Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobisan

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a héten azt hittem, hogy a 6 év után elkészült Metroid II: The Return Of Samus remake a hónap híre, csendben kijött pár napja a másik rég várt fanmade játék is, a Pokémon Uranium. A Pokémon Uranium végleges változatának elkészítése kemény 9 év munkájába került a lelkes rajongóknak. A játék a…..
Egy hete sincs, hogy megírtam, a System 3-góré irigy pöcs Mark Cale hogyan szívatja a Last Ninja Musicology projektet készítő lelkes norvég metálosokat, de azóta elég sok fejlemény volt. Az előzmény annyi volt, hogy a FastLoaders nevű metálcsapat jó régóta tervezgeti, hogy mindegyik Last Ninja…..
Elnézést az altesti kontentért, de van az a wtf-faktor, amiért kitesszük a 18-as karikát. Arról már írtunk korábban, hogy a SimCity vagy éppen a Soulcalibur V infantilisabb játékosai hogyan próbálnak péniszt csinálni a játékban, ezúttal azonban egy olyan programról lesz szó,…..
 #491 A vajrajána buddhizmus Andy Warhol-ja egyértelműen Drukpa Kunley volt a 15. században. Az "5000 nő szentje" nevet azzal érdemelte ki, hogy a Lángoló Bölcsesség Mennyköveként aposztrofált falloszát megfelelő testnyílásba helyezve segített elérni a Nirvanát egzisztenciális…..
dobisan 2015.05.13 20:02:26
Aki esetleg a kecskeszimulátor vagy a kavicsszimulátor után feltette a kérdést, hogy "Mi lehet a következő, teadélután-szimulátor???", most megkapta a választ. Igen, az. Tea Party Simulator 2015, a Steamen meg lehet venni potom tíz euróért. Van trailere is, mutatom. Igen, ez is egy…..
dobisan 2015.04.24 14:47:11
@Selkath - Nightwish rulez!: Köhömmm... Szarás szimulátort említettél? Íme: youtu.be/dTrXQWc2iTg
(Aki alapból nem bírja a podcasteket, most be is csukhatja a posztot, mi pedig megígérjük, hogy podcastes napon mindig lesz más kontent is a blogon.) Az IDDQD egyik alapítójával, Grath cimbivel nagyjából fél éve folyamatosan beszélünk arról, hogy kéne csinálni egy jó kis gémer…..
Vége a nyárnak (meg a nyaralásomnak is), megkezdjük a szokásos ügymenetet, vannak máris kiváló posztjaink betárazva jövő hétre. Egy ilyet akartam most ellőni, de inkább bedobom azt, amit a Kotakun találtam, mert nem bírom megállni: egy brit - naná! - tudóscsoport kiszámolta,…..
Legutóbbi adásunkban Martina 3D témáit száműztük, de erejük visszatarthatatlan és megvetették a lábukat ebben az adásban. A szokásosnál is szebb show ívvel várunk téged ebben a kissé megkésett epizódban. A fő híreket Martina hozta most, no de azért én is beleszóltam egy…..
Embert ugyan nem nyomtatunk még 3D-ben, de sok minden mást. Az epizódban elhangzó linkek: WC-n (is) viselni a Google Glasst cool vagy sem? Gawker 10 idegesítő cucc, vagy inkább nosztalgikus élmények? Gyerekeink se fogják látni: Gizmodo Amit viszont látni fognak, és amikre…..
Nem tudjuk, volt-e már ilyen a hazai podoszférában, de nagyot lépünk. Élőben szövegeltünk, ráadásul nem csak hallhattál, láthattál is minket. Martina nem ért rá kedden felvenni az idei 28. adást, így úgy döntöttünk, hogy az ideje fantáziánkat birizgáló eseményt…..
Jubileumi 20. adás, amit két nap vettünk fel, hogy utána egy gyenge wifis utazás miatt a bejegyzés csak lokálisan létezzen. Cserébe viszont igazi hírsaláta: az Apple-től az Androidon át a farokig lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere. Az epizódban elhangzó linkek: Hibás…..
Bizony, a kemény 1 óra 19 perces előző adástól mi is megijedtünk, így áttérünk a 40 perces részekre. Van, hogy még az is bőven sok. A jóból is megárt a sok! Bokros teendőim miatt most Martina megszokott hírsalátájából szemezgetünk, igyekeztünk minél frissebb leveleket…..
Ha úgy kezded a requestedet, hogy "Hi there". Van nevem, sima, és nicknév is, próbáld már meg azt használni. Ha nincs egy friended és/vagy ajánlásod sem. A szerencsejátékokat sem szeretem, nem rajtad fogok elkezdeni hazárdírozni. Ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy angolul…..
Bevezettük a sheldonizmus fogalmát a trollkodás egy új verziójára, amit Martina követett el, avagy if (igaz_a_feltételem) {nyaljunk_fagyit = 1;}. Az első pár percben elhangzott egy kis programozói kód, ami szóban érthetetlen, leírva meg így néz ki: if (ezt_állítom == true) {if…..
Danival arról beszélgettünk, hogy mi az, amit mi feltétlenül magunkkal viszünk a nyaraláshoz, aminek köze van a bitekhez. Szóba került a nyaralás megszervezése (hogyan foglalunk szállást), ahogy az is, hogy mi alapján találjuk meg a látnivalókat az úticélunknál. A listánkban…..
dobisan 2012.07.17 17:21:37
Eredeti: http://countyoursheep.keenspot.com/d/20040430.html..
Már megint jött két egészen zseniális videó a Minecraft-közösségből, először nézzük meg őket, aztán töredelmes vallomás és webkettes huszárvágás következik.   Khm, szóval az a helyzet, hogy tovább nem tudjuk halogatni a beismerést: az IDDQD szerkesztőségét úgy…..
Szokták mondani jó nőkre, hogy elérhetetlenek, de eheti játékcsajunkra, Cortanára ez szó szerint is igaz. A hölgynek ugyanis nincs teste, csak egy kékes színben játszó hologram, akit a Bungie dizájnerei történetesen feminin jelenségnek mintáztak meg, nyilván azért, hogy…..
Oké, nem akkora különlegesség ez, volt már pár olyan játék, mint a Voxatron, nagyjából az 1992-es Commanche óta több program használt voxeleket (például a remek Outcast). A voxelek (volumetrikus pixelek) ugyebár a tér mindhárom tengelye mentén kiterjedéssel bíró pontegységek,…..
Flashy beszél single life 2 2010.09.04 21:26:40
1. fázis: mindent dobozból, papírból, zacskóból eszel, hogy ne kelljen annyit mosogatni2. fázis: megint rendes tányérból eszel, hogy megint embernek érezd magad..
Győri fejlesztősrácok is elindultak a testmozgás népszerűsítésére kiírt mobilalkalmazás-versenyen. A Move Your App-ot a sztárszakács, Jamie Oliver TED-es előadása ihlette... Röviden az egészséges életmód és táplálkozás hirdetéséről és támogatásáról van szó.Nos, a…..
Régebben esett itt már szó arról, hogy a fizikai teljesítmény szempontjából nem mindegy, hogyan gondolunk magunkra, és ez a korábbi bejegyzés jutott az eszembe, amikor arról olvastam, hogy a kutatások szerint azok a diákok, akik úgy tudják, hogy az emberi intelligencia fejleszthető,…..