Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astellan

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mi vett rá ezen a kései órán, hogy papírra ( vagy legalábbis digitálisra..) vessem a gondolataim. Sokan mondják, ha túlságosan is kavarog az elménk, és nehezen tudunk kikászálódni legsötétebb bugyraiból, a legegyszerűbb kiírni magunkból. Talán igaz lehet, így teszek…..
Az interneten tömegével terjedő oltásellenes mémek (szöveges képek) egyike annyira kiverte a biztosítékot egy immunológusnál, hogy az internet egyik legnépszerűbb válaszát alkotta meg. Az eredeti poszt angol nyelven született, és annyira jól sikerült, hogy több millióan…..
Astellan 2014.04.05 11:00:36
@DarkFuture: És ezt egy youtube videó alapján állítod. Taps taps.
Astellan 2014.04.05 11:01:36
@Hovirag: MOndd kérlek, mi is a szakmád?
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Astellan 2012.12.09 11:40:21
@reccs: A válaszokra reagálva. Nem tartom magam szűk látókörűnek, sem gőgösnek. Szimplán amennyi részletet elkaptam ebből a műsorból, az bántotta a fülem és a szemem is. Ez nem a határon túli dolgokról szól,néha megyek az utcán, és akár a pesti aluljáróban is találok olyan embereket, akik méterekkel hazaverik azokat a versenyzőket akiket ide bejuttatnak.
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Ezek szerint van élet a harmadik pálya (f)agyhalála után is, ugyanis hellboi rájött, hogy a játék 2006-ban megjelent PS2-re is (és így utólag taps azoknak, akik helyesen ráéreztek a konzolra a fölösleges almenün keresztül ), persze ahogy lenni szokott, már más néven. Itt Daemon…..
Astellan 2010.02.25 15:38:30
Astellan 2010.02.26 12:45:38