Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szökely

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi sajtótörténeti kuriózumot húzott elő a poros papírok, rozsdás karosszériaelemek és egy nőstény madárpók alkotta halomból Winkler „Totalcar” Róbert. Nevezetesen a FENIX Gay Skinhead Nation újságját, a belga Skinmakert, aminek az a különlegessége, hogy…..
Szökely 2006.08.18 15:20:57
Csáp Géza Fuckela, suckela 2006.08.16 16:18:00
Úgy kezdődött a nap, hogy akartunk egy interjút a morbid angyalokkal. Be is kommandíroztunk a Hammer sátor backstágéjába, (ez most olyan, hogy a rocksztárokat állítólag őrzik a Szigeten, mint a magyar államkincstár aranykészletét, mi pedig két klozet mellől bukkantunk elő…..
Csáp Géza Tibi bácsi hátulról 2006.08.16 13:55:00
Az ismert mulattató úgy, ahogyan Ön talán még sohasem látta. Hogyan keveri be T. Bácsi a Life is life-ot? A közönséghergelés évtizedes titkai. Mire jó egy pöttyös labda? Öregnek tartja-e magát D. Tibor? Eszter videójából minden kiderül. Ha nem menne a lejátszó, akkor itt…..
Mi az a riboszóma és mi köze a kromoszómához? Semmi. Mivel mérgezték magukat az egykori szigetesek, és az hogyan távozott a szervezetükből? Újabb archív felvételek az ős-Sziget Híradókból. Ha nem menne a lejátszó, akkor itt van Quicktime formátumban...