Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MsHamilton

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képei 2012.09.28 10:00:00
Az egyik képen a Nashville teljes szereplőgárdája, a másikon csak a két főszereplő, Connie Britton és Hayden Panettiere látható. Premier október 10.   ..
Szexhez toboroz lányokat Cristofel a neten, harsogja a mai Blikk. És tényleg: a szteroidokkal pumpált havannai csődör a Facebookon bombázza olyan kanos üzenetekkel a 38 ezer fős rajongótáborát, mint például ez a két gyöngyszem: Most persze röhögünk, de állítólag már egy…..
hogyvolt Fátylat rá! -1x01 2012.09.04 10:00:00
Új Viasat-reality-t hogyvoltozunk a címe Fátylat rá! és perszehogy a csatorna külön bejáratú Pinokkinája, Hováth Éva az egyik műsorvezetője, aki, az Éden hoteltől eltérően nem egyedül vezeti a házasulós valóságshow-t, hanem Müller Attilával, akiről én egy Fókusz- vagy…..
A Négy esküvőt két évadon át sikerrel pörgető csatorna (a reality ismétlése még az Összeesküvőket is elkapta tavaly) marad az esküvős valóságshow-k mellett, és egy újabb, saját fejlesztésú műsorformátumot vezetnek be a magyar piacra szeptembertől. A Fátylat rá!…..
A Való Világ 4 nyertese az RTL Klubtól kapott lakás-utazás-kocsi-lóvé kombóból eddig elég sok mindent kiélvezhetett, de mivel átnyergelt a Tv2 óriásit bukó Összeesküvők című műsorába, az RTL Klub igyekszik tenni arról, hogy ez a jövőben ne így legyen. A szerződésszegést…..
MsHamilton 2012.08.08 12:36:58
@goodjohnwin: Ne már... Ez színtiszta szerződésszegés. Aláírt egy szerződést, hogy X ideig nem megy konkurens csatornához és ezt eléggé megszegte. Ennyi.
A Blikk online szerint a Tv2 két zsűritagot már kiválasztott az ősszel induló tehetségkutató zsűrijébe, mégpedig Caramel Ferenc Megasztár-győztest és Malek Andrea énekesnőt, akinek testvére, Miklós ugye az X Faktorban mentorkodik az RTL Klubon. A másik két zsűritag személyére…..
Az Escobar, the Lord of Evil azaz Escobar, a Gonosz helytartója című sorozat minden idők legnézettebb kolumbiai tévéműsora lett. A nyolcvanas években a Medellin-kartell vezetőjeként elhíresült bűnözőt 1993-ban lőtték le a rendőrök, életéről az áldozatai hozzátartozói…..
Tegnap megírtuk, hogy a Barátok közt egyik alapembere, R. Kárpáti Péter, azaz Berényi András kiszáll a sorozatból, (na nem jószántából, hanem mert kiírják) ma a Bors számol be arról, hogy a Tv2 szappanoperájában lesz vérfürdő, amit mi valahogy úgy tudunk elképzelni, hogy egy…..
Az NBC idén nyáron, pontosabban augusztus 13-án mutatja be a Stars Earn Stripes című új reality műsorát, amiben  harmad- negyedvonalbeli celebeket katonai kiképzőtáborban igyekeznek majd emberré faragni, és állítólag az ott tanultakat mindenféle küldetésben kell majd…..
MsHamilton 2012.06.20 15:14:55
A 93 éves kertész nemrég épült fel gázolásos balesetéből és most visszatért a képernyőre is. A Spektrum Home Green Team (hétköznap 17 órától) című műsorában csatlakozott a szakértőkhöz, és a Dr. Kert rovat házigazdájaként természetesen kertészeti tanácsokat ad a…..
MsHamilton 2012.06.04 16:23:57
@newnt55: Pont ugyanezt akartam írni, de féltem, hogy elkiabálom...
Egy szerb tévéfilmben kapott főszerepet Seherezádé - írja a Bors. A történet szerint belevaló, csinos pultoslányt fog alakítani. A filmben lesz akció és humor, sőt még szerelem is szövődik közte és a férfi főszereplő között – árulta el a lapnak a valóságshow-hős…..
Amikor tavaly Kolumbiában, a dzsungel közepén belecsapott a villám a tengerparti villa generátorába, nem úgy tűnt, mintha az Éden Hotel meg tudná változtatni a magyar kereskedelmi tévézést. Aztán az RTL Klub konténerlakásába beköltözött Alekosz, hogy minden este ott csillogjon a…..
Egy zenés dráma, amit az a Callie Khouri készít, aki a Thelma&Louise forgatókönyvéért (jogosan) Oscar-díjat kapott. A Connie Britton (FNL) főszereplésével készült sorozatban két country énekesnő csatázik egymással, a szokásos receptnek megfelelően egy lecsúszott és egy…..
Egykamerás sitcom a Crazy, Stupid Love írójától (Ryan Gosling tanította benne csajozni Steve Carellt), amiben egy tipikus család kiköltözik egy kertvárosi közösségbe, ahol rádöbbennek, hogy rajtuk kívül csak idegen lények laknak, ráadásul meglehetősen furcsák - és most…..
MsHamilton 2012.05.16 13:31:52
Vége a találgatásnak, megvannak az amerikai X Factor új zsűritagjai, és mit ad isten, pont az a két énekesnő szállt be a mókuskerékbe, akikről a pletykák szóltak az elmúlt hetekben. A Fox Upfrontson be is mutatták a két új zsűritagot, akik Nicole Scherzinger és Paula Abdul…..
A második évad egyik legellentmondásosabb szereplője a papucsgyáros csontkollekció, a fenti kétperces videóból talán ki is derül, miért mondjuk ezt. ..
Joe Manganiello (True Blood) láthatóan jól elvan a Coachella fesztiválon. A faszi egyébként jó arc.  ..
MsHamilton 2012.04.24 13:44:21
Az Éden hotel idei évadában van egy iszonyú idegesítő ribanc, Anikó, aki amellett, hogy hiperaktív és a tamponját kis híján a hotel bárpultja mellet cserélte, Éden Levente (2) nevű társából kényelmes papucsot taposott magának. Tud még valamit Anikó: egy mondaton belül akár…..
hogyvolt Éden hotel - 2x20 2012.04.06 06:00:00
A feléhez ért a kaland, és ma egy faszi hullik, mindenképpen a férgese lesz, bárki megy, az a nagy büdös igazság. Szarban van mindenki, mert Omár védett, és azt csinál, amit akar, a kérdés az, hogy Terror mennyire hülyítette meg, illetve az ÚjPéter-koalíció elég erős-e ahhoz,…..
A hétvége mindenképpen legviccesebb híre, hogy Alekosz egy korábban a Playboyban is szereplő nőcskét hurcolt vissza magával az Összeesküvők vill, oppardon rezidenciájára, mert a pókhas, a mellkasig húzott szaros alsógatya és a poliészter öltöny már csak ilyen népszerű a…..
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..
MsHamilton 2011.11.04 12:23:59
@silverwol: Ha saját magad fényezed, hogy téged nem érdekel egy ilyen alantas tévéműsor, akkor legalább figyelj a helyesírásra, mert így nem hiteles a hozzászólásod. Sőt, vicces.
(kultúra - kulturális)