Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kardoklovagja

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, úgy vélem ez egy rendkívül fontos fordítás, hiszen megválaszol rengeteg indokolatlan félelemet, amelyet sokan hordoznak magukban. Hadd tegyek még annyit hozzá, hogy habár valóban tervbe volt véve III. világháború( emlékezhetünk mennyire a levegőben lógott Irán…..
kardoklovagja 2012.05.24 10:11:30
@FehérVándor: Szerény-véleményem szerint,meg ,,addigra,,a naprendszer már 5D-lessz,és az ,,ütközés-szó **teljesen MÁST-jelent.
kardoklovagja 2012.05.24 18:31:17
@zazuma: Üdv zazuma.
Én NEM-TUDOK semmit,csak ELŐRE-NÉZEK.
Az van a-mit megteszünk,a saját életünkben,a saját-időnkben.
A következő fordítás a http://2012portal.blogspot.com oldalról lett átvéve, amely az Ellenállási Mozgalom (Resistance Movement, ma még elkészül a fordítása annak a cikknek, amely leírja, hogy mit takar ez a név.) hivatalos oldala, ahol Cobra közvetítésével kommunikálják…..
Véleményem szerint az eddigi egyik legérdekesebb cikket olvashatjátok alább, amelyhez szükség lesz a képzelőerőtökre. Azt javaslom, hogy ezt a bejegyzést mindenki koncentrálva és alaposan olvassa, mert szó van benne húrelméletről,Calabi-Yau terekről, hiperdimenzionális…..
        Kedves Olvasók, Ember- és Honfitársaim! A Világ Felszabadulásának Napján,  a Globális Meditáció kezdetétől mindenki aki részt vett érezhette azt a fantasztikus, példa nélküli energiát, ami keresztüláradt a testünkön végig kitartva a vizualizáció ideje alatt…..
Üdvözlünk mindenkit az oldalon, amelyet végre sikerült elindítanunk. Nagy változások előtt állunk 2012-ben, egy körülbelül 26000éves földi ciklus ér a végéhez, és megadatik  számunkra a lehetőség, hogy egy hatalmas ugrást hajtsunk végre az evolúciónkban. Az Aranykor…..
 Sokszor kívántam azt, hogy legyen egy másik fajta gondolkodásom is. Megtartsam a sajátomat, de ha akarom, átkapcsolhassak, mint hogyha lakna egy segítőkész földönkívüli entitás is a koponyámban. A másik fajta gondolkodást úgy értem, hogy teljesen más. Nem úgy, mint amikor…..
 Mert bizonyos szempontból szerelem kérdése. Akit hajt valami gyanús, megszállott láng, annak magától megy az időráfordítás, nem kell hozzá önfegyelem, az fogcsikorgás nélkül ugyanannyi idő alatt többet fejlődik mint a csikorgatós versenyző, és: talán a lényeg,…..
kardoklovagja 2010.05.05 17:21:02
@kósza4: UNCSI? gyakorlas,tudd am mit beszelsz hehe.
Tudod te nagyon jol,hogy bar-mit fel-tudsz hasznalni.Modszer az nincs,viszont bar-mibol tudsz modszert csinalni.
En meg a /szar-bol is varat alkotok/
Vagy te olyan kreativ.
Merit-hetsz a sofor-irant erzett tisztelet-bol.
Az orom-erzes,jo-kedv mindig segitseged lehet.
Irtam eleget a vandor.hu a ,csakrameditacio topic-ban,meg a mer-ka-bah meditacio topic-ban.
Tudd meg,hogy nincs SZUKSEG modszerre,mert az mindig adja magat,es mindig mas,szabad valasztas .
Ahogy a sarkanynak is szabad-saga-ban all,ugy neked is.
kardoklovagja 2010.05.05 18:55:53
@kardoklovagja: Van egy pont az onmegismeres-re egy k...a jol szemlelteto film.
Harcosok klubja.Bret Pit az egyik szereploje.
Milyen messzire,es mennyire kemenyen agrassziv megnyilvanulasok-on megy keresztul ,egy onmegismeresi folyamat.
Ez a film nem akcio film.