Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bllgd

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Érdekes adat 2006.11.20 18:58:00
Geszti Pétert a barátnője (amelyik nem a Gryllus Dorka vagy a Gregor Bernadett, hanem valami Edit, és rádiónál dolgozott) Pepének szólítja. Ez látszólag teljesen érdektelen, de ha legközelebb meglátod Gesztit a képernyőn arról okoskodni, hogy mit hogyan kellene csinálni…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
Elkezdtük feldolgozni a rengeteg olvasói reakciót, ami az „A legjobb zenék tömegverekedéshez” című posztra érkezett. Ez persze önkényes válogatás a részünkről, sőt még csak az első rész, de a többi javaslatot is hamarosan bedobáljuk, maradjanak velünk! Atari…..
Először a HírTv ért fél egy tájban a Nyugatihoz, ahol a rendőrök próbálnak meg tömeget oszlatni, már ha egyáltalán lenne tömeg. Ráadásul a HírTv az egyetlen, aki közvetíti a komédiát, a Tv2 és az RTL Klub, és az m1 is filmet ad, az állítólag hírcsatornaként működő…..
comment:com A HírTv észbekapott 2006.09.20 01:00:00
Randalírozókról beszélnek a HírTv híradójában, a bejátszásoknál a felirat szerint "rendbontókat" láthatunk. A forradalmárok tegnap voltak, ma alusznak bizonyára. Akik a HírTv saját közvetítőkocsijára támadtak, hát azok csak nem lehetnek forradalmárok, nem igaz?..
Madafakát nem törte meg a Sziget: már pénteken újabb koncerten találjuk őt, bort szorongatva. Megalomán videóklip, zavarba ejtő magyar szavak egy külfölditől és megrovás egy szigetes lánynak, olvassák! Úgy terveztem, hogy majd összejövök a Szigeten egy lánnyal, és majd vele…..
Csáp Géza Rockmocsár, retróbuli 2006.08.21 15:35:20
Sebők János veterán rockzenei újságíró, egymillió zenei könyv szerzője a hétvégi Népszabadságban úgy nagyjából eltemette, pontosabban szívesen eltemetné a mai magyar könnyűzenét, merthogy a régiek aprópénzre váltják, az újak pedig hol vannak. Olvassák, elmélkedjenek!…..
Íme az utolsó ajánló Barcs Mikitől, a legviccesebb szintagmával, amit az Animáról valaha leírtak: Living Colour: niggerekből álló hardcore fehér zene, nagyon jó. De ez is őszenekar, már abszolút nem divat. Arra megy a dobos. Itt az Iggy Pop, azt igen, Animát nem ajánlom:…..
bllgd 2006.08.15 15:06:18
A filigrán Shears és a hatalmasra nőtt vörös matróna Matronic elképesztő mozgáskultúrával előadott egy orbitális kúrást, de előtte még volt egy koncert és egy nyomozás: Mi az a Scissor Sisters? Bevezetésként ahelyett, hogy azt elemeznénk, hogy a Scissor Sisters a…..
Kedvenc helyünk idén a Zúzda színpad, mert a régi Szigetek hangulatát idézi, a háborús hadszíntérre emlékeztető, bombatölcsérekkel is ellátott nézőteret egy félig kész és egy félig leomlott ház öleli féltőn, a félbehagyott épület meg úgy nagyjából el is takarja az…..