Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karip10

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Egy asszony, aki azt ismételgette, nagyon fél, és azt kérte, a neve ne is szerepeljen cikkünkben, azt vette észre, hogy az egyik „betyár” be akar mászni hozzá. Többen kiabálni kezdtek, a férfiak visszafutottak az utca másik végéről, ebből alakult ki a…..
karip10 2011.04.28 09:13:11
@Jesus4871: ....lelki szemeimmel már el is képzeltem,hogy néznének a helyi crips-ek,vagy latino gangek,mikor felbukkanna egy nagy csoport derék patai kokeró a területükön(csiricsáré ruhában,próbálva bemászni kertekbe meg ide oda;),bárhol a states-ben!azthiszem az lenne a pillanat,amikor szegények megértenék,hogy mit jelent tényleg félni...mielőtt az első golyók feléjük süvítenének....
ajánlatom:compton,south cental,watts vagy inglewood
(nincs messze hollywood sem,szóval egész jó helynek tűnik),vagy ha inkább kelet akkor:a south bronx,queensbridge,vagy talán brooklyn!!!
A magyar kisnyugdíjasok problémáit már senkinek nem kell bemutatni, ennek ellenére sokan talán elképzelni sem tudják, hogy miként lehet kijönni - ellátástól függően - napi egy-kétezer forintból. Az élelmiszerek folyamatosan drágulnak, a rezsi a fűtés miatt különösen…..
karip10 2011.03.01 09:57:29
@Keloid: ...sajnos nagy baj,hogy a legtöbb ember nem elég értelmes,hogy ezeket a dolgokat felfogja...
Érződik a páni félelem az Arriva Rojos chilei szurkerblog szerzőjén. Nem is csoda, én is rettegnék, ha most kéne Svájccal játszanom. Chile rokonszenves, rohamós-támadós csapat, a vébé kevés igazi felfedezéseinek egyike, kettes számú kedvencem, de hátul gyenge. Az aranyos, de…..
”Vonakodva mertem csak vele menni az utcán, mert szörnyen nevetségesen mutattunk egymás mellett” - Adott egy nagyon magas fiú, egy alacsonyabb csaj és egy forró délután szájból-szájba vándorló rágógumi. Kell-e több egy jó kis kötetlen hancúrozáshoz? De mi van akkor,…..
Sena Dagadu énekesnő a legismertebb Magyarországon élő ghánai. Az Irie Maffia díváját kérdeztük szülőhazájáról, az ott élő népekről, nyelvekről és arról, milyen a fociláz a nyugat-afrikai országban. Az énekesnővel a zenéről, éneklésről, egyéb projektjeiról szóló…..
Olvasónk, egy hölgy, önhibáján kívül került szinte kilátástalan helyzetbe.Sajnos a jóhiszeműségem miatt most nagyon nagy bajba kerültem. Felvettem a saját lakásomra jelzáloghitelt a "barátnőm" részére, azzal a szóbeli megállapodással, hogy őszig lefizeti.…..
karip10 2010.06.13 08:04:03
@Csípőből Derivált Ejakuláció: 5millió egyszázezer!!!!
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
karip10 2010.06.09 06:35:38
@törppapa: mekkora okosságot írtál?!és az alkohol az kábé hány 10ezer családot tett,és tesz tönkre te bohóc?????gondolkozzál már,még ha nehéz is!akaratgyenge emberek mindíg lesznek,nekik teljesen mindegy mit isznak,vagy mit szívnak,szúrnak,kikészülnek bármit csinálnak,mert mentálisan gyengék ennyi...és igenis hazug társadalomban élünk,mert piázni azt lehet,akár a sírig is,az nem probléma,de ha tekersz egy cét valahol nyílvános helyen,és arra jön a köcsög rendőr,akkor már visz is befelé(ha mákod van és a rendőr is dzsangás,akkor csak lenyúlja a motyót azt mehetsz utadra)...mi ez ha nem a leg aljasabb képmutatás????
Nemzetünk lelki felemelkedéséért tartanak hálaadó szentmisét Balatonőszödön, a kápolnánál június 12-én. Az eseményt az idén először rendezendő, szemesi Nagyboldogasszony kórustalálkozó részeként tartják; a zarándokokat is imára hívják. Az eseménysorozat egyházzenei…..
Röviden megemlékezve Izrael tegnapi afférjáról a Free Gaza Movement hajóival: napok óta kíváncsi voltam, mi lesz Izrael reakciója, ugyanis az izraeli sajtóban napok óta ment a ötletelgetés, hogy mit kéne csinálni, hogy ne legyen sikeres a "provokáció", de a segélykonvoj…..
karip10 2010.06.02 03:36:55
@Pista bá': respekt neked!örülök,hogy vannak még emberek,akik megpróbálnak ember módjára gondolkodni,hovatartozástól függetlenül!a sok primitívvel meg ne foglalkozz,írkálnak itt annyi baromságot,hogy dunát lehetne vele rekeszteni....
