Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hírbuzi

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha talán nem is mindenki, e blog olvasói biztosan tudják, hogy az új médiatörvény július 1-től már alkalmazható az internetes és nyomtatott sajtótermékekre is. A reakciókat látva, most megpróbálunk tisztába tenni néhány dolgot az új szabályozással kapcsolatban.Abban…..
Hírbuzi 2011.07.01 16:24:21
Bekövetkezett, amitől karácsony óta rettegtek a rajongók:a CBS-nek elege lett Charlie Sheenből, és azonnali hatállyal leállította a Két pasi meg egy kicsi forgatását. A kiváltó okokat sorba vesszük (nyugi, csak az elmúlt napok eseményeit, a többiről itt van kiváló…..
Hírbuzi 2011.02.25 11:48:15
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
Az Országos Választási Bizottság (OVB) tegnapi ülésén hitelesítette a fideszes politikust érintő népszavazási kezdeményezést. A Kreatív Jogértelmezők Baráti Köre által útjára bocsátott népszavazási kérdés így szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Lázár Jánost…..
Amennyiben ezt így keresztülviszik, igen nehéz lesz megmagyarázni, hogy ez miért is "jó" a Zembereknek, a "forradalomnak", az országnak. Lázár János önálló képviselői indítványa. Először úgy gondoltam, nem kell a teljes szöveget idézni, de annyire 100%-ban…..
Lázár János, a nagyobb kormánypárt frakcióvezetője úgy döntött, hogy „a rendszerváltás első időszakának lezárását” kezdeményezi – az általa benyújtott T/1445 törvényjavaslat általános indoklása szerint. Ennek eszközéül a törvényhozó hatalom jogállami kontrollja, az Alkotmánybíróság korlátozását…..
Fontos határhoz értünk – írtam tegnap. Ma reggelre kiderült, hogy más értelemben is. Torkos Matild, a Magyar Nemzet újságírója megtette azt, amire nyilvánosan eddig ebben az ügyben egyetlen elkötelezett kormánypárti sem volt hajlandó. Vállalta a véleményét akkor is, ha az…..
Az X-Faktornak és a Megasztárnak is bejött a Tv2 húzása: az RTL Klub tehetségkutatója szombaton 55,2 százalékos közönségarányt ért el, míg a Tv2 műsora 43,8 százalékot hozott a kereskedelmi célcsoportban. A múlt héten mindkét műsor közönségaránya csak pár századnyi…..
Hírbuzi 2010.10.19 12:30:48
A Fideszt burkoltan rasszizmussal vádolók zavartan hallgatnak, jobboldali hangadók köpni-nyelni nem tudnak, a Jobbik pedig Fidesz-Lungodrom kormányt emleget. Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a cigánysággal kapcsolatos bármilyen esemény vagy megszólalás azonnal óriási…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Ha minden jól megy, a bálnatestű pornóst műfütyivel megtöcskölő pasis kedvű lény, GiGi is bent lesz a Való Villában, van már Facebook oldala is, lehet rajongani! Egyébként ha ilyen színvonalú lesz a casting, a műsor garantált szórakozást ígér...
Hírbuzi 2010.08.28 12:54:13
Öt nappal ezelőtt váratlanul elhunyt Mogács Dániel (†60, †36, †28 és †20), a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje. Halálának körülményeiről nem ad tájékoztatást a Rendőrség, de kiszivárgott hírek szerint a Politikai…..
Hírbuzi 2010.08.26 13:53:57
@Kow: Termeszetesen mar fel is tamadt, ahogy egy jo polgarmesterhez illik:

hircsarda.hu/1-politika/1-hataron-innen/10958-mogacs-daniel-feltamadt/
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
Schmitt Pálnak láthatóan már kezd kevés lenni, hogy az "emberek embere" legyen és beiktatásakot nagyívű alkotmányozási javaslatot tett, s megígérte, hogy kezdeményezi a kereszténység és a sport belefoglalását az új alkotmányba tételét (Isten, haza,…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Már ez is micsoda örömteli hír, hogy nem lesz DJ-razzia a Szigeten, "mivel a Sziget szervezői megállapodnak a MAHASZ-szal, azaz a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségével, hogy idén a fesztivál egy összegben kifizeti a fellépők után járó jogdíjakat." A MAHASZ…..
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Mai hibásunk a Ferihegyi repülőtér. Ő az oka. Szerintem mostanra már szinte mindenki értesült arról, hogy a reptér kiesett a pikszisből, mivel a figyelmeztetések ellenére sem sikerült betartani a szükséges biztonsági előírásokat. Igazi magyar sztoriról van szó, ahol a két…..
Hírbuzi 2010.07.29 17:38:51
„Az ügy kirobbantásának információink szerint Keller Lászlóék részéről politikai indítéka volt, Sík Zoltánon keresztül Papcsák Ferenc országgyűlési képviselőt, illetve a Fideszt mint pártot akarták gyanúba keverni és elmarasztalni” – olvashattuk 2003…..
Nemrég a belvárosba költöztem, ráadásul egy utcára néző ablakú, magasföldszinti lakásba. Az autót sem használom BKV-zok, gyalog van minden öt percre és a világ egyszerűen bejön az arcomba. Beszáll a nyitott ablakon, szembe jön velem az utcán, ha akarom, ha nem. Hallom az…..
  Tegnap a Hősök terétől az Oktogonig, majd az Oktogontól a Hősök teréig végigvonult a Meleg Méltóság Menete. A csajok megint jók voltak - már amelyiknek nem volt farka -, nagyobb balhé ezúttal nem volt, bár néhány agysebész azért bepróbálkozott.   Íme:  …..
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nyeri meg a VB-döntőt.  Mi vagyunk a világ legjobb csapata. Már csak a plecsni hiányzik, hogy ezt…..
Ahogy látjátok, a hangolás már elkezdődött és amíg a hajrák és mocskosok legutolsó rejtett poénjai is leesnek, felkonferálnánk minden vébék legrokonszenvesebb felvonását. Az utolsó előtti vébémeccs mindig a túlteljesítők és a csalódottak terepe. Kisdöntőben már nem…..