Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kobezol

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A parafaszemcsékből előállított expandált parafatáblák kötőanyaga a parafa saját gyantája. Az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező parafatáblák jól használhatók hő és hangszigetelés, valamint rezgés elleni szigetelési feladatokra.A natur parafa hevítés…..
Az, hogy mindegyikben van parafa!A parafát nagyon sok mindenre használjuk, a sporteszközök gyártására, falak, épületek hangszigetelésére, lakások díszítésére egyaránt. A parafát leginkább azonban borospalackok és pezsgősüvegek, párlatok zárására hasznosítják, és a…..
Parafa blog Mi a parafa? 2010.12.09 15:31:00
 Korunkban a szintetikus anyagok garmadája vesz körül bennünket, s egyre inkább azon vagyunk, hogy olyan környezet- és emberbarát anyagokra álljunk át, amelyek nemrákkeltők, nem tartalmaznak ózonréteget romboló anyagokat, tehát sem gyermekeink, sem a mi egészségünket nem…..
A parafa szalagparketta fektetése hihetetlenül egyszerű, mivel az aljzathoz se ragasztani, se szegelni nem kell, már meglevő burkolatra is könnyen fektethető. A csaphornyok tökéletesen kialakított illesztése összefüggő és a parafa rugalmasságának köszönhetően idővel nem…..