Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loona - silence hearer

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"...A magányba akarsz vonulni, atyámfia? Keresni akarod az önmagadhoz vezető utat? Vesztegelj még egy keveset és hallgass meg."Aki keres, az maga is könnyen elvész. Minden magányosság vétek." - így szól a nyáj. És te sokáig tartoztál a nyájhoz.A nyáj szava benned is…..
Loona - silence hearer 2009.12.02 14:19:00
@Mornambar-Totto: Sajnálatos, hogy az emberek nem keresik az ilyen gondolkodású kortársakat, akiktől (/akikkel) tanulhatnak. :)
Ami azt illeti, nem az Ady versre gondoltam, sőt, most teszek egy vallomást: nem is ismerem a verset. :$ A Nietzsche könyvre gondoltam, ami Te idézeted kapcsán jutott eszembe.

Update: Elolvastam az Ady verset. WOW. Micsoda szerencsés véletlen (a közreműködéseddel), hogy ez az élmény belekerült az életembe. :D Szóval röviden: tetszett. :) És igen valószínű, hogy váltogatni fogom a megfejtéseit! :D
Üdv!
Kezdjük a címmel. :DA múlt hétig kb. olyan hangulatban voltam, hogy... igazából nincs ilyen hangulat, a legmegfelelőbb kifejezés, ami jellemzi ezt az érzést: "leszarom".Nameg a pályaválasztás... No, igen...Valahogy egyre inkább kezdtem úgy érezni, hogy a tökéletes…..
Loona - silence hearer 2007.10.21 15:42:19
Loona blogja Kis herceg és társai 2007.09.06 21:58:43
"...Most testemben elbújt félős kis pára, Igen az vagyok inkább. A felhőknek lába. Eső, csak eső lép odakint, De idebent nem hull, Nem hull, csak úgy ideint." /E.H.: Odakint a Földön esik/Elkezdtem olvasni a Kis herceget. Ez kb. a harmincadik alkalom életem során. Igen,…..
Loona blogja re 2007.09.03 18:28:10
Igyekszem néha ide is írni...Nem mintha érezném értelmét. Igazából ez a kis naplóság nem ad nekem sok reményt a változásra. Nem is tudom, minek írom ezt ide. Úgysem érdekel senkit a világon. Nem baj. Majd elolvastatom "A"-val. :DVégülis azt sem tudom, min kellene…..
Valójában nem sétálok esőben, pocsojába sajnos végképp nem lépek, de kinézek az ablakon, és elképzelem. És szagolom a levegőben kúszó esőillatot.Nincs kedvem felöltözni, felkabátolni, felbakancsolni, satöbbi. (lusta. már megint. utálja magát emiatt)Ma belegondoltam, hogy…..
Miért?Miért van az, hogy némelyek tökéletes külsővel születnek, amíg másoknak néha még a normális sem adatik meg?Minden ember egyenlő, mondják, akik jobbak a többieknél....Miért lesz valaki hihetetlenül tehetséges, amíg más csak egy elvakított átlagember?Megint ez az…..
Loona blogja bíztató érzések 2007.07.20 14:45:40
elharapnám saját torkomat..
Loona blogja Donnie Darko 2007.06.25 21:22:00
Vajon ki a "beteg"?A paranoid skizofrémiás, vagy mindenki más?Nem igazán tudok magamnak válaszolni a kérdésre. Csak azt tudom, hogy Donnie Darko egy olyan ember lehet, akivel szívesen beszélgetnék... Donnie tud valamit, amit a legtöbb ember nem ért...Miután megnéztem a…..