Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majdénmegmondomafrankót

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem a Búking hirdetését, amelyben a fogyasztókat erősen megtévesztő állításként elhangzik, hogy akár/legtöbbször ingyen is lemondhatók a Búkingon foglalt szállások. A megtévesztés az "akár/legtöbbször" szóban keresendő. A látszat az, hogy ingyenesen lemondható, de valójában a fene tudja. Akkor meg…..
A jégkrémet nem tartjuk köcsögben, maximum, ha tényleg nagyon felolvadt, de ennek ellenére a Lidl-ben mégis a köcsög szót emlegette a pénztáros - levélírónk szerint -, amikor a vásárlók szóltak neki, hogy beszélgetés helyett talán dolgozhatna is. Külön vicces, hogy a Lidl hogyan kezelte a…..
Az a fajta biznisz ismerős, amikor telefonos ajánlat érkezik egy remek, kipróbálható termékről, amit ingyen házhoz szállítanak, és ha mégsem kell, követkemények nélkül visszamondható, majd futár jő, csomagban proforma számla (ez a számlának kinéző dokumentum) némi tájékoztatóval, aztán néma csend 14…..
A Mad Max 4 alcímére (Fury Road) kísértetiesen emlékeztető címmel, The Chronicles of Riddick: Furia-ként fog nemsokára mozikba kerülni az újabb Riddick mozifilm, amit egy tévésorozat is követ majd, Merc City címmel - írja a Movieweb tévés szekciója. A híreket maga Riddick,…..
Aszongya, "szabadlábon védekezhet" a faszi, akinek a vonat levágta mindkét lábát. Jó, valószínűleg ő ugrott, és azért, mert biztosítási csalást akart elkövetni, de akkor is. A köztévé tegnapi baromsága nem volt elég?  UPDATE: a Tények tudósítását átvette a…..
majdénmegmondomafrankót 2015.07.09 10:58:44
@Jasongg: Nem tudom mit vártál egy bulvármédiablogtól.
Első kiváló műsorötletünket az Eyeworks formátumgyártó katalógusából vettük, a címe a sokat mondó Echte Meisjes in de Jungle, amit a németeknél menten két adó, az RTL és a ProSieben is műsorára tűzött, elméletileg az előbbi megvette (Reality Queens in the Jungle), az…..
Az RTL klub közleménye szerint szerda este sokkal inkább voltak kíváncsiak a nézők a Házon kívülre, mint a Szepesi Nikolett úszónővel újrarajtoló Frizbire. Az RTL Klub heti riportmagazinja 19,4 %-ot produkált, míg a tv2 műsorának közönségaránya 12,3 %-os volt a 18-49-es…..
majdénmegmondomafrankót 2013.09.20 11:16:09
@tregard: Igazad van. Polanski egy pedofil aki megerőszakolt egy lányt, míg a masszőr nem biztos, hogy el is követe amivel vádolják.
Durván inzultálták Sarka Katát: Megöllek, te kurva! - ezzel a harsogó címmel hozta le vezető hírét a Bors Online a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójáról, Sarka Katáról. A bulvárlap szerint "a Komjádi uszoda szomszédságában esett neki egy hajléktalan…..
majdénmegmondomafrankót 2013.07.26 15:17:29
@jaty: Nem olvastam el.
Subba 'reggelt! 2012.06.17 10:10:00
..
majdénmegmondomafrankót 2012.06.17 10:37:45
Két videónk is van az Aranypart Nobel-díj várományosairól, az elsőt a Subba már kitette, a másodikat mi mutatjuk meg először - ebben csak a holtrészeg Levi látható a sorozatból, pár, hasonlóképpen bebaszott német turista társaságában...
majdénmegmondomafrankót 2011.09.15 10:45:58
Nincs olyan ember ezen a bolygón, aki lemaradt volna a Star Wars egyik nagyjelenetéről, amikor R2D2 3D-ben vetítette ki Leiát az asztalra, hogy az apró manóként kérjen segítséget az öreg jeditől. Több mint harminc év telt el azóta, és a technológia még csak nem is karcolgatja…..
majdénmegmondomafrankót 2011.07.07 23:39:46
f1 Massa: Nem leszek Barrichello 2010.10.07 00:01:00
Alonso bajnokesélyes, Massa már nem, Montezemolo elnök második helyeket vár tőle idén, ezért a Bild megkérdezte, nem fél-e, hogy ott ragad? "Biztosan nem leszek a Ferrari új Rubens Barrichellója. Ha ez megtörténne, inkább befejezem a versenyzést, nem fogok a második helyért…..
majdénmegmondomafrankót 2010.10.07 18:13:41
@atpijkamo: Vettel most jó kocsiban van, Hamilton is, Alonso is volt jó kocsiban mégis elbukták a világbajnokságot, mert nem bírták a nyomást vagy elborult az agyuk és falhoz csapták az autót vagy kicsúsztak,összeütköztek. Az autó nem minden, azt tudni kell vezetni is.
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
Szeretném a figyelmetek felhívni arra, hogy nem egy Alonso drukker szól most belőlem. Teljesen pártatlanul nézve, Hamilton egy köcsög. Tetszik, nem tetszik nekem ez a véleményem. Nem írtam még ilyen cikket amiben ennyire kikeltem volna magamból, de ez túl megy minden határon!…..
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..