Nyilván unalmas, hogy én mindig mindenről az ellenkezőjét mondom, de itt van néhány megfontolandó szempont a Gázába tartó segélyflotilla esetéről. Ezek szerint nem teljesen egyértelmű Izrael bűnössége.  1a. Hogy a rajtaütés nemzetközi vizeken történt, abból a…..
karip10 2010.06.02 02:53:12
@agyament: mi ez a cinizmus te bohóc?neked talán anyád egy rockefeller,vagy mi?menjél olvass egy kis kertész imrét inkább.....
Orbán Viktor faluja egy éve még az első háromszázba se fért be. Az idén publikált adatok alapján a budapesti Rózsadomb is "szegény-negyed" Felcsúthoz képest. A CID Cég-Info Kft. 1998. óta évenként kiadja a marketing célra készített Jövedelemindex és Fogyasztói…..
Legalábbis azt a cipőjét, amiben a minap az alkotmányügyi bizottság ülésén volt, mindössze 4990 Ft-ért vette.via..
comment:com Claudia visszatért 2010.05.27 16:00:00
Liptai Claudia Daróczi Dávid halála után majdnem két hónappal a szerdai esti Jóban Rosszban-ban tért vissza a képernyőre. Liptai április végén kezdett el forgatni a sorozatban. A visszatérés utáni első részben volt szeretője, Attila (akit volt férje, Gesztesi Károly alakít)…..
karip10 2010.05.27 18:33:31
Vagy a mostani vasárnapi összecsapás dönt? Majd kiderül, mindenesetre, amikor a Frizbi Hajdú Péterrel bemutatkozott és megverte a hosszú évek óta érinthetetlen Heti hetest, mindenki azt hitte, hogy vége a HH uralkodásának. Amikor a második héten a Heti hetes visszavágott és…..
A bűnnek nincs ideológiája. Azért nehezen becsomagolható lenne az a politikai párt, amelyik tudatosan bűncselekmények elkövetésére szerveződik. Minden párt közelében sajnos előfordulnak és előfordulhatnak ilyen jellegű ügyek. Ez alól az új kormánypárt sem kivétel, csupán…..
Szamárpad Diplomátlan diplomások 2010.05.21 12:40:00
Egy, a saját nyelvén beszélő nemzet vagyunk. Külföldön meg csak mutogatunk, kézzel és lábbal, mi az, hogy nem érted mit akarok – csattanunk fel. Ez van, valahogy nálunk nem divat külföldiül beszélni. Viszont ’96 óta a diploma megszerzésének feltétele a nyelvvizsga.…..
Maradona kihírdette a 23-as keretet, akik kimaradtak, lemaradtak, kár értük. Hogy ne egyből kritikával induljon a blog, nevezzük inkább csak meglepetésnek a hiányzókat. Aki figyelte a válogatottat a dagi érkezése óta, az biztosan nem csodálkozik azon, hogy az Interben évek óta a…..
Induljunk ki magabiztosan a nyitómeccsből, hiszen ha ott jól szerepel a csapat, nagy baj már nem lehet. Az észak-koreaiak az első meccsen még biztosan nem kapnak ultimátumot a Kedves Vezértől, hogy vereség esetén a szemük láttára darálják le az egész családjukat, és a légkör is…..
Arról már írtunk, hogy megszűnt a TV2 egyik sorozata, arról is, hogy másik kettőt ért utol a végzet, illetve még egyet, de a legsokkolóbb hírek még hátra vannak. Úgy tűnik, hogy a CBS csatorna nem folytatja tovább sem a Szellemekkel suttogót (Ghost Whisperer), sem a Gyilkos…..
    A magyarországi kommunizmus minősíthetetlenül rossz helyzetben van.   Márpedig szívügyem a kommunisták helyzete. Persze nem ám küldetésből: hobbiból. És most, amikor súlyos napokat élünk, amikor ember embernek farkasa, amikor a választások következtében…..
karip10 2010.05.18 16:23:17
@Bobby Newmark:miről beszélsz te b@lf@sz?szerinted az oké,hogy pár száz bankár azt tehet a gazdasággal amit csak akar?vagy azt hiszed még mindíg,hogy a csúnya gonosz oszama a barlangjából levezényelte a nájnelevent?
atyaég...a kommunizmus meg lehet keresztény is mi?
szerintem feküdj vissza azt aludjál még picikét....
"A bölcs más kárából tanul, az okos a sajátjából, az ostoba a sajátjából sem."Az országgyűlés első napján kiderült, hogy az maszoposak ostobák, bár ezt tudtuk eddig is. Ott folytatták ahol abbahagyták. Viszont az is kiderült, hogy sem Sólyom, sem a fideszesek bizony…..