Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Arany

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ígérem, utoljára foglalkozom Rudolf úrral - tudják, az építész, aki hangoztatja, hogy ne építs szerelt házat, mert nem fér bele nézeteibe. Ez a heppje. Nem szeretném, hogy nekem meg ő legyen a heppem, csak még egy utolsó karcolatot vetnék, mert „elszállt az agyam”,…..
Hétvégén éjszakai futóversenyen, majd folyadékpótló sörözős „életmegváltó” beszélgetésen voltam barátokkal. Megérte. Ők az én lakmuszpapírom. Jól mutatják a hétköznapi, előítéletes emberek gondolkodásmódját. Merthogy, szóba jött a…..
A történet alapja: a felsőzsolcai árvízkárosultak tüntettek (teljesen jogosan), mert a felsőzsolcai képviselőtestület úgy döntött, hogy aki könnyűszerkezetes technológiával építi újjá házát, az kevesebb támogatást kap. A részletekbe ne menjünk bele, mert a fő probléma…..
Örömmel jelentem: mint elkötelezett természetbarát, az egészséges életmód egykori szószólója, illetve megszállott amatőr sportoló, a környezet- és klímabarát termékünkkel (rendszerünkkel) és jómagam tevékenységével egy kiváló esemény mellé álltunk. A Fertő-tó…..
Az AMH (Arany-Média Hírügynökség) a klasszikus hírügynökségi munkák mellett már közel 20 éve kiemelt szerepet vállal sportrendezvények, események sajtó- és marketingfeladataiban.Számtalan rendezvény sajtófelelősi és marketingmunkájával segítettünk már rendezőknek,…..
Ügyfelek első kérdése: milyen nm-áron építünk házat? Ez az a kérdés, amire csak igényfelmérés után szabad árat mondani. Ha nem így teszünk, akkor vagy az ügyfelet, vagy magunkat verjük át. Miért? Mert az ár a műszaki tartalomtól függ! Az ügyfél megnyerésénél sokan…..
Happy Family – egy barátságos, meghitt otthon, elérhető áron.Egy felmérés szerint a tipikus magyar család két gyermekkel számol, vagyis 3 hálószobás, földszintes házat tervez. A lakótér nagysága 90-110 nm körüli. A nagyobbtól sokan azért tartanak, mert takarítani és…..
Most már tényleg nincs ok, ami miatt ne lenne előnyös minőségi készházzal építkezni. Ügyfeleinknek azt szoktuk mondani, hogy a tévhiten kívül semmi „hátránya” nincs a készházaknak bármely más építési móddal szemben. Most azt kell mondanom: az EP-képviselők…..
 A lépcső építészeti alkotás is, nem csak hasznos tárgy. Az emberek életében általában csak használati eszköz, de vannak, akik komolyan veszik, honnan hova, és miként vezet a lépcső.  Ismerőseim hívták fel alábbi fotókra a figyelmet – pár perc…..
Heteken át vívódtam, szóvá tegyem e véleményem, mellyel többen is vagyunk, vagy sem. Mivel hétköznapi emberek is bíztattak, hát úgy döntöttem: tisztelve a szakmát, a médiába nem kürtölök ezzel, de a blogban könnyítek lelkemen.Előre hangsúlyozom, hogy TISZTELET a kivételnek,…..
Új kisfilmet készített az osztrák Hartl Haus - immár a Bauen Mit IQ szlogen jegyében. ..
A készházakról, kivitelezésről, építésről nyilatkozott Zsugonits Zsolt, a Hartl Haus magyarországi képviseletének technikai vezetője.A riportból kiderül, hogyan készül a készház, miért jó – felvételek építkezés közben.És még egy fontos információ: a készház nem…..
Egy kiváló termék még önmagában nem elég a sikerhez. Kell hozzá elhivatottság, környezetbarát szemlélet és nagyfokú műszaki fegyelem az építők részéről. Ezek nélkül nem lehet jövőt alkotni. Ez is fontos része alkotásunknak! Így jött létre többek között a…..
Ajánlom mindenki figyelmébe a készházinfó.hu-n megjelent interjút. A Blaue Lagune magyar vezetője nyilatkozik. Megtudható miért húzódik 5 éve, mik a tervek, mi várható.Hangsúlyosan, hat felkiáltójellel írva mondom: jelen gazdasági helyzetben, jelen cégekkel nem látom azt, hogy…..
Minap megjelent egy cikk a készházinfó.hu-n, melyet ajánlok figyelmetekbe.Az írás felhívja a figyelmet a készházak, könnyűszerkezetes házak előnyeire az olyan helyeken, ahol földrengés van, volt, lesz. Bemutatja egy cég óriási beruházását – szóval olvassátok el, és…..
Hallottam minap egy ügyféltől egy bosszantó tévhitet. Állítólag a készházakkal, könnyűszerkezetes házakkal az a baj, hogy sablonosak, típusházakban, „dobozokban” lehet csak gondolkozni.Erre röviden két tévhitoszlató véleményem van.Megint a tévhitekről és nem a…..
És a téglaház? És a panelház?Minden relatív.Álljon itt egy példa: pest megyében épített újszerű téglaházat közel másfél évig árultam, rengetegen megnézték, mire elment. Nemrégiben szintén pest megyében egy újszerű készházat ca. másfél hónap alatt szerződésig…..