Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomasztroli

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megint eltelt egy év, ismét közeleg a legnagyobb magyarországi digitálismarketing-konferencia, az Enter!Digital időpontja. Idén egészen pontosan 2012. május 24-én a MOM Kulturális Központban jelentkezik az izgalmas rendezvény, mégpedig a sokat ígérő SCREEN MANIA címmel. Az idei…..
Talán ott kezdhetném a történetet, hogy Gábor tweetjét valaki RT-zte, akit követtem twitteren. Válaszoltam erre a tweetre (linkeltem egy bejegyzésem), hiszen úgy éreztem Galaxy S frissítés témakörben egészen otthonosan mozgok. Ezután beleolvastam Gábor tweet folyamába és…..
tomasztroli 2011.02.17 18:35:18
@www.szem.tv: Hát ja, de azért remélem, hogy a pixelszámon kívül még reszelnek valamit rajta.
RC küldte nekünk ezt a remek HVG-s anyagot, amiből kiderül, hogy a Pictures of the Year versenyen az év napilapfotósának választott Damon Winter iPhone-nal készítette képeit. Ez a verseny egyébként a második legrangosabb fotópályázat a World Press Photo után, szóval aki itt…..
tomasztroli 2011.02.17 18:31:08
@Kovács Ő. János: Ilyen alapon bármelyik 5-8 Mpixeles telóval lehet jó képeket csinálni, tökmindegy, hogy Nokia, Samsung, HTC vagy iPhone. Van Photoshop app Androidra is pl., úgyhogy ebben egyáltalán nem egyedülálló az Apple.
Egy picit összeszeretném foglalni mi is történt tegnap a HTC standján. A várt 6 telefonból, egy táblából bemutattak mindent, 1 telefon kivételével. Kettő bővebb facebook támogatással jött, átadták a zászlóshajó címet az Incredible S-nek, frissítettek a női Wildfire vonalon…..
Subba Facebook: Duhongoter 2011.02.16 11:10:00
Modern ember lát ékezet nélkül is, még ha csak ez lenne a gond! (Univerzumunk teljes megborulásáért klikk a képre vagy ide, ahol mindez folytatódik!)..
tomasztroli 2011.02.16 18:53:25
@Theodoro: Ez valami új sport lesz? Technóra bunyó? Bászki a Tibornak szóljon valaki, oszt mennének az Ogréval!:Đ
A Googles képes a fotókat értelmezni és a kép tartalmának megfelelő hasznos találati eredményeket megjeleníteni. Az app felismeri a híres logókat, épületeket, műalkotásokat, de képes különböző nyelvekről fordítani és névjegykártya információkat is értelmezni...
Hát az már biztos, hogy nyakunkon van az új gépek bemutatása, egy hónapon belül valószínűleg a frissített szériát tesztelgetjük, addig viszont a szivárogtatásokból kell megélnünk.A MacTrast szerint komoly átalakulásra érdemes számítani, ami a formára is kihat: átalakítják…..
Igazából semmi különleges, csak az Android tabletek zászlóshajójának reklámja. Kár, hogy 800$-os áron indul, de lesz ez még jobb is. Nekem tetszik, gondoltam megosztom. A fehér ruhásokról remélem mindenki tudja, hogy kik. :) Flame pedig nem lesz komment oldalon, erről gondoskodom. ..
tomasztroli 2011.02.09 20:55:40
@eznemfoglaltnick: Sztem akkor lenne jó ha itthon 100e körül adnák... Jó, jó mindjá belelóg a kezem a bilibe :DD
Olyan jól pörög a piac, hogy az Apple nem szorul komolyabb átalakításra, így a következő generációs tablet a Wall Street Journal értesülései szerint korántsem lesz olyan újszerű, mint arra sokat számítanak. Inkább egy ráncfelvarrásra, finomításra lehet számítani.A lap…..
tomasztroli 2011.02.09 20:49:33
Az önmagában is csodálatos pénteki napot hogy is kezdhetnénk nagyszerűbben, mint egy jó kis jutyúb-diszkóval! (obligát klikk!) A Mashable volt olyan kedves, hogy a 10 legmenőbb legó-videoklipet összeszedte nekünk. Mivel szerintem az első két helyezett technikailag elég gyenge,…..
tomasztroli 2010.04.30 09:57:17
  Az „Egészítsd ki a mondatot: A képen látható épület...“ - feladatra valószínűleg senki nem írná a "díjat nyert" megoldást, sőt abban sem vagyok biztos, hogy egy magyartanár elfogadná-e azt egyáltalán megoldásnak. Pedig ez az igazság: a Veszprém…..
