Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kekszlovag

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HoMa videók A jövő 2008.11.01 11:04:00
Kedves hűséges blogolvasók!Az ígéret szép szó, stb. Bevallom: eltűntem, mint szürke szamár a ködben. Ennek két oka van: egyrészt elkezdtem koncentrálni a tanulmányaim befejezésre és a karrierépítés rögös útjára. Másrészt néhány más hobbimmal is jobban foglalkoztam:…..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
Kekszlovag 2008.10.31 14:37:59
Nos, ez a szavazás is lezárult. Nagyon szoros verseny alakult ki az első helyért, nem hittem volna, hogy az utolsó pillanatban dől el xD Nagyon sokáig a F.E.A.R vezetett, de mégsem az lett a befutó.Az eredmény:1.GTA Vice City2.F.E.A.R3.Obscure4.Bloodrayne5.Secret Files Of TunguskaMost már…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Kekszlovag 2008.07.15 19:56:13
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
Legközelebb a hangra figyelj mert néha nem lehet érteni a csata zajától amit mondasz..
Kekszlovag 2008.05.29 18:39:27
Kekszlovag 2008.05.30 20:05:48
Kekszlovag 2008.06.01 21:09:28
Egyszer összesezdem hánysorozat van már :D Legközelebb figyelj arra,hogy az "intro" ne másfél perces legyen + arra,hogy a videó feléig legalább valamikor kezd el játszani :)..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.06 11:52:00
Na. Megvan a következő játék, amit be fogok mutatni. Egy olyan, amit szerintem senki sem fog ismerni. Jobb is. Ilyen... hogy is mondjam... Az ember kínjában röhög, mert nem fogja fel mi történik! Ebből nehéz lesz videót csinálni, de már vannak ötleteim.Hála a jó égnek épp lázas…..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Nem titok, idénre még mindenképpen tervezek egy új Mesterlövész videót, mert még sok sok dolog kimaradt. Többek közt ez itt. Ezt is a videóra tartogattam, de mivel már sokan küldték és talán annyira nem is lehetne ott jól látni, bemutatom a blogon. Bizony, a Mesterlövész már…..
Kekszlovag 2008.02.04 15:03:24
Itt a második rész, sajnos az utolsó pályára már nem volt idő, úgyhogy az még jön.A harmadik pályáról még annyit, hogy sokkal de sokkal durvább mint amilyennek tűnik. Percenként lehet újrakezdeni, és amít rájöttem, hogy hogy lehet az őrtornyos alakokat kinyírni, már tiszta…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..