Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BillLegal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Records: I wanna fuck! 2010.05.12 13:15:00
Twisted Sister feldolgozás Necro mestertől.  /Köszi Csöpi!/..
"Hozzám dumálsz? Hozzám dumálsz? Hozzám dumálsz, te seggfej? Hm? Hozzám dumálsz? Hm? Ho,ho,hóóó! Hozzám dumálsz? Ez hozzám dumál, ez hozzám dumál ez a seggfej a szentségit! Hozzám dumálsz ilyen tré pofával?"via..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
 Egy 35-40éves videó arról, hogy Isaac Asimov mit jósol a jövőről, a robotokról és a számítógépekről. Az emberek végre felhagyhatnak azokkal a munkákkal, melyek nem igényelnek kreatív gondolkodást, mert a gépek fogják átvenni ezeket. Így az emberiség végre olyan…..
DJ Assault az élet minden területét úgy tűnik a helyén kezeli. Ezért gondoltuk, hogy ha már 2003 után ismét hazánkba látogat, segítségét kérjük olyan olvasók problémáinak megoldásában, 'melyek az élet valamely területén elakadtak legyen szó családi, baráti vagy…..