Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mortalwombat

0 bejegyzést írt és 341 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...miután elfogyott belőle a levegő, akkor is ugyanúgy hajtasz tovább. Sem azt, hogy tetszőlegesen messzi szervizbe állsz be vele. Hanem azt, hogy elvergődsz _lassan_ a legközelebbi gumis műhelyig. De! Simán elképzelhető, hogy nagy sebességnél jött a defekt, ilyenkor talán tud így…..
mortalwombat 2014.02.24 16:31:28
Lazán kapcsolódik:
www.youtube.com/watch?v=V8HiSr0i7uo

Már ég az autó, de a nő tolja neki. Ezeknek áramot kéne vezetniük, nem forgalomban lévő autót.
Lionking keményen harcolt, hogy kiderítse, mit jelent a típusszám utáni /LE, de a Samsung márkaboltjában csak kiröhögték: A mosógépünk a 10 évéhez közelít, így azt találtuk ki, hogy épp ideje egy másik után nézni, nem várva meg a végső lélekkilehelést. Mosógépes…..
Naiv ügyfél kommunikációs nehézségekbe ütközött, amikor akciós Fagor főzőlapja hibásan érkezett. A márkaszervizt ugyanis átlagosan egy hét alatt lehet elérni: kizárólag az üzenetrögzítőn hagyott számon hívnak vissza egyszercsak. Az instant hibát végül 2 hónap alatt…..
mortalwombat 2014.01.21 15:22:50
Zoltán nem érti, miért mindig ingatlanosok hívják, amikor direkt beleírta a hirdetésbe, hogy „Ingatlanközvetítők ne keressenek!”. És mindegyik megkérdezi, hogy miért? Lehet, hogy érdemes lenne egy külön telefonszámot áldozni a projektre, aztán ráengedni az ingatlanos…..
Minimális erőfeszítéssel megelőzhető, hogy csak a világ másik felén javítható mobiltelefont vásároljunk. Napalm megoldása teljesen humánus, az eladóknak sem fáj, a vásárlók viszont több havi bosszankodást megspórolhatnak: Egy mobiltelefon gyártó technikai…..
Naiv ügyfelet a Vodafone hívta fel azzal, hogy ugyan kössön már hűségnyilatkozatot kipróbálásra rendelt mobilnetére. Aztán amikor beleegyezett, kiderült, hogy majd csak karácsonykor kaphat, ha személyesen bemegy szerződni. Mintha ez az ő érdeke lenne: Vodafone-nál vettem…..
mortalwombat 2013.11.20 12:23:40
@Olgicsq: Nekem megeszi az adblock. Majd írjátok ki percenként, hogy milyen reklámokról maradok le.
V.C. körzetében az összes Nemzeti Dohánybolt zárva volt a Nagy Októberi Tankfoglalás emlékére, mert szerinte mindenki a Békemeneten pogózott. Mondjuk ünnepnapokon általában zárva vannak, de persze elképzelhető, hogy kötelező volt a részvétel: Inkább bohózatba illik a…..
mortalwombat 2013.10.24 16:43:21
Balázs találkozott egy kihagyhatatlan kváziarany Tesco-kuponnal, ami már 1000 forint ráfordítással 2000-et tojik! Tesco srácok itt Budaörsön valszeg lefelejtettek egy nullát a kuponról, főleg mert felette 3 másik kupon 10.000 felett ad 2000 kedvezményt. Mindenesetre november 8-14…..
Már egy ideje irkálok, fotózgatok errefelé, de egy dolog valahogy kimaradt. Egy bizonyos kép. Az egyik legfontosabb kép. Egy tesztben lehet hadoválni sebességérzetről, kárpitok tapintásáról, kényelemről, de ezek sokszor firkászfüggő dolgok. Még a tényleges adatokat sem lehet…..
Naiv ügyfélnek elege lett belőle, hogy a Telenor képtelen megállítani vagy beazonosítani a butatelefonjáról külföldre induló smseit. Ránézés nélkül szinte biztos, hogy a telefon fertőzött, hiszen a régi Nokiákra 2004-ben dokumentáltak először emeltdíjas smseket küldözgető…..
Dóriék Flyer tabletje egészes tavaly augusztusig kiválóan fogta a GPS-jeleket, amikor is frissült rajta az Android, majd szakadozni kezdett a navigáció. A GSM Line-nak egyszer ugyan sikerült felülírnia a frissítést, de később újra elszabadult a rendszer. Ekkor már a HTC-nek…..
