Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Neanderthal

0 bejegyzést írt és 385 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tengerparti sziklán csíkos pizsamás férfi áll a széllel szembe hajolva. Teste fiatalnak tűnik, de mégis járókeretre támaszkodik. Arca öreg, a testéhez képest túl nagy és kicsit groteszk. Ő a Hullámszámláló. Polixeni Papapetrou Álomőrzők (Dreamkeepers) című sorozatának…..
Mr Neanderthal 2015.11.03 19:47:53
Annika Bjørn Sokan úgy gondolják, az élet könnyű külföldön, mert ott vagyonokat lehet keresni. Sokan hangoztatják, hogy Norvégia a világ egyik leggazdagabb országa, itt milliós fizetések várják az ide települő munkavállalókat. Lássuk a valóságot! Mi mindenre lesz szükségünk és mit célszerű tudni…..
Mr Neanderthal 2015.10.28 09:20:44
@Colonel Maybourne: Hahahahaha jol megmondta a parasztnak :)
Szar. Haha. Mondjuk jól el vannak, közösségi élmény, Facebook helyett együtt szarnak. A világra. ..
Mr Neanderthal 2015.10.23 19:05:48
Orbán tavasz óta melegíti folyamatosan a migráció témáját, kérdőívezéssel, plakátozással, kerítéssel -- de semmit sem tett a mostani vagy egy hasonló helyzet megelőzésére. Sőt, várta annak bekövetkeztét. Attól tartok, a Keleti pályaudvari helyzet semmi más nem volt, mint…..
Private Banking Nomen est omen 2015.07.07 11:20:00
Jelentése: A név intő jel (figyelmeztet arra a rosszra, ami valakivel történt, vagy történhet, amire a neve utal). Szó szerinti fordítása: a név végzet. Értelem szerinti fordítása: a név maga az ember, gyakori fordítása még: a név kötelez. Manapság nemcsak rossz dolgokkal,…..
Sharing economy, magyarul közösségi gazdaság a legújabb divat. Uber, Airbnb, hogy csak a két legnagyobb szereplőt említsük, akik a közösségi gazdaságot erősítik. Az Uber a taxizást reformálja, az Airbnb pedig a szállodaipart. A nagy kérdés, ami bennem már többször is…..
         "A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont"  (Orbán Viktor a…..
Milyen érzés, ha fél napon át bezárnak egy repülőgépbe, amely nem tud felszállni például köd miatt? Kevesen tudják a választ, de aki beleszalad ilyesmibe, biztos megemlegeti. Az utas majdnem teljesen kiszolgáltatott, miközben persze a légitársaság alapvető érdeke, hogy ne…..
A fideszes szakértő egyik igen veszélyes alaptípusa a látszatkritikus körberöhögő. Azt mondja magáról, hogy konzervatív gondolkodású, a kormányzati irányvonallal alapvetően egyetért, de szakmai hitele fenntartásának céljával számos kritikát is megfogalmaz. A furmányosabbak…..
Subba Ingyen pénz! 2014.10.10 18:34:41
Reméljük végre kiderül, hogy lehet sok milliót összeszedni ingyen. Csupa fehérgalléros üzletember: Zuschlag, Berki meg Halász osztja a pénzt észt. Vagy valami ilyesmi.     ..
Mr Neanderthal 2014.10.11 09:46:21
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
Egy törökországi tanulmány szerint igen, amelyben arra is utalnak, hogy a nagyobb súlyfelesleggel rendelkező férfiak átlagosan több szeretőt tartanak, mint a fittebb, izmosabb férfiak. Azonban van pár bökkenő a kutatásban, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül és némi…..
Tudom a kérdés még nem aktuális. Jelen pillanatban még négy évig biztosan nem, de jó eséllyel sokkal tovább nem. De egyszer lesz váltás mert a világon előbb vagy utóbb minden változik. A legnagyobb kérdés jelen pillanatban, hogy akkor mi lesz. Ez érdekli jelen pillanatban az…..
Pásztor István kocsmája 1943-ban a mai XV. Kazinczy utcában. Egy képet most megmentettünk az utókornak, de vajon mi lesz a többi 945-tel? Június végén lehúzza a rolót az iWiW, minden ott tárolt adatot törölni fognak. Nem ez az első internetes szolgáltatás, ami beszünteti a…..
