Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vsztk9111

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Az írek is elkúrták 2010.10.07 07:10:00
Képzeljétek el a következő helyzetet: egy vállalkozónak van egy vendégháza, alkalmazottakkal és sok-sok vendéggel. A vállalkozó, látva a népes vendégsereget, úgy dönt, hogy kibővíti a vendégházat: bankhitelt vesz fel, megcsinálja a bővítést, és a következő évben várja a…..
vsztk9111 2010.10.07 10:33:34
@daniferi: Valóban, a legtöbb magánszemély pontosan tudja mit jelent az, hogy államháztartási hiány: lakáshitel, autóhitel, áruhitel, hitelből nyaralás stb. Ezért van ennyire a barna lében a mi kis országunk is, mert nálunk is nem csak az állam költ sokkal többet a bevételinél (ami az előállított érték függvénye,), hanem a lakosság is.
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
vsztk9111 2010.09.08 13:01:20
@BéLóg: A barátomat a levélíróéhoz hasonló okokért gépelte le a Tóth Csaba véle brigád. Ezek amúgy doszpotnak az emberei, régi huligánok, akik most már maffiaszerűen működnek, de meglehetősen jó viszonyt ápolnak a politikai pátokkal is (doszpot révén kiemelten a maszoppal.)
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Egy váratlanul változatos, élmény- és kommentgazdag bajnokság minden rutinjával ugorhatok újra neki, hogy némi látókör-bővítésre bírjam a Fabregastól Messiig terjedő univerzum belterjességébe belesápadó NST-tábor arra érdemes hajlandó tagjait.  Magamnak is sikerült…..
„Mindenért vállalom a felelősséget. Amikor egy csapat képtelen egy ilyen mérkőzésen azt nyújtani, amit tud, az azt jelenti, hogy az edző nem készítette fel megfelelően.” Ezek Marcello Lippi roppant sportszerű, igazi úriemberhez illő mondatai. Tulajdonképpen ezzel…..
Három nap után leszakadt rólam az ing-zakó szett, jól is esett kicsit úgy délidőben rásüppedni az meccsekre, annak tudatában különösen, hogy megjöttek a gólok, betöltötték őket a rendszerbe. Fel se tűnt, hogy már húsz meccsen vagyunk túl, a színvonalban bekövetkező…..
Már ott kéne lennem. De minimum úton. Na jó, valójában irreális ötlet volt. Nem is gondoltam komolyan igazán, csak mentem az árral, majd lesz valahogy. Sokan minden vagyonukat feltennék, hogy akárcsak lótifutizva, promócuccokat osztogatva vagy a pályának háttal állva is részesei…..
Rendszeresnek nem mondható, de időnkénti kitekintéseink közül már megszokhattátok, hogy erdélyi sporttársaink segítségével rendszeresen bejelelentkezünk, ha valami érdekes történik arrafelé. És most történt, amit egy olyan éles kijelentéssel kezdenek kifejteni, hogy: Európa…..
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
Nou San Trafford Hajrá, Bayern! 2010.05.20 10:31:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Mi már nem szeretnénk szólni ahhoz a komplexusokkal küzdő réteghez, amely tényleg elhiszi, 2010-ben…..
vsztk9111 2010.05.20 11:03:57
@balu11: Látom neked is ez szúrt leginkább szemet :)
A francia posztoknál egy jellegzetes, narancsba hajló embléma látható, átmenetileg azonban lecseréljük, hogy újfent kiemeljük a legfontosabbat. Hosszú, nihiltől sem mentes időszak után, ráadásul a számomra belátható bajnokságok közül talán a legizgalmasabbat megnyerve…..
vsztk9111 2010.05.18 08:39:24
@OJ: De ha visszanézed - vagy neked az se kell - látod, hogy tényleg egész tavasszal nem volt több a gólkülönbségük és a győzelem-vereség különbségük sem +-2-nél. (ha jól emlékszem az ősznek is csak az első felében voltak egy kicsit jobban plusszban - az meg lehet a tartalékolás miatt kellett.) Ez az egészben a nagyon durva, hogy nem a végére alakult így véletlenül, hanem tényleg olyan mintha számdékosan erre mentek volna. (Lehet ilyenre tenni előre francia fogadóirodáknál? Mert ha igen biztosan óriási szorzója van. :)
vsztk9111 2010.05.19 08:11:21
@OJ: :)) Nagyon igazad van, de azért nyugaton sem ismeretlen fogalom a fogadási botrány. Persze a Valenciennes kapcsán csak viccelődtem vele, de az lenne az igazi poén, ha lenne valóságalapja. Egy ilyenért esküszöm megsüvegelném őket, pedig én nagyon utálok minden csalást-ámítást!
