Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lelkesamatör

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újabb ledolgozós szombatnak hála tulajdonképp hétközi fordulóval zárul 2012-re a bohócliga. Lesz Siófok-Eger másodosztályú rangadó, nyugaton zöld –fehér derbi, a szerdai Diósgyőr-Honvéd „újrajátszása” és némi havas eső, ami talán még mifelénk sem okoz…..
In this autumn rain we're blessed with autumn skies - busongja Nick Holmes Paradise Lost igric a mikrofonba, és a nomen est omen-es című Grey daluk e két nyitósora bizony remekül példázza az NB1-fanatikok mostani érzésvilágát. Nem szeretem az évnek ezt a szakaszát, a…..
Most akkor az tényleg rendszer lesz, hogy itt állunk pénteken 11 magasságában, és még mindig nincs behari a 'biztoson? Nem, de van, hogy így alakul. Mondjuk az is igaz, hogy a behariból mára a tippjáték lett a lényeg, sokszor érezni, a munka dandárját kitevő (vö. kiszenvedett)…..
Megmozdult a magyar foci színe-java a hétvégi forduló miatt. Pest északi részén az újpesti Lilla tüntetett, mert már több éve nem tudott bajnokságot nyerni. Bizonyos körök szerint az egybegyűltek szervezetét egy külföldi focigarcha támogat pénzzel és belga sörrel, Közben…..
Szerethető válogatottunk a négy nap alatt két meccset húzott be, és a remélt négy pont helyett úgy szerzett hatot, hogy az nemcsak minket, hanem talán saját magukat is meglepte, élén Szerethető Sándorbával, de ez most mind nem lényeg, mert egyfelől a másodikról Lotus írt közben…..
Mikor Rudolf diósgyőri szignója után Dzsudzsák és Juhász kánonban lengették be a hazatérés kártyát, eléggé borúsan néztünk külhoni képviselőink szeptemberi tevékenysége elé. Pozitívan csalódtunk, mivel trubadúrjaink egész vállalható hónapot muzsikáltak össze Európa…..
Vasárnap délután sportújságunk honlapját böngészve arra lettem figyelmes, hogy a szokásosnál is hevesebben záporozó klisébombák között cigánygyerekek potyognak valami ragyog az égbolton. Tovább fűzve a képzavart, nem is valami ragyogott ott, hanem valaki: Horváth Ferencnek…..
Ha a fenti mondat a Rómeó és Júlia második felvonásában hangzott volna el az öreg Capulet-től, akkor szegényebbek lennénk egy világirodalmi klasszikussal, ( Júlia viszont vélhetően gazdagabb egy Matyó-babával ha megfogadja az atyai tanácsot.) Nos a fenti mondat azonban ezúttal nem…..
A végtelen nem más, mint egy nyolcas, 90 fokban elforgatva. A hétvégén a nyolcadik fordulót tartják a magyar élvonalban, a lehetőségek pedig végtelenek. Mind a nézőszám, mind a színvonal emelkedése területén igen széles spektrum kínálkozik növekedés terén. A kérdés az,…..
Bárhogy hadakoztunk is ellene, tettünk meg mindent, hogy ne legyen így, négy évnyi stabil és kiszámítható működés után mégis begyűrűzött hozzánk az MLSZ-betegség, és benyeltünk egy kellemetlen koraőszi szervezési problémát, annak minden szövődményével együtt. Annyit…..
Nem egész 24 óra múlva válogatott titánjaink megkezdik szűk két éves útjukat a Maracana stadion vagy (az elmúlt 26 év hagyományait folytatva) a sörsátorban való vébé-szakkomentálás irányába. eSándor okfejtése szerint a harmadik hely már csalódás lenne a csoportban.…..