Sérült Fordot kaptam az olaszoktól, időben szóltam, mégis lehúzták a kártyámról a pénzt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kata kocsiján szó nélkül cserélték a 2 hónapos használt hátsó abroncsokat, amikor úgy tűnt, hogy nem fognak átmenni a műszaki vizsgán: Az évek során már a harmadik használtgumi szettemet vettem nyáron az Óbuda Autótechnik Bt-nél, azonban legutóbb a hátsó gumikkal…..
Naiv ügyfél lepottyantotta 1 forintért vásárolt Sony telefonját, ami ezután beragadt a szokásos 3 hónapos szervizkörbe (1. kör szoftverfrissítés, 2. kör részleges javítás, 3. kör alkatrészcsere), de még ekkor sem sikerült összerakniuk tökéletesen, ezért már másodszor…..
mortalwombat 2013.08.01 15:56:06
@atpijkamo: Ezért köszönte meg a végén, hogy lámává tette a Sony-t.
Kicsit túltöltődtünk a múltheti a BKK szerint hamis/kétszer kezelt, igazából egyszer kezelt jegy történetével, aminek egyébként még nincs vége, máris itt egy újabb. Naiv ügyfél hiába próbált este n9-kor jegyet venni, ez fizikailag lehetetlen, de nem véletlenül: A sztori…..
mortalwombat 2013.07.31 12:31:03
Naiv ügyfél későn vette észre, hogy 10 ezer forint hiányzik a borítékjából, amiben elvileg 100 ezer forintnak kellett volna lennie. Az ügyintéző még a panasz felvételét is rutinosan hárította. Érthetetlen, hogy nem próbálták meg másnap újra elérni a vezetőséget: Nekünk…..
mortalwombat 2013.07.31 09:54:14
Timiék nem várták meg a hamburgerkínálatot sem a Pántlika Bisztróban, mert az egyik pincér hangfegyverrel vette fel a harcot a környékbeli kirakodóvásárral: Sokat olvastunk a Pántlika Bisztró híres burgereiről, így gondoltuk, vasárnap kipróbáljuk. Kb. délután 1 óra körül…..
Naiv ügyfél visszakapta 12 ezer forintját, miután közölte a Decathlonnal, hogy 600 ezer forintos kárt okozott a parkettájában a padlóvédő gumiszőnyegük. A cég megállapította, hogy nem fog a szőnyeg festéke, így nincs is semmi probléma. Itt már nem annyira naiv ügyfél nem…..
mortalwombat 2013.07.23 15:23:34
@igazságos: Első körben saját, azt fellebezed, na akkor kapsz függetlent, csak azt addig neked kell finanszíroznod, míg lemegy a percirkusz.
Zsuzsa és 20 másik utas állva buszozhatott Veszprémbe több mint két órán át Budapestről egy úgynevezett emelt szintű járaton, amiért 175 forint extrát fizettek: Tisztelt Bakony Volán! Volt szerencsém ma élvezni az "emelt szintű" személyszállítás csodálatos új…..
Egy éve ugyan már írtunk a sajátosan négycsillagos Hotel Bellevue-ről, de naiv ügyfél azt nem vette észre, vagy csak új esélyt akart adni nekik. Nem egészen erre gondolt. Komoly logisztikai kihívást jelentett a hotel személyzetének már a recepcióban megjelenés becsekkoláskor és…..
mortalwombat 2013.02.12 11:14:18
Zoltán közelharcot folytatott 5 méter anyagért az Eurotextillel, de végül alulmaradt: 5 napja rendeltem az Eurotextil webáruházából 5 méter elasztikus szatén anyagot, e- mailben visszaigazolták ahogy kell, ár, mennyiség stimmel, minden rendben, vártam a terméket. Három nappal…..
Norbi arra gyanakszik, hogy az összevissza cserélt olaj miatt lett dízelesen karattyolós a benzines Merivája, de két év után még nincs határozott diagnózis: Adott egy 2005-ös Opel Meriva mely a gyárból való kigördülés óta saját kezekben van. Mint minden autónál…..
Egészen elképesztő fordulatot vett naiv ügyfél esete, amikor teljesen átlagosan elromlott mosógépe miatt betelefonált az Auchanba. Kiderült ugyanis, hogy a termékei kiterjesztett garanciáját jegyző AIM Biztosítót január 28.-án a PSZÁF elkezdte felszámolni. Az Auchan pénzügyeit…..
mortalwombat 2013.02.06 11:47:43