Befutott a kikötőbe a kék-fekete naszád, egyetlen hajóhosszt verve a bordó lélekvesztőre. Nem volt egyáltalán sima az út, a Siena legalábbis egyáltalán nem feküdt le, és várta, hogy a nagykutya meghágja, amiből egyenesen következett, hogy a két évvel ezelőttihez hasonlóan egy…..
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
vsztk9111 2010.05.07 16:18:11
@calciomax: Amúgy szerintem sem veri a Palermo a Sampdoriát. Már csak azért sem, mert Benito minden forduló előtt leírta, hogy a Samp úgysem jön be negyediknek, mert horror sorsolása van.
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
Sok nagyszerű politikuskaraktert fog nélkülözni a következő parlament, elsősorban persze a baloldali honatyáknak kell majd más állás után nézniük. Mind közül a legszerencsétlenebb azonban Keller László, az Ózdi Magnum, az Ember, Aki Nem Talált Semmit: az MSZP 49 képviselőt…..
Beni, a gólvágó jogász fogalmazott meg olyan véleményt, amivel 100 százalékig azonosulni tudtam teljes két napig, míg értelme volt. Szerinte a Roma csak akkor lehet(ett volna) bajnok, ha nem botlik egyszer sem, ha viszont ezt megteszi, akkor a bajnokság utolsó 10 meccsét zsinórban…..
vsztk9111 2010.04.27 15:05:33
@y Azevedo: Jaja, az Inter pont akkor kezdett el egyre jobban játszana nemzetközi meccsein, amikor Benito beimportálta ide a National kifejezést. Úgy látszik ő hozta meg az Inter szerencséjét :)
Én továbbra is tartom, hogy a Palermo-Milan egy nézhetetlen szar barátságos öregfiúk bratyi meccs volt, legalább is színvonalban biztosan.
Az Inter nem fog nyeri "Lazioban", az inetres emlékeznek, hogy valahogy sose jön be ha egy Lazio elleni idegenbeli meccsen múlik a Scudetto. Szerintem 0-0 vagy 1-1 lesz, meg is teszem majd.
Di Natale meg remélem megnyeri a gólkirály címet, abszolút megérdemelné.
vsztk9111 2010.04.27 15:56:53
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Ez tényleg kemény, hogy ennyire rossz a páratartalma a hazai légkörnek. Szerintem rohadt fáradt Inter megy "Lazioba", én is cseszett sz.r meccset vizionálok. Mivel a hazaiaknak kvázi mindegy, örülnék ha meglenne a 3 pont a vendégeknek, de mondom, én pesszimista vagyok.
Vasárnap kora délután az Aston Villa és Birmingham City vívja az angol bajnokság eheti városi rangadóját. Ez az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró helyi derbi Angliában, hiszen már 1879 óta vívják a felek. Ahogy arról a korabeli lapok beszámoltak, ez Anglia második városának…..
vsztk9111 2010.04.26 08:49:56
@Woland: Akárki akármit mond, én nagyon szeretem a Villát. Januárig az ő meccseik voltak a Liga legélvezetesebb legjobb meccsei, a valódi angol focit játszották igazán magas színvonalon. Azóta tényleg híg fos, amit csinálnak. Nem értem miért, de minden tavaszra ez lesz a Villából.
Amúgy nagyon kimennék egy ilyen - Donnelly-t idézve - Miskolci Derbire.
Nehéz hozzászokni a nagy változásokhoz, ez a tétel pedig különösen passzol a pötipaté-pontvadászat eseményeihez: pár hete hat esélyesről indítottunk hajrát és el se hittük, hogy a Bordeaux pikkpakk lekophat az élről, erre az utolsó öt kör előtt már egy kétesélyesre…..