Regisztráció Blogot indítok
Adatok
görögdinnyeeper

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egyetemünk kapuján kilépve nagy a dilemma, hogy egy-egy szünetet, vagy éppen unalmasnak vélt órát milyen elfoglaltsággal töltsünk el. Abban viszont legtöbbünk egyetért, hogy egy jó kávézás életerővel tölt fel egész hátralevő napunkra. Sokan vagyunk úgy, hogy nem…..
Mindenek előtt a társaság összes tagja nevében elnézést kell kérnem a blog frissitési rendszertelenégéért. Tisztában vagyunk vele, hogy számunkra is meglepő méretű olvasói körünk jobbat és többet érdemel, de akármennyire ostorozzuk egymást a blogírásra, a szállásra érve…..
  Tanulni unalmas? Igen. Egyértelmű a válaszunk. Persze, ha jól választottunk szakot, és éppen az adott tantárgy tananyaga is számos új és érdekes információt rejteget, jól jártunk. Ekkor a számonkérésre való felkészülésünk csupa érdekfeszítő anyag…..
 Szerencsére egyre inkább kezdjük elhinni, hogy ez már a múlté.  Legalábbis igyekszünk észrevenni, hogy a 4-es metró Kálvin téri építésének munkálatai egész jó úton haladnak már, vagy legalábbis kevésbé halljuk őket.Ősszel belépve az egyetem zárt kapuin úgy…..