Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rayon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD PSP a bányászoknak 2010.08.30 14:00:00
Mint azt feltehetőleg mindannyian tudjátok, egy kazal chilei bányász 800 méter mély slamasztikába került a minap, és könnyen lehet, hogy csak karácsonykor mászhatnak majd ki a föld alól (persze ennél rosszabbul is járhattak volna).A több hónapig tartó bezártságban azonban a…..
Noah Kalina amerikai fotóművész több, mint tíz évvel ezelőtt nagy fába vágta a fejszéjét. Egy hideg januári napon elővette fényképezőgépét és készített magáról egy önarcképet. Majd másnap is, meg harmadnap, meg az utána következő napon is így tett. És ezt teszi azóta is! Hozzávetőleg 4166 napja…..
Rayon 2010.07.29 10:52:02
K'naan dala a "Waving flag" a FIFA hivatalos VB dala lett miután a pirosszínű kóláscég ezt választotta ki. Az eredeti szövegből a biztonság kedvéért kihúztak néhány komorabb sort, s ezután elindult nemzetközi turnéjára a dal. Mostanra már több kétnyelvű és…..
Rayon 2010.06.21 13:07:47
@Bence87: te meg csak fikázni tudsz, ezen kéne elgondolkozni a magyar verzio kiraly
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..