Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retardátor, mint semmirekellő

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tetszik, ha nem, ez van: vasárnap este, az első Kiválasztás alatt (VV6-ot nem nézőknek: ez az a műsor, amiben a villalakó agyhalottak elmondják egymás szemébe, hogy kivel nem akarnak együtt élni, és akinek a legtöbben mondják, az lesz a Kiválasztott, aki majd választ magának…..
Retardátor, mint semmirekellő 2014.01.28 20:20:44
Amikor az FX bejelentette, hogy a Coen-tesók egyik legjobb filmjéből, a Fargo című tragikomédiából sorozatot forgatnak, kicsit aggódtunk, mert a alapanyag nagyon erős, de tipikusan nem egy tízrészes sorozatra való, szóval elég sok buktató van a projektben - kezdve a szereposztással.…..
Retardátor, mint semmirekellő 2013.08.05 21:12:12
Oláh Gergő vasárnapi győzelmével véget ért az idei X-Faktor az RTL klubon, így hétfőn már az számít hírnek, hogy Malek Miklós ez volt az utolsó tehetségkutatós mentorkodása.  Malek az X-Faktor kísérőműsorában, a Coolon látható After X-ben jelentette be, hogy a 2013-as…..
Retardátor, mint semmirekellő 2012.12.17 10:24:01
Bizonyára már minden olvasónk hallott erről a kiállításról, ahol a történelem leghírhedtebb sorozatgyilkosai kerülnek górcső alá, hiszen egész Budapest hemzseg a plakátjaitól. Természetesen nekünk is szemet szúrt a dolog, amitől rendesen beindult a nyálelválasztásunk.…..
Egy magát megnevezni nem kívánó olvasómtól egy olyan szösszenet kaptam, amit azon nyomban, minden kommentár nélkül publikálok! :) Azt szokták mondani, hogy egy férfi-nő kapcsolat akkor válik igazán bizalmivá, ha mindkét fél teljesen felszabadultan, őszintén tud viselkedni a…..
Retardátor, mint semmirekellő 2010.06.21 19:57:09
Az a baj a HIMYM-höz hasonló, egy, meglehetősen vékony alapötletre épülő sitcomokkal, hogy egy ideig (két évad) lehet húzni az ember idegrendszerét az állandó mézesmadzag húzogatásával, meg a red herringekkel, a csalinak belengetett muterpótlékokkal, de egy idő után ez kezd…..
Retardátor, mint semmirekellő 2010.06.02 16:00:44
Előrebocsátom, hogy a posztban azokról lesz szó, akik nem vállalkozóként, (rész)tulajdonosként, hanem klasszikus alkalmazottként felsővezetnek. Tisztában vagyok vele, hogy a nagyvállalatok működésének visszásságaival filmek, filmsorozatok, képregények, blogok stb. tucatjai…..
Retardátor, mint semmirekellő 2010.06.02 15:33:05
Retardátor, mint semmirekellő 2010.06.02 15:51:42
Aki eddigi posztjaimat felületesen (!) olvasta, valószínűleg egy övtáskás, kvarcórás, garzonteát ivó, múzeumban üvöltöző, pankrációrajongó bunkót lát maga előtt, aki ízléstelen műfenyővel ünnepli a karácsonyt szerettei körében. Ezt nem kommentálnám, ellenben a rólam…..
Retardátor, mint semmirekellő 2010.06.02 15:47:20
Az egyetemeken, főiskolákon lassan-lassan a végéhez közeledik a vizsgaidőszak, így biztos vagyok benne, hogy a jelenleg tanulmányaikat folytató olvasóim közül idén is sokan találkoztak egy olyan jelenséggel, amit vélhetően mindenki ismer, aki valaha járt iskolába.Arról van szó,…..
Retardátor, mint semmirekellő 2010.06.02 15:42:56
e
Retardátor, mint semmirekellő 2010.06.02 15:43:51
e
Retardátor, mint semmirekellő 2010.06.02 15:44:22
e
Nem olyan régen leírtam ellenérzéseimet a seggfej autóvezetőkkel kapcsolatban, illetve már az is kiderülhetett, hogy nem vetem meg a tömegközlekedést sem. Nos ezek után minden lelkiismeret furdalás nélkül rúgok bele egyet a gyalogostársadalom egy csoportjába, és talán egyszer a…..
