai Szövetség Egyesület, amikor kiderült elkezdődött az, ami minden Szigetszentmiklósi lakost felháborít és minden civilt! Elkezdődött a köztéri kutak leszerelése! Első körben az értesülések szerint a Teleki utca részesült eme rémséges tettbe és…..
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
A korán érő gyermekek     Július 17-én a Hezbollah elérte a Castello utat és ezzel gyakorlatilag bezárult az Aleppó-i gyűrű.  Július 28-án Bassar el-Assad szíriai elnök amnesztiát, ajánlott fel azoknak a felkelőknek /terrroristáknak/ mérsékelteknek, akik leteszik a fegyvert  Ezzel egy időben az…..
Middle East Miért indult a blog? 2016.08.04 20:40:53
    Miért indult?  A blog indításának legfőbb oka a szíriai polgárháború és a migráns válság. Az ország tele van jobbnál jobb szakértőkkel, kik kívülről fújják miről szól az iszlám, a palesztin-izraeli kérdés, stb.  A jó szakértő mindenhez hozzá tud szólni, de csak egyvalamiről feledkezik meg:…..
Brüsszelben november óta rendkívüli biztonsági készültség van. Ennek ellenére dzsihádista terroristák két merényletben megölnek 34 ártatlan embert. Mit tesz erre Magyarország?..
Yoyoyo 2016.03.23 00:45:41
@Bogyó 2: Nem robbantották fel Párizst, csak párszor szétverték.www.hetek.hu/kulfold/200511/zavargasok_parizsban
Kakukkfészek Kunyhók 2014.02.27 12:48:07
Olvasom, hogy a bíróság első fokon összevonta a szemöldökét a zuglói önkormányzatra azért, mert 2011 őszén az ripsz-ropsz ledózerolta a hajléktalanok kunyhóit. Kilenc ember hét éve élt ott, életvitelszerűen. A kunyhókat a MÁV területén húzták fel, nyilván bármiféle…..