  Ezt a kietlen pusztaság közepén álló csömöri kastélyt már korábban is kiszúrtam a neten. (Sőt alighanem ez az, amit úgy hirdettek pár éve, hogy "tíz percre a Hősök terétől".) Végül is modern milliárdosok romantikázó borzalmai közt egész tűrhető ez az épület, bár…..
tomasztroli 2010.04.20 14:13:57
  Aki még nem hallott Beyond Budapest Sightseeingről, az gyorsan kapjon észbe, mert már New Yorkban is róluk cikkeznek. Domján Manó és Baglyas Gyuri ötlete - hogy a Józsefvárosban vezessenek városnéző túrákat - 2008-ban elnyerte az Év legígéretesebb fiatal vállalkozása…..
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..
tomasztroli 2010.04.15 13:44:58
@Leadfoot: Pont ezt akartam volna írni. Sántít a történet...
  Egy kedves olvasó küldte a linket, hogy a Víztorony.hu adatbázisában újabb eladó víztorony bukkant fel. Poszthoz remek infografika is tartozik, a küldött linkhez pedig egy rövidke levél a torony meglepő történetéről: a sztori: a romos, bontásra váró tornyot emlékeim…..
Volt már szó az Urbanistán különös extra szolgáltatásokról (például eladó ház mellé járó ajándék Suzuki Splashről), meg szexről is, de, hogy a kettőt összekapcsolják, arra még nem volt példa. Persze lehet hogy itt sem az a téma, hanem gyerekkereskedelem? Döntse el mindenki…..
Lendvai Ildikó már tegnap megadta az alaphangot a 28.972-ik demokráciaféltő sajtótájékoztatóján a legnonszenszebb magyar választással kapcsolatban, mikor emberek még éjjel is sorban álltak, hogy szavazhassanak. "A pártelnök hozzátette: annak megvizsgálását…..
  Az Urbanista továbbra sem akar közlekedési bloggá változni, de ha olyan különös járművek tűnnek fel Budapesten, mint mondjuk a Kispolákból kialakított hókotró, akkor muszáj posztolni. Ezúttal régi olvasónk, és egyik legaktívabb témaküldözgetőnk, Anette Laboux…..
  A tegnapi videoklipes hirdetésről szóló poszthoz jött még pár szokatlan lakáshirdetési forma tippje. Elsőre motorosfutár kommentje nem tűnt különösebben érdekesnek: "én meg a twitterrel próbálkozom: nexoo.hu/ingatlan" No gondoltam, valaki megint felfedezte…..
tomasztroli 2010.04.09 10:42:40
@Olgicsq: Ez nem is rossz ötlet! Épp azt akartam írni, hogy a közösségi oldalak már lassan egyébről nem szólnak, csak reklámokról és hirdetésekről... Talán tényleg ki kellene ötleni valami mást, hogy oda akár már csak magát az oldalt betenni, hogy ha érdekel valakit eladó lakás, akkor klikk.
  A "szia van egy eladó lakásunk, írnál-e róla az Urbanistán?" típusú kérdésekre a legritkább esetben szoktam igennel felelni. A kivételek közé tartozik, ha tényleg valamiben különleges a hirdetés vagy a kecó. Videós lakásismertetőből van pár fenn a neten, sőt…..
Hat négyzetméteres lakás már szerepelt az Urbanistán - igaz azt Tokióban lehet bérbe venni. Most viszont egy hasonló méretű kéglit kínálnak eladásra a József utcában - mint azt az Ingatlan.net magazinja írja. A  2,9 millió önmagában nem tűnik soknak a "meditációs…..
Remekül időzített elsőfokú ítélet, egyszerűen pompás. Este már megint pezsgőzve kell néznem a híradót. Mostanáben nagyon fogy az a pezsgő ... Budai Bettikét kérdezném, vajon még most is megilleti eme csuda becsületes embereket az ártatlanság védelme? Vagy még megvárjuk a…..
  A tegnapi után itt egy újabb gerilla-ingatlanhirdetés vagy mi. Mondjuk a kifejezés ez esetben talán nem a legszerencsésebb, mert egy több halálos áldozatot követelő pokolgépes merényletről van szó. Legalább is annak a fotójával hirdetik ezt az Aranykéz utcai lakást + egy…..
Ha lakáshirdetést adunk fel, könnyen megfeledkezünk azokról az extrákról, amelyek számunkra talán megszokottak, de sokak szemében növelik ingatlanunk értékét. Ilyen lehet például a különleges szilícium alapú nyílászáró, amely szinte hihetetlen módon a fényt átengedi, de a…..