Mr Neanderthal 2014.06.01 15:52:10
@magyar ember teli szájjal: az ilyen barom miatt nem is baj hogyha a szotyikopkodo vezer letiltja a kommentelest :)
Nem csak a párok nincsenek már együtt, némelyikük azóta már nem is egy újabb férjet vagy feleséget fogyasztott el. A képeken külön bónusz a ma már avíttas haj és ruhaviselet. Nézzük, kik gondolták, hogy hosszabb vagy akár egészen rövid ideig, hogy holtomiglan…..
Mr Neanderthal 2014.05.04 20:47:27
Avagy mi a teendő, ha véletlenül elloptunk egy stadiont, és mivel nem volt időnk elrejteni elég gyorsan, és mert mivel kurva nagy, most meg már látszik? A magyar gazdaságpolitikai gondolkodás régóta küszködik a kommunista örökséggel, amit az Ön okfejtéséből is hallhattunk. Meg…..
Azt mondja nekem a barátom (nem, nem a sifferbandi; az nekem nem barátom, hisztis picsák nekem nem barátaim, hisztis picsának itt vagyok én, és két dudás, tudjuk), hogy túlreagálom ezt a kormánynemváltást, a megígért nememlékműileg bezárólag. Szedjük ezt össze. Mostanában…..
Mr Neanderthal 2014.04.20 13:15:36
A kerületem, a csodálatos Zugló erős embere, a helyi Zuglói Lapok sztárja, a nyugíjasoknak Erzsébet-utalványt, a 18 éveseknek mozijegyet osztogató gátlástalan közkedvelt polgármester-képviselő, Papcsák Ferenc akkorát zakózott a hasonlóan senkiházi kormányváltó Tóth…..
Varánusz Csá, Ferikém, csá! 2014.04.08 08:16:34
"Ez a nap a demokrácia ünnepe, hiszen az emberek szabadon választhatnak lelkiismeretük szerint. Remélem, hogy a többség a polgári értékek mentén adja le szavazatát" - mondta ez a mi Ferink, mi pedig mentünk az ünnepen és leadtuk szavazatunkat a szerintünk vélt polgári értékek…..
"A Szellemi Honvédelem elnevezésű sajtódíjjal tüntették ki Seszták Ágnest, a Magyar Nemzet főmunkatársát és Szabó Anettet, a Hír Televízió műsorvezetőjét. A Magyar Nemzet alapító főszerkesztője, Pethő Sándor emlékére létrehozott elismerést minden évben azoknak…..
Sebastião Salgado 1944. február 8-án született a brazíliai Aimorésben egy nyolcgyermekes család hatodik gyerekeként. Érettségije után a São Paulo-i egyetemen közgazdásznak tanult, de egyre inkább foglalkoztatta a harmadik világban élők szociális helyzete. Dolgozott a brazil…..
Mr Neanderthal 2014.03.21 10:34:54
Régen jelentkezett az Urbanista ingatlansaláta-különkiadással, és még régebben minden magazin, újság és blog kedvenc témájával: a legdrágább eladó házakkal! Úgyhogy akkor jöjjenek most ezek. Végigpörgettem pár hirdetési oldalt a javáért, aztán kirostáltam az egyértelmű…..
Subba Na mi van anya, beszereztél? 2014.03.10 10:54:23
Ipari szinten túlküldte magát valami szarral a nő. A kislánya meg ott ül mellette tehetetlenül. Para..
Még mindig van hátra 30 nap a választásig, de már most elképzelhetetlenül magas szintre lépett az Összefogás Kormányváltás szívatása.Zusi visszatért.És nem is akárhogy! Zuschlag Consulting, hívjon most! Nem vicc. Ekkora vastagbőrt rég láttunk, már most megemelem a…..
A hazai fizetőeszköz év eleje óta tartósan a 300-as szint felett ragadt az euróval szemben, miközben januárban Rogán Antal még arról beszélt, hogy csak a szokásos januári árfolyam-ingadozásról van szó. Mindeközben februárban tovább csökkent a bizalom a feltörekvő…..