Nyugodt kis fordulóval köszönti az őszt a Bohóc, szó se róla. Leginkább gyermekkorom NB1-ének Csepel-Stadler és Vác FC Samsung-Veszprém párosításai köszönnek vissza a találkozókra pillantva, melyek közt csöndesen bujdokol egy tradicionál, egy aktuális és egy az utóbbi 10…..
3 a magyar igazság, plusz 1 a ráadás. Az annyi mint 4. Pont 4 fordulónyi lehetőség jutott mindannyiunk Döméjének a Ferencváros kispadján ebben a szezonban. Egyelőre. Ezt muszáj hozzátenni, mert a bohócliga útjai kiszámíthatatlanok, és aki azt állítja előre tud valami biztosat,…..
Vajon miért terjed el az az alapvetően hibás személet a magyar futballról szóló közbeszédben, újságcikkekben, nyilatkozatokban, hogy ez bizony nem jó, ez valami teljesen más, mint amit a világ többi részében focinak neveznek, egy teljesen más műfaj - szótári definíció…..
Szerdán Izrael ellenében kezdődik a magyar válogatott őszi mérkőzés-sorozata. Eredmény szempontjából az augusztusban szokásos barátságosok az elmúlt években változékonyak voltak, mint a forint árfolyama, ráadásul a mostani ellenfél ellen is előfordult már minden az eddigi…..
Két hete vív elkeseredett, de egyértelműen vereségre ítéltetett küzdelmet a nyári olimpia a Bohócligával szemben a nézők kegyeiért. A hét végén talán még indít egy utolsó, kétségbeesett rohamot a nézettség érdekében, de nyilvánvaló, hogy holmi kézilabda vagy egyéb…..
A blog alighanem elso ekezetek nelkuli posztjat rovid elnezeskeressel illenek inditani - a het elejen bekoszontott jelen sorok irojanak eleteben a szabadsagolas, csak annak helyszinen az internettel valo ellatottsag nem olyan, mint azt elozetesen remelni lehetett. Emiatt, bar mindegyik nemzetkozi…..
Az Európa-bajnokság végeztével ismét előtérbe kerül az igazi, nagybetűs labdarúgás: ma este megkezdődnek az Európa Liga elő-elő-elő-előselejtezői, rögtön két magyar résztvevővel. A múlt héten már tiszteletünket tettük az albán Riviérán, most jóval közelebbi…..
Hirtelen felborult napirendnek és hasonló munkahelyi rémségeknek betudhatóan kénytelenek vagyunk minimalista stílusban dicsőíteni gigászainkat hétvégi, idénybeli 29. performanszuk tiszteletére. A tervek között szerepelt, hogy megemlékezünk Lázok doktorról, aki excsapata…..
A bajnokság kilencven százaléka lefutott, a Loki gyakorlatilag bajnok, a veretlenségük megőrzése kérdéses csupán. Az ezüstért harcol még a Győr és a Vidi, a negyedik helyért reálisan a Honvéd és a Kecsó megy. Alul a Zetének már nem kell görcsölnie az első győzelemért, a…..
Csöndes forduló elé nézünk a hosszú hétvégén, a dél-dunántúlit és a kelet-magyart leszámítva igazi rangadók nélkül, ám még izgalmas üldözési versennyel mind a kiesőzónában, mind a bajnoki serlegig vezető bársonyszőnyegen. Sok a nyitott kérdés, és ha a színvonal nem…..
Hála istennek az idei szezon is olyan szezon, amely a végsőkig kínál majd izgalmakat a kitartó szurkoló számára. A bajnoki cím még nem dőlt el, a mezőny közepén is folyik a helyek (f)elosztása, a kiesés vs. bennmaradás kérdés sem lefutott, mindössze két csapat szurkolói…..
Hill Valley, valahol az Egyesült Államok nyugati részén. Miután Dr. Brown és az időgép a tér-idő kontinuum valamely más pontjában jár már, Marty McFly és Jennifer családot alapítottak. Marty leszokott a gitározásról, kevéske szabadidejében új hobbit talált magának:…..