Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danaé

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Ezt is csak azért kezdtem el nézni, mert észt filmet még úgysem láttam. Ez az a fajta alkotás, amit halálra dicsérnek, micsoda lelki folyamatokat ábrázol és satöbbi, de a célját, jelen esetben azt, hogy felhívja a figyelmet az elmúlt évek szörnyű iskolai öldökléseire, azt szerintem nem éri el.…..
Danaé 2010.07.22 01:10:16
Tudom, hogy nem most írtad, ezt a bejegyzést, de ma néztem meg a filmet, rákerestem, és ezt találom...
Nem tudom szó nélkül hagyni. Szerintem azért szarod le így az egészet, mert halvány fogalmad sincs milyen érzés, ha semmi rosszat nem tettél, és szétverik a pofádat, majd a betonba nyomják. Ha valaki úgy nézi meg, hogy legalább halvány fogalma van az iskolán belüli és akár kívüli pszichoterrorról, az nem illeti ilyen mondatokkal. Az hogy az iskola milyen...hát nézz már szét egy kicsit ebben az országban! A legtöbb iskola halál lepusztult, és a tanárok észre sem veszik, hogy mi folyik a falak között, az áldozat, vagy az áldozat segítségére siető (sajnos mindkét szerepből kijutott neke, tudom miről beszélek) vagy magában cipeli élete végéig a brutális lelki sérüléseket, vagy beleőrül. Menj ki Budapest utcáira és nézz szét!
Szerintem neked vagy tellet márkás cipőre, vagy eluszkáltál a levesben és le se szartad mi folyik körülötted...elég szomorú, hogy olyan valaki alkot véleményt, akinek fogalma sincs az egészről. Mellesleg, ha csak egy kis lélek is szorult beléd, akkor nem tudod végignézni úgy, hogy ne legyen görcsbe a gyomrod, és ne szoruljon össze a szíved!
Én senkit nem lőnék le, de minden rohadt iskolában levetíteném, legalább féljenek egy pillanatra azok a mocskos szemetek, akik nap mint nap ugyanezt megteszik és érezzék egy kicsit mit él át az áldozatuk!
Nézz szét egy kicsit magad körül, ne csak nézz hanem láss is, egy kicsit kevesebb arroganciával, és talán megérted miről beszélek!
Ebben a percben is millió gyermek éli át azt, amit Joosep!
 Feltettem a kérdéseimet egy drogfogyasztó 26 éves fiatalembernek, a drogokkal kapcsolatos érzéseit, tapasztalatait, véleményét osztotta meg velem.Danaé: Mikor kerültél bármilyen drog közelébe? Mikor és hogyan próbáltad ki? 15 évesen egy barátommal beszélgettünk, majd…..
 Szomorú látni, hogy a kábítószerezés állandó része annak a világnak, amelyben élünk. Több százezer fiatalt vonz ez Magyarországon is, ezért tartom rendkívül fontosnak, hogy szó essen erről és örülök, ha véleményetekkel is hozzájárultok ahhoz, hogy minél…..
 Vagyis élj drogok nélkül, tisztán!  Kedves diáktársak, személyes tapasztalatok hatására választottam ezt a meglehetősen komoly témát, a környezetemben hozzám közel álló, jóra való, értelmes fiatalok estek áldozatául a drogok csábító világának, és egyesek ma is…..