Retardátor, mint semmirekellő 2010.05.27 18:59:45
@misbelief: abszolút
Retardátor, mint semmirekellő 2010.06.02 15:38:47
Előrebocsátom, hogy ez nem egy buzizós poszt lesz, úgyhogy a harcos homofóbok ne annyira örüljenek. Gyorsan lefutnám a kötelező köröket is: nekem nincs bajom a mássággal, közös megegyezés alapján szerintem mindenki azzal hál, akivel akar, továbbá biztos vannak meleg barátaim,…..
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..
Retardátor, mint semmirekellő 2010.05.11 00:58:40
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a Modoros vagy a Görbe Sminktükör már réges-régen kivesézte a férfias sportokért rajongó nőket, de ettől függetlenül én most megteszem. Környeztemben ugyanis egyre több az olyan fiatal nő, aki rettenetesen felkészültnek tűnik (!)…..
Akik megbízható forrásokból származó, pontos adatokat tartalmazó tudósításokat szeretnének a sztárokról, ne ebbe a bárba menjenek; és azok se üljenek be, akik kitalált részletekkel gazdagított, hosszas találgatásokkal körített elemzéseket várnak kedvenceik viselt dolgairól.…..
Ma jöttem keresztül az Erzsébet téren, és valahogy olyan furcsa volt minden. Aztán rájöttem mi az, eltűntek az eddig keresztül-kasul száguldozó gördeszkások. Pontosabban nem eltűntek, hanem végig vigyázzban ültek a padokon, előttük meg két szigorú arcú ember állt, s ahogy…..
Tudom, hogy a közlekedési kultúra a hazai blogoszféra egyik legkedveltebb és ezért talán legelcsépeltebb témája, de a teljesség kedvéért azt hiszem, nekem is szánnom kell pár bekezdést a kérdésre.Bár állítólag a magyar felsőoktatás világszínvonalú meg mi adtuk a legtöbb…..
Hát ilyen sem nagyon volt még, hogy egy komplett írást kaptam egy olvasómtól, úgyhogy ezúton örömmel teszem közzé Dave (a.k.a Retardátor, mint semmirekellő) munkáját. Kicsit élvezem is a helyzetet, hogy kívülállóként, hátradőlve figyelhetem, mit kap majd a hozzászólásokban…..
Retardátor, mint semmirekellő 2010.03.02 23:11:43
@Zabalint: A Blogodat átfutva nagyjából sejjteni vélem, hogy mit vagy mennyivel többet vártál. Én írtam is volna erről egy kisesszé terjedelmü post-ot, de nem akartam kihúzni a gyufát a főnöknél:d A későbbiekben majd hosszabbakat is írnék, ha Isten(értsd: Misbelief) is úgy akarja, de nem akarom elorozni a dicsőséget a Post-ertől, szal direkt szarabbat írtam hogy a kultusz ne sérüljön:d Persze csak viccelek, misbelief egy egészen hihetetlen optimizmussal és léleknyugalommal kezeli a TÉVHIT-eket, én nem tudnám ilyen profizmussal vezetni a blogomat - nem is vezetek blogot.:D De ezt a témát még veséztem volna egy pár oldal erejéig, csak hát itt az már túlzás lenne, tekinte az eddigiek tömör és velős stílusát. De majd alkamazkodom, és legközelebb megpróbálok józan elmével írni. ( Most is ittas vagyok:S - ez a munkámmal jár) Jó a sznobizmusblogod!
Retardátor, mint semmirekellő 2010.03.02 23:13:45
@hunter84: Nem is számítottam elismerésre, főként nem gratulációra! Köszönöm! A Mester ihletett meg engem is:D
A díj átvételének és továbbadásának szabályai a következők:1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki nekem küldte2. A logót ki kell tennem a blogomba3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam4. Írni kell magamról hét dolgot5. Tovább kell adnom hét másik bloggernek6. Be kell…..